Basescu spune lucruri traznite. Despre lachei si moguli plus un autodenunt in direct, la Rares Bogdan - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Basescu spune lucruri traznite. Despre lachei si moguli plus un autodenunt in direct, la Rares Bogdan

traian-basescu-rares-bogdan-realitatea tvPolitica Ta despre emisiunea lui Rares Bogdan de ieri seara, de la Realitatea Tv:

Băsescu face topul mogulilor toxici : schimbare de generații – Ghiță peste Voiculescu. Plus un autodenunț în direct

  • Toţi mogulii au fost toxici. Voiculescu, Vîntu, Ghiţă şi Patriciu. Au manipulat. Au folosit media în folosul lor propriu.
  • Ştii cine e Voiculescu. E un turnător nenorocit, şi-a turnat familia, salariaţii lui recită pe bani. La Antena 3 sunt nişte salariaţi, le-aţi spus ziarişti, i-aţi înnobilat.
  • Acum mai toxic este Ghita decat Voiculescu. Voiculescu macar stii cate parale face: e un turnator nenorocit. Ghita e un tip de mogul mult mai periculos pentru ca e din generatia tanara
  • Victor Viorel este un prim-ministru complet corupt. Omul acesta va ridica coruptia mult deasupra standardelor la care o ridicase Adrian Nastase, ca mod de guvernare. Si repet, Adrian Nastase a fost un premier bun, dar corupt.
  • Dacă Victor Ponta ar încerca să facă dreptate după mintea domniei sale (  pentru fostul președinte al CJ Argeș, Constantin Nicolescu, n.m.), ar deveni coleg de apartament, de cameră cu Adrian Năstase foarte repede.
  • Cum poți să ai astfel de valori și să îi aperi pe cei care sunt acuzați de Justiție. Nu ca prim-ministru. Victor Viorel este un corupt de aceeași talie ca ei și i se pare normal cum se comportă oamenii aceștia corupti
  • Dacă ar fi să optez, între Ponta-Geoană-Oprescu, aș opta pentru domnul Geoană. El știe jocul Americii. Domnul Dragnea știe jocul de Teleorman.

Chiar daca se apropie vertiginos de finalul mandatului Basescu pastreaza acelasi discurs, fapt firesc avand in vedere ca e campanie si trebuie sa-si stabilizeze electoratul. Ce-i drept,de data asta fazele din teren ii cam dau dreptate presedintelui-jucator , care are insa destule fracturi de logica.
E Ghita mai rau decat Voiculescu ? Sa zicem ca “nu inca” dar ganditi-va la atuurile sponsorului lui Ponta : varsta si o marioneta care deja conduce Guvernul vizand  si Presedintia. Voiculescu nu le-a avut. Altfel, de acord, Ghita si-a facut averea din afaceri cu statul dar  cine o fi fost “seful statului” in ultimii zece ani ?
E acest prim-ministru mai corupt decat tot ce s-a vazut pana acum ? Cu siguranta ca n-as baga mana in foc  dar e foarte posibil. Bine, veti spune, dar Nastase, Tariceanu, Boc ? Nu-mi aduc aminte ca vreunul din cei 3 sa fie vizat in atatea dosare.
Dar, de departe cea mai socanta afirmatie facuta a fost

  • Oprea va fi un lacheu al lui Ponta, ce îi va cere Ponta să facă, aia va face, să fie clar. M-am convins de asta în câteva situaţii. Deci, Oprea va executa ordinele, aşa cum le-a executat când a fost şi în alte alianţe . Numai că nu e la fel de uşor de furat ca la referendum sau la alegerile prezidenţiale din 2009, pentru că nu mai este un singur reprezentat al opoziţei în secţiile de votare

Wait…what ? S-a furat la alegerile prezidentiale din 2009 ?!? Deci fiti amabil domnule presedinte, daca afirmatia a fost facuta in deplinatatea facultatilor mintale, aceasta este  un autodenunt asa ca predati-va impreuna cu ministrul de interne Blaga direct la Parchetul General si luati-l si pe Oprea Gabriel, nu ma deranjeaza. Ca sa nu ma mai intreb cine l-a ridicat in politica ca si in grad pe hotul Gabriel Oprea de cateva ori…
Una peste alta, si n-am mai citat atacul la Firea si sotul primar pe care “ s-ar putea să nu îl mai găsească într-o zi acasă, dacă nu-i atentă “, Basescu n-a spus nimic nou, s-a aflat pur si simplu in campanie.

Traian Mitrica cu un PS amuzant:

“Distrugătorul american USS Donald Cook ajunge azi la Constanţa. Traian Băsescu vizitează nava si, cu putina bafta, poate o si vinde.”

Cititi si Zi, să mori tu că nu și-a turnat familia ?

Nota ZO: Exista, totusi, posibilitatea ca la alegerile prezidentiale din 2009 sa se fi furat invers. BTW, n-am vazut ieri nici o felicitare pentru Viorelul din spatele lui Victor Viorel aka “guzganul rozaliu”. E in adormire?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.