Florin Chilian confirmă teoria Ziaristi Online: "La Colectiv a fost crimă cu premeditare. Focul nu a pornit de la artificii. A fost pus de o mână criminală. Aşa cred eu." - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Florin Chilian confirmă teoria Ziaristi Online: “La Colectiv a fost crimă cu premeditare. Focul nu a pornit de la artificii. A fost pus de o mână criminală. Aşa cred eu.”

Stalpii neizolati fonic inainte de evenimentul tragic si in timpul lui. De ce au fost "izolati" si stalpii?

Stalpii neizolati fonic inainte de evenimentul tragic (st) si in timpul lui (dr). De ce au fost “izolati” si stalpii?

Artistul Florin Chilian confirmă teoria publicată în premieră de Ziaristi Online în noaptea de 1 spre 2 noiembrie, emisă în premieră în spaţiul public ca urmare a cercetărilor jurnalistului George Roncea – VIDEO UPDATE: Holocaustul din clubul Colectiv a fost planificat? Jurnaliştii şi supravieţuitorii încep să-şi pună întrebări. Gabriel Oprea, principalul beneficiar al Afacerii

Alte confirmări: Basistul trupei Monarchy, rănit: “Incendiul s-a propagat ciudat”

Experţi: Au murit ca la Auschwitz. Tinerii aflaţi în club au fost practic gazaţi cu acid cianhidric

Iată articolul lui Chilian:

La Colectiv a fost crima cu premeditare. Focul nu a pornit de la artificii. A fost pus de o mana criminala. Asa cred eu.

La Colectiv a fost crima cu premeditare. Conform procurorului de caz tot clubul a ars in 10 secunde!

Focul nu a pornit de la artificii. A fost pus de o mana criminala. Asa cred eu.

Nici un om normal la cap nu ar vrea sa fie adevarat dar daca este?!!!!
E de datoria noastra sa aflam adevarul pentru ca o asa nenorocire sa nu se mai intample si sint acolo doua nume, unul in clar si altul care se poate afla imediat.

Nu ma intereseaza cei care se tem de vesnicele teorii ale conspiratiei. Am trait deja destule si prea s-au adeverit multe dintre ele  incepand cu revolutia, cu mineriadele la care un sef din politie sau SRI ordona subalternilor sa dea foc la autobuzele de interventie ele MAI si, daca vreti, la forurile din pasta de dinti. Toate, dar toate s-au adeverit.

Nu poti sa nu ramai stana de piatra cu sufletul inghetat cand te gandesti la ce s-a intamplat la concertul trupei Goodbye to Gravity din clubul Colectiv. Nu vreau si nu pot sa vorbesc despre cei care au plecat. Inca nu pot…

Sigur ca vreau ca vinovatii sa plateasca cu varf si indesat, ei, rudele lor si toti, toti fara deosebire, fara mila sau intelegere pentru nimic. Ma sugruma revolta cu un urlet mut.

Multe as fi vrut, multe as vrea… As fi vrut sa se tina acel doliu de trei zile…

As fi vrut ca doctorii sa mai stea cateva saptamani cu gurile inchise si nu sa iasa imediat la televiziuni pentru a-si declama eroismul.

As fi vrut ca politicienii sa stea ascunsi in haznalele lor si sa nu-i vad atat de curand.

N-as fi vrut sa vad la televizor directori de radio care refuza accesul pe post acelor artisti pentru ca-s prea destepti pentru prostii de romani dar care acum deplang conditiile in care sint nevoiti sa cante pentru ca nu apar pe radiouri.

As fi vrut sa vad preoti alinand mame si tati si surori si frati si prieteni si straini…

As fi vrut sa nu aud de politisti care refuza sa duca la spital un copil ars pentru ca ei aveau o alta treaba.

As fi vrut sa nu stiu de nenorocitii de jandarmi care in noaptea incendiului imbranceau jurnalistii care ajutasera la resuscitarea victimelor si care acum isi faceau meseria.

Multe as fi vrut…

N-as fi vrut ca Presedintele Iohannis sa iasa infierand coruptia care ucide atata vreme cat el nu avea la primaria Sibiu aviz ISU, cat nici un club din Sibiu unde a fost primar nu avea autorizatie de la pompieri, atata vreme cat nu poate explica cum a luat cu acte false una dintre casele pe care ghinonistii nu le aveau, casa pe care Justitia i-a luat-o inapoi deja.

