GALA PREMIILOR Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România 2015. ARCUB - 16 Martie 2016 - Ziaristi OnlineZiaristi Online

GALA PREMIILOR Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România 2015. ARCUB – 16 Martie 2016

UZPA sosit şi momentul premierii celor mai remarcabile produse jurnalistice ale anului 2015, dintre cele pe care membri UZPR le-au trimis în competiţie, transmite portalul Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România.
Au fost primite foarte multe lucrări la toate cele cinci secţiuni – presa scrisă şi on line, producţia radiofonică, producţia de televiziune şi cartea de publicistică. În mod deosebit, cartea a însemnat, în anul 2015, o preocupare aparte, un apetit vizibil, din partea jurnaliştilor. Lecturarea, audierea şi vizionarea produselor publicistice a evidenţiat un fond important de materiale, care în anul 2015 a constituit o prezenţă performantă în piaţa media.
Gala Premiilor UZPR 2015 este programată pentru ziua de miercuri 16 martie 2016, de la ora 17,00, la sala de spectacole ARCUB din Bucureşti, de pe strada Lipscani. Vor primi distincţii şi cadouri aproape 30 de jurnalişti din Iaşi,Tg. Mureş, Cluj, Sibiu, Târgovişte, Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Bistriţa, Oradea, Târgu Jiu, Chişinău, Bucureşti, de la Studiouri de Radio şi Televiziune, din Austria, Canada şi Suedia. Acestea vor fi acordate în prezenţa unui juriu, care girează premiile, alcătuit din academicieni, profesori universitari, la rândul lor, membri ai UZPR.
Evenimentul va fi prezentat de  Benone Neagoe şi Doru Dinu Glăvan.

Sursa: UZP via Ziaristi Online

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.