Senatorul Iulian Urban reclama: Cazul colegei noastre Liana Dumitrescu, un alt caz Toni Tecuceanu - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Senatorul Iulian Urban reclama: Cazul colegei noastre Liana Dumitrescu, un alt caz Toni Tecuceanu

A cata oara pacienti care ajung in spitalele romanesti mor cu zile, pentru ca odata intrati in stare de inconstienta nu isi mai pot exprima vointa, iar rudele nu au acces la dosarul sau decizia medicala… Sute de cazuri asa cum a fost si situatia carcotasului Toni Tecuceanu, pare acum sa se repete insa vizand de aceasta data un parlamentar roman, o colega draga, Liana Dumitrescu. Familia Lianei Dumitrescu susţine că aceasta ar fi putut fi tratată în străinătate, însă medicii de la Elias i-ar fi refuzat acest drept.

“Profesorul doctor Alexandru Ovidiu Băjenaru a refuzat-o pe deputata Oana Manolescu şi ne-a refuzat pe noi, familia deputatului Liana Dumitrescu, să ne dea documentele medicale ale pacientei, sub pretextul că nu cunoaştem medicină. O parte din documentele medicale ale pacientei ne-au fost în sfârşit date după 48 de ore, timp suficient pentru a le falsifica. Au refuzat cu îndârjire să o transporte în alte spitale specializate din România sau străinătate atunci când s-ar fi putut face acest lucru, luându-i cu bună ştiinţă şansa de a trăi”, povesteşte mama deputatei, într-o scrisoare.

În urmă cu câteva zile, aceasta a suferit un atac cerebral. În prezent, pacienta este conectată la aparate, pentru susţinerea funcţiilor vitale.

Senator Iulian Urban

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.