Indiggo Twins, succes fulminant la The Bitter End, cel mai vechi club rock and roll din New York - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Indiggo Twins, succes fulminant la The Bitter End, cel mai vechi club rock and roll din New York

Indiggo Twins, succes fulminant la The Bitter End, cel mai vechi club rock and roll din New York

Infiintat in 1961, The Bitter End e cel mai vechi club de rock and roll din New York, aflat pe Bleecker Street, in Greeenwich Village. Aici descoperi cea mai frumoasa si magica zona a orasului, care, mai ales acum, de sarbatori, arata ca de basm. Toata zona, toate strazile sunt de poveste, cu case ca pentru pitici, medievale, in contrast cu zgarie-norii din apropiere. E o atmosfera europeana, occidentala.

Locatia se afla intre strazile Thomson si LaGuardia. Cladirea e din caramida rosie, creeaza o atmosfera intima, veche, plina de mister. Totul e select, rafianat, cu musterii stilati, unul si unul. Locul este ales, renumit, fiindca pe frumoasa scena a clubului au urcat si si-au inceput cariera legendari artisti precum Stevie Wonder, Bob Dylan, Lady Gaga, Jackson Browne, Neil Diamond, Gavin DeGraw, Woody Allen, Jon Stewart, Randy Newman, Billy Crystal, Tommy James, Norah Jones, Donnie Hathaway, Curtis Mayfield si inca mii de artisti.

E un loc plin de surprize, unde se canta in fiecare noapte, cam 50 de trupe pe saptamana, iar de-a lungul timpului, de peste 50 de ani, fanii au auzit aici rock, blues, jazz, funk, alternative, hip-hop, spoken word, a capella, muzica country. Dar niciodata nu stii ce surpriza te asteapta.

Asa a fost si aparitia trupei Indiggo Twins, care a surprins publicul, mai ales ca e prima oara cand pe scena lui The Bitter End urca o trupa formata din doua fete gemene de origine romana.

Si multi au apludat intens cele cateva melodii cantate si dansate ale trupei Twins Indiggo, mai ales melodia La, La, La, inclusa in albumul Watch the Throne de Kanye West si Jay-Z, care a obtinut in acest an Grammy Awards. Atat de mult au fost acalamte incat fetele au trebuit sa mai dea un bis, ceea ce aici nu se prea obisnuieste.

Prezentarea lor insa a starnit interesul publicului, care a umplut pana la refuz mesele, multi ocupand in picioare si spatiile libere ale  Clubului. Ei au mai aflat ca Mihaela si Gabriela au obtinut o performanta unica de curand: au intrat in topul celor mai frumoase actrite din lume, top stabilit de IMDb, cel mai puternic site de film din America, iar acum incheie anul cu un show pe aceasta faimoasa scena, The Bitter End.

De fapt, nu incheie, fiindca urmeaza Concertul de Craciun, la catedrala Saint Monica, unde vor canta un colind, creatie propre, iar Anul Nou… cine stie cu ce vesti le va impodobi anul ce vine, 2013. Oricum, The Bitter End e un loc care poarta noroc.

Reporter Online

Corespondenta de la New York

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.