Experimentele KGB şi CIA pentru controlul minţii, implantarea microcipului şi implementarea lui în lume. DEZVĂLUIRI DIN ARHIVELE SECRETE - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Experimentele KGB şi CIA pentru controlul minţii, implantarea microcipului şi implementarea lui în lume. DEZVĂLUIRI DIN ARHIVELE SECRETE

Mind Control Experiments CIA KGBCâteva argumente pentru care din punct de vedere bioetic şi moral nu poate fi acceptată nici o aplicare a microcipului pe om (în documente personale sau implant)

Istoria ateismului modern: către “supraomul”-cyborg

Eugenismul a luat elan în Franţa secolului al XIX-lea odată cu studiul despre inegalitatea raselor scris de Gobineau. Trecând prin multe prelucrări, ideea atinge azi paroxismul, prin Institutul de Informatizare a Societăţii: „dezideratul nostru este de îmbunătăţi rasa umană, ridicând nivelul de inteligenţă şi aptitudini prin folosirea beneficiilor tehnologice a microcipurilor”. Afirmaţia cu aparenţă progresistă dar cu substanţă rasistă aparţine co-semnatarilor contractelor cu privire la cardurile de identitate şi de sănătate care sunt o etapă premergătoare cyborgizării mondiale, scopul întregii activităţi ştiinţifice şi politice ale acestui veac.

1923 Bernard Barnardovici Kazhinski – (fost student la Tibilisi) în raportul Comunicaţia Radio Biologică (publicat în 1962 de Academia de Ştiinţe a Republicii Socialiste Sovietice Ucrainene) – studiază un anume fenomen de comunicare electro-magnetică între organismele vii. Experienţele culminează cu ideea creării unui Registru al Gîndului, unui Hipnotizator Electronic şi a unui dispozitiv pentru Transmiterea Gîndurilor la Distanţă, mai precis precursoarele a ceea ce azi se numeşte Baza generală de date din Texas. Experimentele lui Kazhinski datează din 1919 fiind avizate pozitiv de Congresul Asociaţiilor de Ştiinţe ale Naturii din URSS în februarie 1922. În 1923 publică lucrarea Transferul Gandurilor.

1941 Roosevelt decide, fără să consulte Congresul, iniţierea lucrului la bomba atomică. Până în 1945 programele secrete sunt ascunse nu doar către public, dar şi către Congres, pe motive de „securitate naţională”, în realitate din pricina negativelor implicaţii bioetice, morale şi sociale. În acelaşi an, Preşedintele Asociaţiei Psihiatrice Americane, psihiatrul Foster Kennedey declară: „Pentru a ne putea păstra sănătoasă şi prosperă societatea trebuie să ne asigurăm că putem stopa apariţia şi creşterea copiilor retardaţi…”, încuviinţând academic nu doar genocidul prin avort, dar mai cu seamă eugenia, care devine linie de forţă în activitatea de cercetare, pe lângă scopul controlului populaţiei, dorit de superputeri în plină expansiune. De atunci, metode de depersonalizare şi destructurare a fiinţei se rafinează mereu, începând cu lagărele naziste, trecând prin spitalele americane de psihiatrie, şi ajungând la apogeu în lagărele comuniste şi gulaguri între anii 1947-1964, iar aplicate în mod universal, cu instrumente nevăzute şi performante. Indiferent de ideologie, victimele suferă aceleaşi umilinţe depersonalizatoare şi sclavagiste, fiinţe golite de sens, instant manipulabile. Peste tot, aceeaşi explicaţie: „Totul pentru progres”. Ce progres poate fi în distrugerea omului? Al cui progres?

1945 – 1955 După ce majoritatea oamenilor de ştiinţă germani de convingere nazistă sunt arestaţi, preşedintele Truman îi achită miraculos şi autorizează implicarea lor în programe de cercetare, în vederea controlului comportamentului şi a minţii omeneşti. Astfel, 765 de oameni de ştiinţă sunt aduşi în Statele Unite sub egida unor programe secrete de cercetare a psihicului omenesc, cu mijloace sinistre şi pentru o finalitate conştient tragică.

