Artistul Paul Hitter, atacat după demascarea "societăţii civile" din cluburile-gunoaie - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Artistul Paul Hitter, atacat după demascarea “societăţii civile” din cluburile-gunoaie

Paul Hitter“Cu ochii mei am vazut iadul de acolo, cu droguri la vedere si chestii nasoale. Picior de politie? Vreo razie ceva? Pai nu sunt razii, ca locurile astea sunt centre de formare ideologica. Sunt “societatea civila”!” scria artistul Paul Hitter (foto sus, din Arizona) pe contul său de Facebook, de unde a fost preluat inclusiv de noi în articolul Tragedia de la Colectiv: Artistul Paul Hitter expune caracatiţa cluburilor-gunoaie, “bombele cu ceas” care ucid spiritual şi fizic noua generaţie. În ciuda zilelor de doliu naţional, brigăzile roşii ale “societăţii civile” s-au mobilizat pentru a cere eliminarea artistului din spaţiul public. Cităm aici o nouă postare a artistului:

Lenin de Paul Hiiter“Pentru ca s-a adunat o gasca de oameni ce imi cerea capul si excluderea de prin galerii, iata raspunsul oficial al galeriei cu care lucrez : Paul, am citit comentarii la postarea ta despre tragicul eveniment de vineri. M-a frapat insa un anumit comentariu si anume cel care spunea ca niciun galerist nu ar trebui sa mai lucreze cu tine. Iata raspunsul pe care ar trebui sa-l dai, si anume, raspunsul meu ca si galerist al tau: Eu sunt mandatat sa asigur buna functionare pe piata de arta contemporana a unor artisti romani printre care si tu. Pentru ca noi suntem galerii comerciale care nu apeleaza la fonduri europene, fonduri de stat sau ale autoritatilor locale ci doar la fonduri de investitii private, nu suntem interesati decat sa promovam artisti pe care boardul nostru ii considera influenti si cu potential de crestere in asa fel incat, dupa perioada de maturizare sa putem da return on investment. Pentru noi cifrele sunt confidentiale dar cele publice, in ceea ce te priveste, sunt cele referitoare la taxe si impozite. In cei doi ani de cand colaboram, dupa urma ta s-au platit impozite statului roman aproape 50.000 lei si statului American aproape 20.000 de dolari. Nu exista, pentru noi, niciun motiv pentru care nu am fi interesati sa colaboram pe viitor, mai ales, datorita opiniilor tale personale. Credem in libertatea de exprimare neconditionata a individului, necenzurata si neingradita in egala masura cum credem in libera initiativa si profit. Datorita tie si altor artisti romani, statul colecteaza taxe si impozite, platim dividende si ne permitem sa stam in business! Mergem mai departe! Cu drag, Eugene Al Pann”

Susţinem: Ziaristi Online

Lenin via PaulHitter.com

Print Friendly, PDF & Email

1 comment

  1. Pingback: Planificare în Holocaustul din Colectiv? “Arşi şi otrăviţi cu acidul cianhidric cunoscut omenirii ca agentul morții Holocaustului Zyklon B”. UPDATE: A apărut o filmare EDITATĂ cu ultimul concert Goodbye to Gravity – The Day We Die. VIDEO | V

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.