7310619-mediafax-foto-andreea-alexandru

N-as fi vrut sa-l vad pe Iohannis la poza cu nuntasii pe Valea Oltului cand se ingropau copiii pentru care se decretase doliu national nici pe nevasta-sa nu as fi vrut sa o vad razand cu buchetul de flori in brate laudand tineretea de langa ea cand tineretea murise arsa cu cateva ore inainte. In rochita aia adolescentina arata ca un pitic de gradina sodomizat de un chihuahua incrucisat cu o veverita turbata. N-avea aripi. Aripile se fransesera cu doua seri inainte in clubul Colectiv din Bucuresti.

img

Multe as fi vrut sa nu.

Da stiu miroase a frustrare, a revolta, a neputinta, a ravratire, a urlet.

Fix asa este. Nu va inselati cu nimic dar:

Eu cred ca focul de la clubul Colectiv a fost pus de o mana criminala. Asa cred eu si tot ce vreau este ca Procurorul General al Romaniei, Tiberiu Nitu sa fac o investigatie in sensul asta pentru ca daca este macar o posibilate la o mie ca acesta sa fie adevarul atunci un criminal periculos este in libertate si nu vreau ca nenorocitul care a facut sau a ordonat asta sa mai traiasca nici macar o secunda.

Am cautat sa inteleg ce s-a intamplat acolo in clubul Colectiv cu adevarat si nu, Nu vreau sa iau aparerea patronilor clubului.

Am vazut variantele oficiale si mie unuia imi pun mari semne de intrebare.

Stiu si eu ce este acel burete folosit pentru insonorizare.

Stiu ce sint artificiile de scena si acoplo s-au folosit arificii reci cu scantei albe care nu scot fum. De la ele nu se poate aprinde acel burete, ce-l putin nu de la asa o distanta. Am vazut manipularea grosolana facuta de Pro tv si acel George Buhnici cu artificiile.

Pro tvAm vazut multe fotografii cu clubul, cu stalpul de rezistenta care a luat foc, ceva nu se leaga.

Tragedia de la Clubul ColectivDe la inceput nu am inteles de ce artificiile erau orientate spre public. Eu unul nu am mai intalnit niciodata asa ceva. Am pus asta pe seama faptului ca se urmarea cresterea adrenalinei la finalul concertului anuntat cu efecte pirotehnice.

12187823_10206700898018333_5942245421155048347_nCe nu inteleg eu este viteza cu care s-a propagat focul. Acel burete nu se putea aprinde de la niste artificii profesionale de interior cu scanteie rece, la 3- 4 metri. Pur si simplu eu nu cred ca avea cum.

In toate imaginile se vede ca artificiile bateau undeva sus, spre stalpul antifonat burete dar sus ori focul a izbucnit foarte jos, la al treilea rand de striatii ale cofrajului de burete, acolo unde cineva cu o brichete aprinsa in mana ridicata ar fi ajuns cu usurinta.

 

foc

Eu unul nu pot intelege cum s-a putut intampla sa ia foc daca nu era o flacara deschisa acolo ajutata sa se propage pe tavan de un agent de propagare.

10 secunde pentru cateva sute de metri patrati de suprafata in flacari! Stalpul si tavanul in 10 secunde! Nu este posibil asa ceva fara un agent de ignitie.

10 de secunde si a luat foc tot clubul!

Incercati voi sa dati foc cu o artifica la burete de tipul ala si veti vedea ca nu se poate.

Aici trebuie sa se pronunte un specialist in incendii, de preferinta nu unul din Romania. In astia nu am incredere.

Este o imagine a momentului de inceput a incendiului. Și o a doua, din lateral. Se observă distanța de la stalp la artificii. Puterea calorică a artifiiciilor la capătul arderii, nu ajungea pentru aprinderea stâlpului – trebuie agent de propagare a focului..
Ce agent de propagare se afla pe tavan? Ce agent de combustie rapidă, cu o asa viteza a facut ca în 30 de secunde întreaga suprastructură a tavanului sa se aprinda?

De unde atâta sarcina termică, la cat de redusa este densitatea buretelui de izolație fonică?

In prima imagine îmbrăcămintea de decor a stâlpului este aprinsă într-o mică proporție incepand de foarte jos acolo unde putea ajunge o bricheta, tavanul insa era deja tot în flăcări.

Propagare a incendiului cu degajare termică intensă. Raza zonei de foc s-a alimentat cu un agent de aprindere. In focarul de pe tavan pare să se fi aflat -vapori de benzină, de toluen sau tiner, captivi pe tavan?

Fenomenele ce se derulează în timpul unui incendiu, de regulă, sunt arderi normale, precedate de arderi lente. Arderile normale (uniforme), sunt caracterizare de progagarea arderii cu viteză relativ redusă (de la câţiva centimetri la un metru pe secundă). Aici, din mărturii, rezultă că a avut loc o ardere rapidă, ca un fel de deflagraţie, un gen de ardere ce se propagă cu viteze foarte mari, subsonice (de ordinul zecilor de metri pe secundă) cu degajare mare şi instantanee de căldură; ba chiar se pare că a avut loc și un fel de detonaţie cu undă de șoc, adică o ardere ultrarapidă.

