George Damian: Ce-i băieți? S-au terminat banii de salvat Roșia Montană? - Ziaristi OnlineZiaristi Online

George Damian: Ce-i băieți? S-au terminat banii de salvat Roșia Montană?

Soros

Tvdece.ro ne atrage atenția că gălăgioșii pro-Roșia Montană au intrat în hibernare de multișor. Iar explicația nu poate fi decât una singură: n-au mai venit bani pentru această cauză de suflet, o cauză pentru care orice cetățean luptă fără pretenții.

Gherilele urbane au avut un sponsor asumat: George Soros. Îmi este lene să caut câți bani au primit curajoasele ONG-uri de mediu în 2014 și 2015, dar sunt sigur că suma este undeva între nimic și mărunțiș, față de sutele de mii de dolari dați în 2011 și 2012. Și uite-așa se făcu liniște… Nimeni nu mai luptă, Facebookul a redevenit un spațiu al pisicuțelor simpatice.

Din păcate asta nu va fi o lecție pentru bizoni. Manipulații de ieri vor fi manipulații de mâine. În secunda în care la Guvern se va redeschide discuția despre Roșia Montană se vor redeschide și baierile pungii miliardarului, activiștii loviți de famină vor fi re-injectați cu vîrtute și zbieretele vor fi reluate. Iar turma va behăi în cor încă o dată.

Mi-ar place să-l văd pe George Soros acționar la exploatările de aur din România doar ca să admir contorsiunile logice ale slujbașilor lui, să-i ascult cum ne demonstrează că ăia dinainte erau răi, dar Soros este bun.

Sursa: George Damian Blog via Ziaristi Online

Print Friendly, PDF & Email

2 comments

  1. Pingback: George Damian: Ce-i băieți? S-au terminat banii de salvat Roșia Montană? | MAGAZIN CRITIC

  2. Pingback: 25 de ani de la atrocităţile bestiale maghiare din 20 Martie 1990 de la Târgu Mureş, un atentat murdar la integritatea naţională. Baza de date Roncea Ro – Ziaristi Online vă conectează la Adevărul Istoric. FOTO / VIDEO / INFO | VA RUGAM SA NE S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.