Iulian Capsali despre procesul pierdut de Monica Macovei în faţa lui Victor Roncea: Fără milă - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Iulian Capsali despre procesul pierdut de Monica Macovei în faţa lui Victor Roncea: Fără milă

Monica Macovei sexy foto de Monica TriponFără milă

Fosta procuroare comunistă Monica Macovei, cea care a anchetat la Mineriada din 13-15 iunie oamenii deţinuţi ilegal în lagărul de la Măgurele, victime ale miliţiilor minereşti conduse de securitate şi ale poliţiei, l-a dat în judecată pe jurnalistul Victor Roncea. Acesta nu numai că a fost bătut şi anchetat la Măgurele, dar a scos şi documentele care demonstrează prezenta procuroarei in acel loc. Monica Macovei afirma, textual, în documentele vremii că la Unitatea de la Măgurele, unde a fost trimisă pentru anchetarea protestatarilor arestaţi în 13 – 15 iunie 1990, “nu a văzut nici un act de violenţă“, deși realitatea era cumplită.

Fosta procuroare i-a pretins lui VR suma de 10.000 de euro ca despagubiri de imagine. Probabil ca nu mai avea bani de sifon.

“Instanţa a respins, ieri, 6 iulie 2015, acţiunea tovarăşei Monica Macovei, ca neîntemeiată” – ne arată jurnalistul, care a publicat şi documentele procesului pe blogul său.

Participarea sa la Mineriada din iunie 1990 ca procuror anchetator în timpul regimului Iliescu este fără echivoc. Pe astfel de personaje, în timpul dictaturii, s-a clădit sistemul de teroare, tot pe ei s-a cladit regimul Iliescu iar acum sunt cei mai radicali soldați ai globalismului.

Anticomunismul şi lupta împotriva corupţiei acestei procuroare comuniste, care are că principală preocupare denigrarea României în Parlamentul European, este unul bun pentru imbecilii utili care ies în stradă ca să ne “scape de comunism”.

Minunata Lume Nouă a Troicii şi a lui Gitenstein se face cu asemenea personaje însetate de putere şi lipsite de orice scrupul.

Sursa: Iulian Capsali

Preluare: Ziaristi Online

Răzvan Constantinescu comentează la postarea lui Iulian Capsali însoţită de poza sexy de mai sus:

LĂMPAŞUL STATULUI DE DREPT

Idol al intelectualilor de pseudo-dreapta, doamna Monica Macovei a pierdut procesul cu Victor Roncea. Acesta a prezentat documentele care demonstrează prezenţa procuroarei la Unitatea de la Măgurele, unde a fost trimisă pentru anchetarea protestatarilor arestaţi ilegal în 13-15 iunie 1990 de către miliţiile minereşti conduse de securitate şi poliţie.”

Documentare: EXCLUSIV RONCEA RO: Am câştigat procesul cu Monica Macovei. Procuroarea comunistă rămâne implicată direct în Mineriada din 13-15 iunie 1990

Print Friendly, PDF & Email

1 comment

  1. Pingback: Miss Misa versus Roncea cel Mic: 0 – 1 - Ion Coja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.