Provocari tip KGB peste Prut: Fostul sef al SIS, Artur Reșetnicov, batut - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Provocari tip KGB peste Prut: Fostul sef al SIS, Artur Reșetnicov, batut

Presa online din RM:  “Candidatul PCRM la funcția de deputat, Artur Reșetnicov, a fost grav bătut noaptea trecută”. Despre aceasta anunță serviciul de presă al formațiunii comuniste, care menționează că fostul director al Serviciului de Informatii si Securitate (foto stanga, alaturi de Voronin) în timpul guvernării comuniste se află acum internat la Spitalul de Urgență.  ”În noaptea de luni spre marți, Reșetnicov a fost atacat de un necunoscut, fiind bătut brutal. Acesta are numeroase leziuni, inclusiv în zona capului. Candidatul PCRM a fost găsit de către soția sa în apropierea casei unde acesta locuiește”, transmite serviciul de presă al formațiunii.  PCRM sustine că persoane necunoscute l-ar fi “amenințat cu arma pe Reșetnicov și ar fi fost torturat cu substanțe psihotrope cu scopul ca acesta să semneze niște documente”.

UPDATE: “Adevarul” lui Patriciu vine cu “informatii la minut”, alarmante de-a dreptul, despre starea pacientului comunist. Printre acestea si urmatoarele:

Artur Reşetnicov a declarat pentru presă: “Am fost răpit în centrul orașului, bătut, urcat în mașina și legat cu cătușe, dus într-o direcție necunoscută, într-o clădire. M-au torturat și au înscenat împușcarea în ceafă ca să mă convingă să dau informații compromițătoare despre Vladimir Voronin. M-au lăsat în stradă cu mâinile și ochii legați“. Vladimir Voronin a declarat că lui Reşetnicov i-au fost injectate substanţe psihotrope.

Artur Reșetnicov, fostul director SIS, este internat în stare gravă (subl. mea) la Spitalul de Urgență din Chișinău, secţia Neurochirurgie. Pe parcursul nopţii, salonul fostului director SIS a fost păzit de către reprezentanţii PCRM. Liderul formaţiunii, Vladimir Voronin, a declarat că acest atac este o încercare de a-i intimida pe comunişti.

Nota mea: Daca era in stare grava putea sa mai dea presei o astfel de declaratie coerenta???

Foto: SIS

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.