Cseke, ucigasul de copii si de batrani, si funia Guvernarii Boc - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Cseke, ucigasul de copii si de batrani, si funia Guvernarii Boc

Cseke, pretul guvernarii!

de Maria Petrascu

De un cinism maxim! Altfel nu se pot caracateriza reactiile publice ale lui Cseke Atilla, inca ministrul UDMR al Sanatatii in Guvernul Boc, fata de efectele dezastruoase ale felului in care se aplica “ reforma ” in sanatatea romaneasca de care el, cel dintai, raspunde.

Cu subiect si predicat si cu cinisim maxim Cseke a spus, anul trecut, ca nu demisioneaza pentru ca nu se simte responsabil moral findca patru bebeluşi au murit şi alţi şapte au fost răniţi grav în urma exploziei şi incendiului care au avut loc la Maternitatea Giuleşti din Capitală.

Cu subiect si predicat, si cu acelasi cinism, a spus Cseke, si ieri , din nou, ca nu demisioneaza din functie pentru ca, la fel ca anul trecut, nu se simte responsabil , nici macar moral, pentru fapul ca s-au inchis niste spitale, cu bolnavii in ele si pentru ca, din cauza aceleiasi bulibaseli, iscate din lipsa de pregatire si coordonare a intregii actiunii la nivel de tara, au murit niste oameni.

Si nu se simte responsabil, lasul de Cseke, nici pentru ca, de pilda, dupa inchiderea spitalului din Sulina, toata suflarea omeneasca din Delta Dunarii este, cel putin teoretic, condamnata la moarte daca se va intampla sa aiba nevoie de asistenta medical de urgenta!

Cu cinism spune Cseke ca “in Romania, internarea in spitale e sport national” si cu acelasi cinism maxim afirma, fara sa i se clinteasca un muschi pe fata, ca ”daca maine s-ar deschide 3oo de spitale in Romania ele s-ar umple imediat de oameni sanatosi”. Pentru ca asa ne place noua, romanilor, sa ne dam bolnavi. Cu alte cuvinte, sa tragem la fit statul cu nemunca si sa ne umflam burtile cu zeama lunga si chioara din spitalele in care, daca te internezi, trebuie sa aduci medicamentele si salteaua de acasa. Si de unde risti sa pleci mai bolnav decat ai venit. De aia ne place noua la spital !

Ca Cseke e cinic, ca sa nu spun criminal si UDMR-ul tace malc, e una .

Dar Boc, Boc de ca tace, de ce nu-l ia de guler pe Cseke sa-l zvarle de-a dura pe trepetele Guvernului, sa se duca de unde a venit. De ce? Pantru ca acesta e pretul guvernarii lui Boc care atarna de… ”funia“ UDMR-ului, asa cum atarna Avram Iancu de funia lui Csibi Barna!

Pretul fotoliului de premier este, pentru Boc, cinismul nesnactionat al lui Cseke, al lui Cisbi Barna si a altora ca ei care joaca
tontoroiul, nestingheriti, pe sanatatea si demnitatea romanilor pentru care nu mai are cine sa faca dreptate!

Sursa: Ziare.ro

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.