1947 La prima întâlnire după fondarea CIA, Secretarul Apărării, James Forrestal, propune începerea războiului secret împotriva sovieticilor. Se decide că ameninţarea comunistă e mai importantă decât respectarea drepturilor constituţionale. Iniţiativa duce la executarea multor operaţiuni de război psihologic în Europa. Personalul CIA nu se opune să lucreze cu doctorii nazişti, care se dovedesc eficienţi în zdrobirea şi apoi spălarea minţilor oamenilor. În multe situaţii bazele militare sunt folosite pentru a ascunde reprobabilele activităţi.

1950 Prin cercetarea implicaţiilor psihologice în scopul controlului de informaţii sau controlului social, CIA desfăşoară ample şi susţinute programe de dezvoltare a cercetării comportamentului uman şi în special a controlului minţii, toate fiind motivate de faptul că şi ruşii, chinezii sau coreenii folosesc programe similare.

BLUEBIRD este primul program (non)guvernamental de control al minţii, cu următorul curriculum de lucru:

– crearea prin control post-hipnotic acţiuni contrare principiilor morale ale cuiva

– inducerea, într-o perioadă scurtă de timp, a unei o stări hipnotice într-un subiect uman, fără voia sa sau împotriva voii sale, astfel încât să acţioneze în modul dorit de noi

– determinarea prin hipnoză ca cineva să deturneze un avion sau un tren

– silirea cuiva, prin hipnoză sau inducţie de somn, să călătorească distanţe lungi, să execute anumite comenzi şi să ne procure documente şi alte materiale

– garantarea amneziei totale a unui subiect uman, după aceste operaţiuni

– modificarea personalităţii umane

– crearea unui sistem de a transforma subiecţii nedoritori în subiecţi doritori de a fi agenţii noştri, ca apoi să transferăm acel control către agenţi nespecializaţi, prin intermediul codurilor sau semnelor de identificare

– aflarea unui mod de a ascunde în obiecte nesuspecte orice substanţă somniferă

1951 Programul e re-numit ARTICHOKE, după includerea Canadei şi a Marii Britanii.

[Dosar: raport poziţia CIA-071095-A: „Este posibil ca un cîmp mai nou al energiei radioactive, nişte particule atomice să fie aţintite spre centrii nervoşi ai somnului sau spre centrii din creier care inhibă starea de veghe. Astfel ar putea fi provocată adormirea a unui subiect fără ca acesta să ştie, acţionînd un aparat din proximitatea lui”.

Alte pagini din dosarele ARTICHOKE se referă la tehnicile de trasare a materialului radioactiv prin corpul uman şi mai ales prin creier. ]

1949-1953 Autorităţile comuniste coordonate de ministrul de interne Drăghici sub controlul consilierilor sovietici experimentează la penitenciarele din Aiud şi Piteşti Procesul de reeducare, care, pentru majoritatea experimentelor, eşuează în mod supra-raţional prin puterea spirituală a celor deţinuţi. Faptul că nişte victime ale celor mai atroce măsuri de destructurare umană nu numai că nu au putut fi distruşi, dar s-au transformat în oameni superiori / perfecţi / sfinţi prin aplicarea principiilor creştine este una din cele mai mari victorii ale istoriei umane.

1953 Debutează programul MKULTRA, un program de cercetare a armelor chimice şi biologice asupra modificării minţii umane prin iradiere, electroşocuri, substanţe chimice, violenţă.

[Dosar: 1961, 22 septembrie, raport MKULTRA:

„1. Continuarea activităţilor specifice prin implantarea de stimulatoare electronice miniaturale în centre specifice din creier.

  1. Reglarea raporturilor dintre tehnologie şi subiect, esenţială pentru condiţionarea şi controlul celui care poartă implantul.”]

MKULTRA studia efectele microcipului pe subiecţi care habar nu aveau că fuseseră implantaţi. Prin transmiţător, subiecţilor le erau induse distal diverse stări.

