Cifrele cutremurătoare ale avorturilor din România. A ars încă o Românie în crematoriile spitalelor: peste 22.638.755 de pruncucideri. Expoziţie pentru Viaţă la Muzeul Satului - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Cifrele cutremurătoare ale avorturilor din România. A ars încă o Românie în crematoriile spitalelor: peste 22.638.755 de pruncucideri. Expoziţie pentru Viaţă la Muzeul Satului

Expozitie Pentru Viata - Muzeul Satului

Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” va găzdui în perioada 6-27 martie expoziția de pictură „Pentru viață”, în casa Glod.

Expoziția reunește 50 de desene, realizate de copii din diferite grădinițe și școli din București, sub îndrumarea profesoarei Cosmina Dragomir.

Vernisajul va avea loc duminică, 6 martie, ora 12.30. Vor vorbi Cornel Dumitrescu, sociolog, și Raluca Băloiu, curatorul expoziției. La finalul vernisajului, violonistul Bogdan Gogoncea va oferi celor prezenți un recital de cântece de mărțișor și primăvară.

Expoziția este organizată la inițiativa asociației Studenți pentru viață.

Asociaţia Studenţi pentru viaţă, condusă de tânăra Alexandra Nadane, este organizatoare principală a Marşului pentru Viaţă, ajuns la a VI-a ediţie şi care se va desfăşura pe 26 martie în peste 100 de oraşe din România şi sora mai mică, Republica Moldova.

Asociaţia ne pune la dispoziţie pe site-ul dedicat vieţii şi o serie de pancarde bune de folosit la Marşul pentru Viaţă. Între acestea, unele cutremurătoare,  care ne relevă adevărurile triste ale trecutului apropiat. Astfel, în seria “Mamă, îţi mulţumesc”, putem afla exact câţi copii s-au născut şi câţi au fost ucişi prin avort în România, din 1958 până azi, respectiv până în 2014. Pruncucidul cel mai odios, o adevărată crimă în masă, exterminatoare şi a viitorului României de azi, s-a înregistrat după ce Guvernul FSN Iliescu – Roman a liberalizat avorturile. Astfel, în 1990 s-au întreprins aproape un milion (1.000.000) de crime asupra copiilor nenăscuţi, respectiv 992.265 de avorturi. Câţi Brâncuşi, Coandă, Enescu, Paulescu sau Eminescu or fi fost printre ei? 992.265 de suflete româneşti rămase fără nume, fără cruci şi fără morminte.

Partea îmbucurătoare este că procentele din anii ’90 au început să se inverseze, în prezent (2014) înregistrându-se 70% naşteri versus 30% avorturi. Aceasta nu înseamnă însă că populaţia României creşte, declinul demografic lovindu-ne amarnic. Raportat la numărul de naşteri, cele 30% din 2014 reprezintă 77.806 copii faţă de 249.994 copii, pentru un procent identic din 1993.

Astfel, în România, a cărei populație actuală este de circa 19.473.624 de locuitori, din 1958 până în 2014 (anul pentru care sunt disponibile ultimele date statistice) au fost înregistrate doar în spitalele de stat din țară 22.638.755 avorturi, al care se adaugă cele din clinicile particulare de azi sau cele ilegale din perioada comunistă, se arată într-o informare a organizatorilor Marşului pentru Viaţă 2016.

Fraţii basarabeni sunt la fel de loviţi. În Republica Moldova, a cărei populație actuală este de circa 3.600.000 de locuitori, statisticile arată că din 1960 până în 2014 au fost înregistrate 2.098.099 avorturi. Și pentru Basarabia, în statistica reală ar trebui adăugat numărul de avorturi făcute de către persoanele tinere și mature plecate în străinătate, atrag atenţia organizatorii Marşului.

Mai jos vă prezentăm câteva pancarde relevante. Toate seria poate fi vizionată şi descărcată de Aici.

Sursa: Ziaristi Online

Cifrele avorturilor din Romania Nasteri si avorturi in 2011 - 2014

Citiţi şi:

România – quo vadis? Revista SRI despre “tripla criza” nationala si declinul demografic al Romaniei

În aceste condiţii, este evident faptul că mutaţiile şi şocurile cu care s-a confruntat populaţia ţării noastre în ultimele două decenii au determinat o triplă criză: o criză demografică, o criză a învăţământului şi o criză a locurilor de muncă. Dar ce anume a determinat această criză multiplă?Declinul demografic al Romaniei. 2030 – 19 milioane. 2050 – 16 milioane. Prof Vasile Ghetau: Singura solutie – pro fertilitatea. STUDIUDaca perspectivele pentru 2030 sunt ca Romania va scadea la 19 milioane de locuitori pentru anul 2050 profesorul Ghetau estimeaza ca vom putea scadea ca popor pana la 16 milioane de suflete. Recentele “incurajari” din partea actualului Guvern dovedesc ca perspectivele sunt, poate, chiar mai sumbre.

Cea mai gravă problemă a României: moartea naţiunii. Profesorul Vasile Gheţău, directorul Centrului pentru Cercetări Demografice al Academiei Române, explică. VIDEO

România va pierde peste patru milioane de locuitori până în anul 2050, cele mai afectate fiind regiunile din sudul ţării, arată o nouă analiză realizată de Gheţău, director al Centrului pentru Cercetări Demografice al Academiei Române. Aceste milioane se adaugă milioanelor de avorturi înregistrate de România din 1989 până azi, afirmăm noi.

Print Friendly, PDF & Email

1 comment

  1. Pingback: MARŞUL PENTRU VIAŢĂ! 26 Martie 2016: peste 100 de oraşe din România adevărată spun DA, Vieţii, NU, avorturilor! | Victor Roncea Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.