Bombonel si Miaunel - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Bombonel si Miaunel

Uite cine vorbeste!

Ati observat probabil ca, de la o vreme incoace, Adrian Nastase a devenit foarte vioi, chiar extrem de vioi, ceea ce nu ar trebui sa se intamaple cu un personaj politic care are atatia “stropi“ negri pe “blanita” incat l-ar invidia orice dalmatian veritabil. “Stropi” de “Zambacian”, de “ Matusa Tamara” si de tot felul de “Trofee” de..calitate care l-au facut pe marele mentor al lui Victoras sa stea destul de mult, in pozitia “culcat”, cu “boticul” pe “labe”, si sa dea sfios din “codita“.

Ei, dar ce l-o fi apucat pe “Bombonel” de “latra” asa vocal de la o vreme incoace de ai zice, daca nu l-ai cunoaste cat de… viteaz este, ca e gata sa “ muste” si sa “sfasie” pe stim noi cine? Cine sau ce l-o fi facut sa sara, de exemplu asa de tare la Basescu, mai ieri-alaltaieri, si sa spuna despre el ca “este o mizerie de om”, “un presedinte ticalos”, etc,etc. Dupa care, mai tragand odata aer in piept, sa declare iar, azi, ca “Traian Băsescu a întins o cursă PDL prin cazul Păsat.”, zicandu-si, probabil, ca astfel baga si el o stramba in partidul portocaliu in care se pare ca se lupta acum doua tabere – cea a lui Blaga cu cea a lui Basescu.

Sa deducem de aici ca Nastase si-a facut niste socoteli cum ca daca Blaga i-ar lua locul lui Boc, Basescu ar trebui sa-si cam stranga catrafusele si el sa-i pregateasca “culcusul “ de la Cotroceni lui Victoras care, desigur, odata ajuns acolo nu-l va uita pe cel care i-a fost baci micutului “Titulescu” si il va scapa de DNA, de instante si de ce nu chiar de puscarie? Si poate il va face iar mare vel logofat prin Guvern? Da’ asta nu prea tine pentru ca la Cotroceni s-a batut palma: merge Crin. Desi…

Ori, poate se bazeaza Nastase pe motiunea aia din primavara cu care spera sa-l tranteasca pe Boc si, prin recul, sa-l suspende si pe Basescu? Si pune acum si el umarul la strategia de inoculare in mase a ideii ca astia doi, Basescu si Boc, trebuie terminati, ca de la ei se trag toate relele care rod din Romania in ultimii 21 de ani.

Posibil, ca uite, ma gandesc ca a mai bagat-o si pe aia ca actiunea cu vamile se va opri doar la “pioni” si nu va ajunge nici la “Rege” nici la “Regina” , desi iata ca nu e chiar asa, si impinge toata mizeria traficului cu tigari in ograda Cotrocenilor si a Palatului Victoria.

E abil, crede “Bombonel”, dar nu e toata lumea proasta, asa cum crede el. Mai judeca oamenii si mai ales nu uita ce a facut Nastase cat a guvernat tara si cum au halit pesedistii, care mai de care, din avutiile ei.

Asa ca mai bine tacea si flozof ramanea, fiindca nu el este cel care poate trece in ochii lumii drept Fat Frumosul cu stea in frunte al PSD-ului ci e doar “dalmatianul” care s-a ascuns mereu cand sub fustele matusii Tamara cand sub poalele Bunicutei.

Maria Petrascu / Ziare.ro

Print Friendly, PDF & Email

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.