Fraţii Ralph şi Robert Schwizgebel au realizat dispozitive de urmărire a indivizilor implantaţi pe distanţe foarte lungi. Acest fapt avea să extindă conceptul sistemelor asupra „arestării la domiciliu”; în occident, pereţii închisorii fiind „mai distanţaţi” decât în Lagărul Socialist. Apoi, Joseph A. Meyer de la Agenţia de Securitate Naţională (NSA) a fost cel ce a propus implantarea tuturor americanilor arestaţi. Acest lucru este în vigoare astăzi în toate penitenciarele americane.

Având în vedere că legile de azi sînt intenţionat create a fi conflictuale, practic, o persoană în mod normal considerată nevinovată poate fi arestată fie că a făcut un lucru, fie că nu l-a făcut, ambele fapte fiind legiferate drept acte penale. Astfel gândit sistemul legislativ, ca suport pentru scopul final al cyborgizării globale, orice persoană este pasibilă implantării.

1955 – 1975 Mulţi din psihiatrii de elită ai universităţilor şi spitalelor americane, cu fonduri substanţiale de la guvern, au activat atât în secret cât şi făţiş în programe imorale şi inumane de spălare a creierului şi control al minţii: Dr. William Sweet – Harvard University (implantarea de microcipuri în creierele bolnavilor psihic), Dr. Martin Orne şi Dr. Louis Jolyon West (control prin hipnoză pentru crearea de agenţi de informaţii), Dr. Ewen Cameron, preşedintele asociaţiei mondiale şi americane de psihiatrie, unul din fondatorii MKULTRA), Dr. Estabrooks, specializat în creerea de personalităţi multiple în pacienţi voluntari şi involuntari, este iniţiatorul a nu mai puţin de 4 programe de manipulare mentală pe copii (mărturiile îndosariate ale acestor pacienţi, dar mai ales ale copiilor sînt prea dureroase de redat aici).

1950-1966 precursorul microcipului. Dr. Jose Delgado, neurochirurg şi profesor la Yale, împreună cu Dr. Vernon Mark, Dr. Frank Ervin şi Dr. William Sweet, inventează un electrod implantabil în creierul pacienţilor, sistem prin care demonstrează public şi repetat că operatorul poate controla milimetric toate acţiunile motrice, de percepţie şi reacţie a subiectului uman. Doctorii au declarat că pacienţii ar fi doar simple obiecte de cercetare şi că prin urmare nu au mustrări de conştiinţă pentru experimentele groteşti făcute pe aceia. Dr. Robert G. Heath, preşedintele departamentului de neurologie de la Tulane University, a continuat cercetarea cu electrozi implantaţi în creierele pacienţilor. Dr. John Lilly descrie tehnica implantării: „Electrozii pot fi implantaţi fără anestezie, folosind doar ace hipodermice, care printr-o mişcare rapidă se introduc în craniu către locurile care se doresc a fi afectate.” În general implantările sînt corelate cu folosirea de substanţe halucinogene, fapt făcut arhicunoscut după anii 80.

[Jose Delgado scrie in 1950 cartea Physical Control of the Mind: Towards a Psychocivilised Society  (E book disponibil aici) in care descrie cu multe amanunte modul de utilizare a implanturilor pentru stimularea electronica a creierului. Acesta s-a numit Stimoceiver si era un electrod miniatural capabil sa receptioneze si sa transmita unde electromagnetice. Experientele lui Delgado s-au desfasurat initial pe tauri in corida (video mai jos) Animalului i se implanta acest micro electrod si cand ataca toreadorul era oprit printr-o simpla apasare de buton. In 1966, Delgado  afirma: “cercetarile mele sustin oribila teorie ca miscarea, emotia si comportamentul pot fi conduse de forte electrice si ca fiintele umane pot fi controlate ca si robotii prin apasarea unor butoane.” Mai multe, aici. ]

1961 Profesorul Valentin Vasiliev a publicat în Anglia lucrarea Experimente de sugestie mentală. Profesorul conducea, fără consimţămîntul subiectului vizat, experimente prin care se declanşau diferite tehnici de manipulare distală, dar mai ales de inducere prin unde electro-magnetice a unor programe mentale.

