Pe cine mai pupa acum in cur "telectualii lui Basescu”? Corespondenta suprarealista de la New York - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Pe cine mai pupa acum in cur “telectualii lui Basescu”? Corespondenta suprarealista de la New York

Pe cine mai pupa acum in cur “telectualii lui Basescu”?

Pentru “intelectualii lui Basescu”, faimosi pupincuristi,  Romania avea un cur.  Acum curul lui Basescu a cazut. E flescait. Iata-o pe frumoasa Pataharbici cum il taraie in debara. Nici parabolistul lui Hristos, Plesuievici, nu mai are pe ce cur sa-si puna botul balos. Iar Liicheanu, tot cauta liichele in afara sa, nu in launtrul sau. Cat despre Cacartarescu, el este orbitor demult. Ca si Dinescu. Care a tot dat cu cornul, pana i s-a tocit.

Or mai fi si altii. Ca Clismaneanu. Dar cum nu mai are cur, a murit si clisma lui.

Acesti eroi pupincurintelectualissimi au lucrat asa de osardios la prefacerea Romaniei incat dupa 23 de ani de lupte seculare, tarisoara a ajuns iar de unde a plecat, la curul lui Iliescu. Asta au de pupat acum ‘telectualii lui Basescu, un curisor trandafiriu, curat verde iliescian, neicusorule! Daca nu le place, o s-o dea cotita, pe calea mazilita, la capatul careia se profileaza fundul tantos al lui Vadim.

Imaginati-va soarta: buzele paroase ale balaoachesului Plesu pe curul sturlubatic al lui Vadim! Asta e imaginea reala a rezultatelor alegerilor din 9 decembrie 2012.

Pai o spun cifrele. In ziua alegerilor, poporul, care a vrut purificare, ura de tip Auschwitz, afla ca partidul pe care l-a ales masiv, USL, anunta alianta cu curul UDMR. Pasalac sadea, Crinescu pupezindu-l in cur pe Marko Belea! Opozitia, simbolizata cu ARD direct intre buci, anunta dizolvarea. Ce mascarada, sa chemi oamenii sa voteze o fantosa, o alinata de paie! Apoi, alta pupincureala, in loc de 300 parlamentari, sunt aproape dublu. Romanii trebuie sa pupe acum in cur 588 de megaparlamentari! Ori nu stiu ce au votat?! In fine, cine e cel mai tare din parcare? Nastasel. Premierul a si anuntat scoaterea lui din zabrele. Doamne, opreste-mi pana…

Grid Modorcea

Corespondenta suprarealista de la New York

Curentul / Ziaristi Online

Print Friendly, PDF & Email

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.