Fii Ziarist Online! Parteneriat pentru bloggeri inteligenti si site-uri romanesti - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Fii Ziarist Online! Parteneriat pentru bloggeri inteligenti si site-uri romanesti

Pe 21 decembrie 2010 s-a lansat oficial portalul ZiaristiOnline.ro, creat de o mana de ziaristi exilati din presa scrisa si fericiti in noua lor postura de ziaristi online, liberi cu adevarat. Site-ul este un agregator de bloguri inteligente si, totodata, are continutul lui propriu, axat pe tematici nationale si de media, cu exclusivitati speciale ale colaboratorilor sai permanenti. In linii mari, ZiaristiOnline.ro isi propune sa promoveze media independenta electronica, cu precadere cea din spatiul de expresie romanesc, indiferent de frontierele actuale, fiind un site dedicat ziaristilor si fotografilor romani care au ales sau simpatizeaza libertatea de exprimare online. ZiaristiOnline.ro ofera printr-un parteneriat special cu PBXTV Televiziune Online gratuit. Instrumentul este excelent atat pentru ziaristi, care pot viziona si copia emisiuni de pe 70 de posturi tv pana la o saptamana in urma cat si pentru romanii din strainatate. ZiaristiOnline.ro isi axeaza, de altfel, mare parte din atentie problemelor romanilor din jurul Romaniei, fiind deja partener media cu Arena.md – Portal national de stiri din Republica Moldova si Karadeniz Press -Agentia de stiri si analize a Marii Negre.

Va propunem colaborarea, deschisa pentru orice blogger liber din spatiul online romanesc. In pagina de Parteneriat, in baza unor legaturi mai vechi, au fost introduse o serie de bannere. Daca doriti sa colaboram si nu va regasiti site-ul printre acestea va rugam sa ne trimiteti bannerul dvs. Noi va transmitem mai jos trei dimensiuni de banner cu codurile aferente si rugamintea de a introduce link-ul http://www.ziaristionline.ro/ pentru cei care dispun de blogroll, bloggerii de pe blogspot sau wordpress. Va oferim imediat publicarea oricaror articole inteligente pe care ni le sesizati, integral sau cu citare si evident, trimitere prin link la portalul si articolul dvs original. In cazul in care doriti puteti transmite aceasta  intentie de colaborare si prietenilor si partenerilor dvs. Mai multe detalii despre structura portalului puteti afla singuri printr-o incursiune pe ZiaristiOnline.ro.

Va asteptam cu un raspuns si speram sa ne scriem cat mai des.

La Multi Ani si Doamne ajuta!

Echipa ZiaristiOnline.ro

Pana la anul gasiti pe site cadoul nostru Lucian Blaga – Spatiul Mioritic, integral, si doua seriale: Boala si moartea lui Eminescu si Biografia Secreta a lui Ion Iliescu.

Variante de dimensiuni ale siglei Ziaristi Online si codurile bannerelor pentru parteneriat: <a href=”http://www.ziaristionline.ro/“><img src=” http://www.ziaristionline.ro/wp-content/uploads/2010/12/Ziaristi-Online-125-x-125.jpg” /></a> <a href=”http://www.ziaristionline.ro/“><img src=” http://www.ziaristionline.ro/wp-content/uploads/2010/12/Ziaristi-Online-Ro-290-x-70.jpg” /></a> <a href=”http://www.ziaristionline.ro/“><img src=” http://www.ziaristionline.ro/wp-content/uploads/2010/12/Ziaristi-Online-Ro-400-x-96.jpg” /></a>

Print Friendly, PDF & Email

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.