Despre homosexuali, problemele lor şi posibila curare a lor, la cafeaua de dimineaţă cu Virgiliu Gheorghe şi Andrei Dîrlău. VIDEO - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Despre homosexuali, problemele lor şi posibila curare a lor, la cafeaua de dimineaţă cu Virgiliu Gheorghe şi Andrei Dîrlău. VIDEO

Miercuri, 18 februarie 2015, a avut loc în București o conferință cu tema “Tulburarea identității de gen și viitorul omenirii“. Cu acest prilej a avut loc și lansarea cărții “Fața nevăzuta a homosexualității” (VIDEO AICI).

Invitați la Dialogurile dimineţii din cadrul emisiunii Universului credinței, autorii acestui volum: dr. Virgiliu Gheorghe, biofizician și Andrei Dîrlău, doctorand, au explicat cum pot fi salvaţi homosexualii.

Cartea poate fi cumpărată de AICI cu numai 12 lei.

Sursa: Ziaristi Online

Fata nevazuta a homosexualitatii - Virgiliu Gheorghe - Andrei Dirlau - Familia Ortodoxa

Print Friendly, PDF & Email

4 comments

  1. Madeleine

    Sigur ca pot fi “salvati”, mai ales ca la foarte multi homos. nu este pe bune, dar ei nu “vrea” sa fie salvati si mai ales, numita organizatie Accept nu ar dori sa se intample asa o grozavie.

  2. Pingback: Despre homosexuali, problemele lor şi posibila curare a lor, la cafeaua de dimineaţă cu Virgiliu Gheorghe şi Andrei Dîrlău. VIDEO | MAGAZIN CRITIC

  3. vlad

    La ora asta sint monitorizati de mai multe entitati care au capabilitatea de a le anihila asa-zisele actiuni, tinand seama de faptul ca au fost folosite ca element destabilizator antiromanesc.

  4. vlad

    priviti cu atentie in jur, fiindca necesitatea de a empatiza cu cei care gandesc, simt si actioneaza la fel va fi de acum motorul. Ne vom folosi inclusiv de armele lor, atunci cand este cazul. Nu conteaza decat victoriile, trebuie sa ne luam tara inapoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.