Nu am nicio încredere în experții ministerului de interne, am mai spus-o. Tot ce vreau este sa se afle adevarul si cred ca toti cei din Romania au tot interesul sa nu se afle.

Incepe concertul baietilor si pe prima piesa apar artificii, la ultima secventa din video stalpul este intact. S-a spus ca a mai fost un rand de artificii la finalul concertului lor si ca atunci a luat foc dar de la aceste artificii reci nu se putea aprinde nimic!

 

Nu sint singurul care isi pune intrebarile astea, de aceea cred ca trebuie ca Nitu sa investigheze desi…

logo11Mai am un motiv pentru care trebuie sa ma indoiesc de variantele oficiale si asta se poate verifica extrem de repede.

Am preluat de pe pagina D.nului Andrei Mantog, cu acordul acestuia urmatoarea conversatie uluitoare inamplata pe data de 29 octombrie 2015, cu o zi înaintea tragediei din clubul Colectiv, conversatie avuta de dansul cu un funcționar din Guvern, a cărui identitate nu a fost dezvăluită.

“- Așteaptă-te să se întâmple un dezastru, un accident, ceva cu mulți morți. Trebuie să acopere mizeria asta cumva.
– Ă?!
– Da, crede-mă. Vor muri oameni. Nu-i cunoști!

Am râs.

Acum juma de oră, un club arde în București și mor cel puțin 25 de oameni.”

M-a rugat numai sa precizez ca dansul nu crede ca asa ceva poate fi adevarat. Nici eu nu pot. Ce om normal si intreg la cap poate crede asa ceva dar D.nul Procuror General al Romaniei Tiberiu Nitu, dvs puteti afla imediat daca este adevarat sau nu.

Numele amicului din guvern il puteti afla instantaneu si cred ca sinteti dator sa o faceti.

Dar ma mai intreb d.nule Procuror General al Romaniei Tiberiu Nitu ce interes ati avea sa dati un ordin de aflare a adevarului. Eu unul nu cred ca aveti mai ales pentru ca va cred prins in hatisul de crime si minciuni ai ultimilor 25 de ani.

In definitiv domnule Procuror General al Romaniei Tiberiu Nitu dumneavoastra ati tras in teroristi in noaptea de 21 decembrie 1989. Doar ca domnule Procuror General al Romaniei Tiberiu Nitu, in noaptea de 21 nu erau inca teroristi. Eram noi copiii si tinerii unei lumi nefiresti in care ati tras dumneavoastra. Teroristrii au aparut mai tarziu, dupa 22 in orice caz.

La Colectiv a fost crima cu premeditare. Focul nu a pornit de la artificii. A fost pus de o mana criminala . Asa cred eu.

Sursa: Florin Chilian via Ziaristi Online

 

Print Friendly, PDF & Email

6 comments

  1. Pingback: Demisiile nu sunt suficiente. LA PUŞCĂRIE, NETREBNICILOR! “La Colectiv a fost crimă cu premeditare. Focul nu a pornit de la artificii. A fost pus de o mână criminală. Aşa cred eu.” – Florin Chilian. LA 18.00 DIN NOU IN PIAŢA UNIVERSITĂ

  2. Pingback: Profesorul Florin Colceag, supranumit antrenorul de genii: Accidentul de la Colectiv a fost accident sau ASASINAT? E suficient să creeze o mișcare explozivă, ca în Ucraina… | ganduridinierusalim.com

  3. Pingback: Profesorul Florin Colceag: Accidentul de la Colectiv a fost accident sau ASASINAT? E suficient să creeze o mișcare explozivă, ca în Ucraina… | ganduridinierusalim.com

  4. Pingback: PROFESORUL DE GENII FLORIN COLCEAG PUNE PUNCTUL PE RANA : „MA INTREB DACA ACCIDENTUL DE LA COLECTIV PE CARE IL JELIM CU TOTII A FOST ACCIDENT SAU ASASINAT?,E SUFICIENT SA SE CREEZE O MISCARE EXPLOZIVA,CA IN UKRAINA! | Octavpelin's Weblog

  5. Pingback: “Incendiul din #Colectiv a fost planificat cu şase luni în urmă”. OPINIE contra intoxicărilor mafioţilor de presă | Victor Roncea Blog

  6. Pingback: Cine şi de ce ne urmăreşte, filmează şi fotografiază de parcă am fi vedete de Hollywood? Nişte servicii secrete de ageamii? | Victor Roncea Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.