Florian Goldstein de la Bursa despre Pacepa: "N-am ştiut că eşti evreu, ca şi mine." - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Florian Goldstein de la Bursa despre Pacepa: “N-am ştiut că eşti evreu, ca şi mine.”

Bursa si Florian Goldstein despre delirul lui Pacepa din Disinformation - August 2013Disinformation

Pacepa a înnebunit. La vârsta de 85 de ani, fostul general al serviciilor noastre de spionaj, Ion Mihai Pacepa, dă semne convingătoare de demenţă, publicând o carte de dezinformare, intitulată chiar aşa – “Disinformation” – în care, începând de la pagina 343, inventează, despre ziarul BURSA, tot soiul de fantezii.
Pacepa spune despre noi că l-am fi făcut KGB-ist şi că, anul trecut, am fi iniţiat o campanie de strângere de semnături, pentru declanşarea unei investigaţii asupra implicării sale în răpirea supersecretă, din 1970, a iugoslavului Vladimir Dapcevici, emigrat în Belgia.
Pacepa îşi amplifică delirul, spunând că l-am fi catalogat drept homosexual şi atinge apogeul, afirmând că BURSA este “un ziar violent antisemit”, care l-ar fi făcut “jidan”.
Domnule Pacepa, nu ştiu dacă ai fost KGB-ist, iar dacă da, atunci sper că-ţi vei fi plătit taxele pentru veniturile suplimentare.
Nu cred că mai ai vreo orientare sexuală, la vârsta ta, aşa că, dacă te-aş face homosexual, atunci te-aş lăuda.
În 1970, pictam o natură statică cu mere, aşa că n-am băgat de seamă dacă l-ai răpit sau nu pe Dapcevici, fie-i ţărâna uşoară!
N-am ştiut că eşti evreu, ca şi mine.

FLORIAN GOLDSTEIN
BURSA 28.08.2013
Opinia cititorului:
Asa e, Pacepa are dreptate!

    (mesaj trimis de Copper în data de 28.08.2013, ora 07:16)
 Eu sunt martor ca Make a vrut sa-l asasineze pe evreul Joseph Goebbels din cauza ca ministerul acestuia ii ameninta ziarul Bursa, de propaganda kaghebista pe vremea aceea. Make a avut un rol activ in toate pogromurile, fiind surprins in mai multe filmulete ale epocii obligand evreii de la Auschwitz sa manance mere din natura statica pe care el singur recunoaste ca a pictat-o in 1970.
In ceea ce-l priveste pe Pacepa sunt convins ca n-a fost kaghebist ca Make deoarece a contribuit la democratizarea tarii. Inca din vremea in care era seful securitatii a ajutat la inarmarea populatiei autohtone prin transplantul de plumbi aplicat elementelor burgheje(care erau dusmanii comunismului, marturie stand sloganul “Ana Pauker si cu Dej/ Au bagat spaima-n burgheji”).
In anii 70 Make isi schimbase orientarea antisemita cu una pe care o voi dezvalui in exclusivitate intr-un capitol din viitoarea mea carte intitulata “Agentul Make, teroristul pietei merelor”. Deocamdata atat. Make te-ai fript! Noi si cu Pacepa o sa te dovedim.
Cu stima,
Napoleon, Stefan cel Mare si Asociatii
Print Friendly, PDF & Email

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.