1964 Programele se sistează oficial, dar unele ramuri rămân active sub MKSEARCH până în anii `70.

1970-1973 Sovieticii reuşesc să sistematizeze predicatele psihotronice: „Operativitatea în cîmpul de luptă mental reprezintă manipularea conexiunii cîmpului biofizic între om şi cîmpul privit ca sistem determinant de mediul în care acesta trăieşte. Prin schimbarea naturii liniilor cîmpului unificat care trece prin corpul biofizic, se poate altera mulţimea parametrilor realităţii.”

1973 Directorul CIA Richard Helms ordonă distrugerea arhivelor MKULTRA, din pricina datelor compromiţătoare de genocid şi încălcarea flagrantă a drepturilor fundamentale ale omului.

1974 Stanford Research Institute creează un program de computer capabil să citească mintea cuiva prin corelarea informaţiilor de electroencefalograf.

1975-1977 Generalul Oleg Kalughin execută manevre de natură psihotronică folosind frecvenţe sub 1000 de Mhz, care penetrează structurile pînă la organele interne afectînd totodată şi funcţionarea creierului.

Cercetările de acel tip, ca şi multe altele, sînt continuate şi astăzi la nivel academic, mai ales la Institutul „A. Uhtomski” din St. Petersburg şi la Universitatea de Stat Kirov din Alma Ata.

1977 Debutează Programul RHIC (Radio Control Hipnotic Intercerebral), axat pe implantul de microcip în creier.

1977 Ca urmare a abrogării Legii Libertăţii Informaţiei, 16.000 de pagini din aceste cercetări sunt găsite şi publicate, iar informaţiile dezvăluind schizoizarea personalităţii, manipularea comportamentului şi a gândirii, controlul asupra reacţiilor afective şi ale senzaţiilor, ştergerea totală sau parţială a cogniţiei, stârnesc un val de uluire în rândul publicului american şi mondial.

1980-1991 Încep să fie publicate studii de cercetare care arată dispozitivele funcţionale ale Forţelor Speciale ale armatei SUA – infrasunete, microunde, frecvenţe joase sau înalte, frecvenţe radio, inducerea de unde cerebrale de ritm diferit – pentru modificarea stărilor de conştiinţă, a comportamentului uman şi pentru controlul acestuia, de la provocarea de răni uşoare sau dezorientare, la spălarea creierului, atac de cord, cancer şi chiar moarte.

1987 Având în vedere că microcipul de uz uman era de mult folosit în secret, în mod oficial este brevetat microcipul comercial, prezentat ca o mare inovaţie.

microcip pentru implant in creierul uman - univ of utah

1989 Se înfiinţează organisme politice mondiale pentru implementarea ideologiei inter-relaţionale între om şi maşină, prin intermediul microcipului. Se declanşează lupta dintre ideologia materialistă şi cea spiritualistă, cele două tabere confruntându-se în întreaga lume până în ziua de astăzi: unii susţin sporirea confortului propriu, chiar cu preţul morţii altora, numai să fie ocrotit trupul propriu (ateismul), ceilalţi susţin diminuarea confortului propriu, chiar cu preţul morţii proprii, numai să fie respectat sufletul (creştinismul). Dacă spiritualismul are avantajul de a şti să trăiască şi să moară frumos, materialismul are avantajul conducerii şi puterii economice, prin care uzurpă ştiinţa şi o subjugă scopului distrugerii formei umane pentru re-creerea unei specii lipsite de viaţă interioară, deziderat antiuman şi finalmente utopic.

1990 Datele de encefalograf, sintetizate şi matematizate, pot fi folosite pentru a induce într-un subiect uman involuntar orice senzaţie sau reacţie afectivă, acesta rămânând convins că ceea ce trăieşte îi aparţine voinţei proprii. S-a observat, ca şi în temniţele comuniste, că experimentele de acest gen au succes pe orice subiecţi, oricât de integri şi de refractari, însă nu au nici un succes pe subiecţii cu credinţă ortodoxă – activitatea mentală a acestora rămâne nedecriptabilă şi nemodificabilă. Acesta e unul din motivele principale pentru care atacul este mai degrabă împotriva bisericii Ortodoxe, decât împotriva oricărei alte forme de viaţă spirituală.

