Blog de succes: "Noul ambasador al SUA în România nu este un homosexual ca Gitenstein". "Iliescu, Băsescu, Ponta, Udrea... ar trebui judecaţi pentru înaltă trădare şi împuşcaţi" - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Blog de succes: “Noul ambasador al SUA în România nu este un homosexual ca Gitenstein”. “Iliescu, Băsescu, Ponta, Udrea… ar trebui judecaţi pentru înaltă trădare şi împuşcaţi”

gitenstein-decorat-din-dragoste-de-presedintele-basescu-cu-steaua-romaniei“Discutia incepe simplu cu un “How are you?” de la noul ambasador. Fermitatea cu care controleaza totul si autoritatea naturala imi spun ca tipul nu e deloc o domnisoara si nici vreun homosexual ca Gitenstein. Se vede ca a facut de toate la viata lui. In ciuda aparentelor e un tip dur si are niste obiective clare. Vorbeste deschis despre Rusia, despre evolutia zonala dupa asa zisa revolutie din ‘89, despre interesele americane in zona. Vorbeste deschis si direct fara diplomatie profitand ca nu exista urma de presa la aceasta intalnire.”

Extrasul de mai sus, în care este redat începutul unei întâlniri exclusiviste a noului ambasador al SUA la Bucureşti cu “elita” de “business” din România, este preluat de la unul dintre cele mai citite bloguri româneşti ale platformei wordpress – https://reportajelive.wordpress.com -, scris de un personaj anonim care susţine că ar fi participat la această reuniune. Relatarea este interesantă şi vă învităm să o parcurgeţi aici: Security isn’t free…

Într-o altă postare de succes, despre războiul cu mafia transpartinică şi transnaţională dus de DNA şi SRI, autorul blogului, care pretinde că face parte din elita numită, publică un rechizitoriu al clasei politice actuale oferind şi o sentinţă definitivă cel puţin la fel de interesantă:

“Indivizii acestia Iliescu, Basescu, Ponta, Videanu, Ghita, Udrea, Hrebencic, Vosganian, Tariceanu, Dragnea, Oprea, Nastase, Isarescu plus inca cateva mii de corupti si tradatori sunt sistemul despre care va spuneam in posturile mai recente sau mai vechi. Sunt sistemul care a controlat Romania de foarte multi ani. Sunt cancerul acestei tari. Din cauza lor ati plecat cu milioanele din tara, din cauza lor va mor copii in spitale, din cauza lor va dati peste 70% din venituri ca impozite directe si indirecte ca sa ii fure ei, din cauza lor Romania este cea mai saraca tara din Europa. Nu este vorba numai de furturile de peste 150 de miliarde de dolari din ultimii 25 de ani. Acesti indivizi trebuie judecati pentru inalta tradare si impuscati. Sunt multi care citesc acest blog si sper ca acest articol  va ajunge si la unul din ei”, scrie bloggerul anonim, care însă dă mai multe indicii despre persoana sa cu riscul de a fi depistat imediat de un observator mai atent al întrunirii cu noul ambasador al SUA. Daca acestea nu sunt false.

Sursa: Ziaristi Online

Print Friendly, PDF & Email

3 comments

  1. Anonim

    Să vedem însă cum vor fi acoperite de fapte aceste declaraţii. Misteriosul personaj este coerent dar ignoră felul cum a fost tratată România după Malta. Ceea ce se petrece azi este exact consecinţa acelor aranjamente şi a politicii nefaste faţă de spaţiul estic.

    O apărare fermă nu se poate construi fără o economie solidă. Or, o astfel de economie nu se face cu bechteluri, gitensteini sau guesti. Nici capacitatea de apărare nu creşte prin importul (impus) de material militar uzat, cu atît mai mult cu cît odinioară industria română de apărare era remarcabilă.

    In fine, recomandarea distinsei doamne blonde pentru MRU este curioasa, daca nu suspecta…

  2. gta 5 online

    Pe viitor, cand mai dati glume, snoave, anecdote, sa ne veselim si noi, de la diversi oameni de bisnis care fac parte din “elita” secreta a Romaniei, care discuta ei aprins cu posibili viitori ambasadori sa ne anuntati mai din timp. Plus alte elucubratii cu eroi gen kovesi … Dumnezeule. Va rugam….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.