Elena Basescu, mezina preşedintelui, citeste şi recomandă cărţile profesorului Larry Watts, "Cei dintâi vor fi cei din urmă" şi "Fereşte-mă, Doamne, de prieteni” - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Elena Basescu, mezina preşedintelui, citeste şi recomandă cărţile profesorului Larry Watts, “Cei dintâi vor fi cei din urmă” şi “Fereşte-mă, Doamne, de prieteni”

Elena Basescu - Larry Watts - Bookfest - Facebook - June 2013Mezina preşedintelui strânge bibliografie pe teme politice. Recent, Elena Băsescu a fost la târgul de carne “Bookfest” de unde şi-a achiziţionat cel mai nou volum despre politica externă a României în timpul Războiului Rece,Cei dintâi vor fi cei din urmă, semnat Larry L. Watts.

Fiica cea mică a şefului statului se pare că a făcut o pasiune pentru volumele acestui autor. «În prezent citesc o altă carte scrisă de istoricul american: “Fereşte-mă, Doamne, de prieteni” (războiul clandestin al blocului sovietic cu România)», a mărturisit ea pe pagina de socializare.

Europarlamentarul îşi face temele ca la carte. Deşi este însărcinată în şase luni, Elena Băsescu învaţă asiduu despre politică şi e în măsură să dea şi sfaturi. Referindu-se la carteaFereşte-mă Doamne de prieteni, Elena are ce să le transmită celor care vor să urmeze o carieră de succes în domeniu.

“Şi ca o glumă, titlul acestei cărţi este şi prima lecţie pe care trebuie să o înveţe oricine vrea să intre în politică”, a mai scris Elena Băsescu pe Facebook.

Sursa: Click.ro

Foto: Elena Basescu – Facebook si EvZ

EBa Larry Watts EvZ

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.