2007 Cu finanţări chiar de la corporaţiile farmaceutice, lumea medicală academică publică articole despre efectul cancerigen al microcipurilor.

2009 Universitatea din Utah anunţă ultima tehnologie dezvoltată în laboratoarele sale, destinată implantului de cip în creierul uman cu scop de a transfera date (foto).

bionic implants micro cip in creierul uman

2009-2011 Guvernele SUA, Asociaţiile de bioetică şi medicină, şi Organismele UE publică studii ample despre efectele dubioase, dacă nu malefice, ale tehnologiei RFID. În acelaşi timp companiile farmaceutice şi cele cibernetice dezvoltă aplicaţii „atrăgătoare”, disponibile publicului larg (cititoare de creier, cipuri ingerabile, etc.).

2011 Programul australian de „simulare magnetică transcraniană” – amplasarea unui electromagnet pe creştet, deoarece cîmpul magnetic se difuzează în creier modificînd vibraţiile cortexului. Inhibînd facultăţile lobilor temporali şi frontal, şi blocînd capacitatea de abstractizare şi sinteză, se acţionează direct asupra părţilor arhaice ale creierului, anume calităţile sale primare, de intuiţie şi percepţie.

2012 Universitatea Keio brevetează un scanner cerebral care în timp real arată tipul de activitate cognitivă şi afectivă a subiectului. Scanarea poate fi făcută şi din spaţiu, prin satelit, dar modificarea stărilor citite nu poate fi făcută decât prin implantarea cu cipul RFID.

2014 DARPA admite că a conceput un microcip pentru a fi implantat în cutia craniană a militarilor cu scop declarat de “cutie neagră” în caz de deces. Obama cere implantarea trupelor SUA cu cipuri pentru a “îmbunătăţii starea sănătăţii” soldaţilor.

2015 Companii private încep să-şi cipuiască angajaţii pentru diverse “beneficii”.

DARPA Microchips in Soldiers - ObamaCiberneticienii armatelor marilor puteri au impresia că pot transforma fiinţa umană într-un ansamblu de reacţii chimice, electrice, magnetice, organice, ca pe un ansamblu de informaţii incoerente care trebuie să fie controlat, într-o viziune care prin control motric şi de gândire, anulează orice libertate individuală sau de grup.

Compilaţie redactată de Ing. Gh. Aioanei şi publicată iniţial în revista Atitudini

Sursele datelor:

18.000 de pagini de documente CIA declasificate

Psychotronic Weapons and the Security of Russia

www.wanttoknow.info

psihotronica.blogspot.ro

www.engadget.com

eumindcontrol.blogspot.ro

Cyborgizarea este ultimul pas către sfârşitul omenirii – aici consună şi ştiinţa, şi cărţile revelate. De aceea orice înlesnire, acordată prin deificarea tehnologiei şi implicit desacralizării lumii, este un act împotriva conştiinţei. Iar asta nu înseamnă progres, nici evoluţie.

Foto sus: Protodimension.com

Foto jos: Washington Post

Sursa: Ziaristi Online

Cititi si descarcati PDF lucrarea DICTATURA BIOMETRICA – Cipul controlului total

Print Friendly, PDF & Email

3 comments

  1. Pingback: Experimentele KGB şi CIA pentru controlul minţii, implantarea microcipului şi implementarea lui în lume. DEZVĂLUIRI DIN ARHIVELE SECRETE

  2. Pingback: Dreptate pentru Sfântul Închisorilor: Valeriu Gafencu rămâne Cetăţean de Onoare la Târgu Ocna. Abuzul lui Alexandru Florian de la “Elie Wiesel” sancţionat definitiv de Justiţia Română | VA RUGAM SA NE SCUZATI, NU PRODUCEM CAT FURATI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.