VIDEO: Ritual masonic cu Sorin Blejnar şi, posibil, Bogdan Licu, adjunctul procurorului general al României, plus alte personaje publice - Ziaristi OnlineZiaristi Online

VIDEO: Ritual masonic cu Sorin Blejnar şi, posibil, Bogdan Licu, adjunctul procurorului general al României, plus alte personaje publice

Anul trecut, apariţia unor filmări pe YouTube de la niscai ritualuri masonice în care aparea şi “şmecherul TV” Niels Schnecker facea oarece valuri. Iată că, de data aceasta, o nouă serie de filmări de la macabre ritualuri masonice a fost devărsată pe YouTube. Noile imagini, pe lângă penibilul unor “ceremonii” cu bărbaţi în toată firea îmbrăcaţi în şorţuleţe, cu saci în cap, săbiuţe, ciocănele (de unde a şi apărut ciocanul în simbolul comunist cunoscut) şi glugi de Ku Klux Klan, ne relevă şi apartenenţa la masonerie a unor persoane cu funcţii publice.

Sorin Blejnar

Bogdan Licu

Una dintre acestea este, indubitabil, Sorin Blejnar, fostul şef ANAF, tovarăşul judecătorului cu “Naşul în suflet”, prins de DNA şi condamnat în “Dosarul Motorina” pentru o “şpaguţă” de 13.172.520 lei. O alta fostă persoană publică surprinsă în filmările masonice ar putea să fie Ovidiu Soare, general şi fost şef SRI, condamnat la trei ani cu suspendare. Dar o a treia persoană surprinsă în plin ritual masonic, cu mănuşi albe ţinute în formă de fluturaş, şi a cărei apartenenţă la această organizaţie ocultă poate genera dezbateri publice, pare să fie Bogdan Licu, actual adjunct al procurorului general al României (vedeţi capturi foto şi imagini video mai jos).

UPDATE: Evenimentul Zilei confirmă numele de mai sus şi îl adaugă şi pe cel al lui Mihnea Motoc, fost ambasador la ONU şi UE şi fost ministru al apărării în Guvernul Cioloş, soţul judecătoarei CEDO puţin mai ciudate Iulia Motoc.

Sorin Blejnar (stânga imaginii), Bogdan Licu (centru)?

Cum în filmările difuzate “maeştri” de ceremonii sunt actorii Claudiu Bleonţ şi răposatul Forian Pittiş, ritualurile trebuie să fie de la Marea Lojă Naţională din România (MLNR). Daca se confirmă că Bogdan Licu este mason atunci acesta are o problemă şi cu Agenţia Naţională de Integritate (ANI), pentru că nici în CV-ul său de pe site-ul Ministerului Public şi în nici una din Declaraţiile sale de Interese  de pe site-ul CSM nu este menţionată calitatea de membru în vreo organizaţie masonică sau de alt gen, ceea ce poate fi considerat fals în declaraţii, conform Codului Penal (art 326). Apartenenţa magistraţilor la masonerie ar trebui să fie interzisă prin lege pentru simplul motiv că, conform jurămintelor masonice, masonii trebuie să-şi ajute “fraţii” în orice circumstanţă, actul de judecată putând fi grav prejudiciat de o înţelegere ocultă între două părţi prezente în calitate de judecător sau procuror şi, de cealaltă parte, suspect sau învinuit. Fără alte comentarii, prezentăm una dintre filmările în care apar Sorin Blejnar şi, posibil, Bogdan Licu şi Ovidiu Soare, împreună cu alte personaje, pe care, dacă le recunoaşteţi, vă rugăm să ne transmiteţi identitatea lor.

Setul de filmări de anul trecut poate fi găsit aici:  RiglaSiCompasVaTrebe SRI Disclosure

Noul set de filmări, semnalat portalului Ziaristi Online pe Facebook, este disponibil la Fara Rigla Si Fara Compas

Câteva capturi foto din cadrul ceremoniei cu şorţuleţe şi săbiuţe:

 

 

Print Friendly, PDF & Email

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.