August 1, 2011 - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Daily Archives: August 1, 2011

Au inceput Master Classes Mariana Nicolesco. Brăila 1- 6 august 2011

După senzaţionala ediţie 2010 a Festivalului şi Concursului Internaţional de Canto Hariclea Darclée, marcând 150 de ani de la naşterea legendarei artiste, peste 60 de tinere talente lirice din România, din Republica Moldova, din Statele Unite, Spania, Rusia, din China şi din Armenia se reunesc la Brăila în prima săptămână a lui august pentru a lua parte la Cursurile de Măiestrie Artistică, Master Classes, oferite de soprana Mariana Nicolesco.

Secretele Serviciilor Secrete. Prima misiune indeplinita a agentului Ungariei “Sociologul” devenit sef al Cancelariei Primului-ministru al Romaniei: “Un vis al iredentismului unguresc”

In 2011, intr-o lucrare a generalului (r) SRI Aurel Rogojan, Fereastra Serviciilor Secrete, recent aparuta la Editura Compania, acesta reconfirma informatia si o completeaza cu urmarea: preluarea succesorului lui Adrian Nastase, prim ministrul Aliantei DA si ulterior al Guvernarii PNL-UDMR, Calin Popescu Tariceanu, chiar de catre seful rezidentei de spionaj maghiar, generalul Rudas Erno. Totodata, generalul de brigada in rezerva publica si informatia data chiar de catre comandantul Unitatii “anti-KGB”, generalul maior Victor Neculicioiu:

Dementa la MAI: IJP Covasna a adoptat “Tinutul Secuiesc” in noua stema oficiala

Discursul pro-UDMR si pro-autonomie “secuiasca” a conducerii IPJ Covasna, institutie care este condusa acum de comisarul sef dr. Ioan Aron si comisarul sef de politie Jakab Albert-Toth si care formal apartine inca Statutului Roman se va regasi acum si in stema acestei institutii intrucat in noua stema a IPJ Covasna a fost inclusa si stema iredentist-sovina “secuiasca”

Maresalul Antonescu voia sa imparta aurul BNR romanilor ca sa nu ajunga pe mana rusilor. Raportul Secret al agentului Intelligence Service AGG de Chastelain. PREMIERA

2. Regele a afirmat ca Antonescu a respins ideea ca Romania aste o natiune invinsa si ca atare nu mai era in situatia de a pune ea conditii de capitulare. Antonescu sustinea ca Romania nu putea sa aiba incredere in Uniunea Sovietica dar regele impartasea parerea ca ei au fost nevoiti sa aiba incredere in Soviete si ca el isi asuma intreaga responsabilitate procedand astfel.