Vladimir, mitropolitul în budigăi, îl susţine pe filorusul Dodon la alegerile din Basarabia. FOTO - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Vladimir, mitropolitul în budigăi, îl susţine pe filorusul Dodon la alegerile din Basarabia. FOTO

vladimir-cantarean-si-amantaPrimele alegerile prin vot direct pentru preşedinţia republicii de peste Prut ar putea arunca din nou Basarabia în ghearele Rusiei. De data aceasta nu prin forţa tancurilor, ci prin cea a armei media, la care, din pacate şi-au adus contribuţia şi jigodii venetice din România, ca Cozmin Guşă sau fostul jurnalist român Cristian Tabără.

“Astazi, cetatenii R. Moldova vor alege, prin vot direct, daca vor sau nu sa reinstaleze sarma ghimpata pe Prut. Sunt doua opțiuni de vot: proRusia sau antiRusia!”, scrie istoricul şi deputatul Eugen Tomac, pe contul său de Facebook.

“Esential este sa iesiti cat mai multi la vot si sa nu le permiteti celor care nu au nimic in comun cu prezentul si viitorul Basarabiei sa confiste din nou puterea de decizie. Pur si simplu R. Moldova va fi sfasiata, iar la Bucuresti doar se va lua nota de rusificarea forțată si anexarea in etape a unui provincii romanesti, asa cum s-a mai intamplat si in alte perioade deloc indepartate ale istoriei.

Iesiti la VOT si aparati-va viitorul!”, îşi încheie mesajul către fraţii basarabeni Eugen Tomac.

Tot el semnalează un fapt revoltător: colonelul Vladimir Căntărean al bisericuţei de rit KGB-ist, poreclit “mitropolitul in budigăi”, face propagandă electorală pentru Igor Dodon:

“Se pare ca Moscova este extrem de agitata față de situația de la Chișinău, dovada ca si-a reactivat agenții, in frunte cu “mitropolitul Moldovei” Vladimir. Este incredibil ce propaganda electorală face acest pretins popa, care din păcate este si cetățean al României…”, atrage atenţia deputatul prezentând şi dovada:

dodon-vladimir-kgb

Zilele acestea, Ziarul de Gardă de la Chişinău a prezentat o nouă serie de fotografii cu şeful lui Savatie Baştovoi, din care rezultă că “mitropolitul” ar avea o viaţă dublă, cea reală fiind petrecută cu o blondă ucraineancă sau rusoaică. Preluăm şi noi câteva spre lămurirea “idioţilor utili”:

vladimir-cantarean-amanta-casa1 vladimir-cantarean-amanta-casa2 vladimir-cantarean-amanta-casa3 vladimir-cantarean-amanta-casa6 vladimir-cantarean-amanta-casa7 vladimir-cantarean-amanta-casa8 vladimir-cantarean-amanta-casa9 vladimir-cantarean-amanta-casa10 vladimir-cantarean-amanta-casa16 vladimir-cantarean-amanta-casa17 vladimir-cantarean-amanta-casa18 vladimir-cantarean-amanta-casa19 vladimir-cantarean-amanta-casa21 vladimir-cantarean-amanta-casa22 vladimir-cantarean-amanta-casa23 x-vladimir-cantarean-amanta-casa4 x-vladimir-cantarean-amanta-casa5
vladimir-cantarean-amanta-casa11 vladimir-cantarean-amanta-casa12 vladimir-cantarean-amanta-casa13 vladimir-cantarean-amanta-casa14 vladimir-cantarean-amanta-casa15

nelli-tcaciuc-casa-mitropolit-vladimir-modlova vladimir-cantarean-mitropolit-casa-de-vacantamasina-mitropolitului-moldovei-vladimir-cantarean

vladimir-cu-smirnov-2 voronin_mitropolit-vladimir

Sursa: ZdG via Ziaristi Online

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.