#Colectiv: "Vorbim de o mână criminală şi nicidecum de o întâmplare". VIDEO: Fostul ministru de Interne al României, Doru Viorel Ursu, confirmă supoziţiile Ziaristi Online - Ziaristi OnlineZiaristi Online

#Colectiv: “Vorbim de o mână criminală şi nicidecum de o întâmplare”. VIDEO: Fostul ministru de Interne al României, Doru Viorel Ursu, confirmă supoziţiile Ziaristi Online

Colectiv Atac TeroristFostul ministru de Interne Doru Viorel Ursu susţine cu convingere că tragedia din Colectiv este “o mână criminală”. “La modul de propagare a focului şi a gazelor toxice, pare un act voit şi nu un act intamplator”, a explicat fostul membru al Guvernului, sambata seara, la România TV.


DORU VIOREL URSU crede ca a fost o MANA CRIMINALA la COLECTIV de medialert

Orice student de anul 3,4 la Drept ştia că morţii care au fost şi din păcate care vor mai fi se datorează inhalării de gaze toxice şi nicidecum arsurilor exterioare. Nu se spune despre leziuni traumatice osoase. Dacă a fost înghesuială în mod cert au existat fracturi costale care au interesat plămânii sau prăbuşindu-se şi călcându-se în picioare unii pe alţii era evident să apară şi aceste leziuni osoase, iar noi avem mari legişti şi specialişti în materie. Ori nu au fost, ori nu se vrea să se spună şi atunci nu mai avem teza imbrancirii si incercarii de evacuare. Este iar un semn de intrebare.

Cine îşi permite să stea 3 zile pentru a demara o anchetă în aşa ceva. Pentru a nu se gasi documente pe retele de prostitutie, trafic de droguri si alte probleme. Orice anchetator stie că nu poate să excludă mana criminala de acolo. La modul de propagare a focului şi a gazelor toxice, pare un act voit şi nu un act intamplator. Prin modul de derulare a evenimentelor mi s-a părut de la început că vorbim de o mână criminală şi nicidecum de o intamplare“, a declarat la România TV fostul ministrul de Interne Doru Viorel Ursu.

Preluare: Ziaristi Online
Foto: EvZ / Ziaristi Online
Print Friendly, PDF & Email

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.