Cum puteţi stopa legiferarea "căsătoriilor" homosexualilor. Pro Vita Bucureşti vă invită la acţiune civicăZiaristi Online

Cum puteţi stopa legiferarea “căsătoriilor” homosexualilor. Pro Vita Bucureşti vă invită la acţiune civică

Homosexuali pedofili care au abuzat un copil adoptat - newton truong

Un cuplu de homosexuali pedofili a adoptat (cumparat) un copil rus pentru a-l abuza sexual ca “parinti”. Vreti sa vedeti asta, legal, si in Romania?

Invitaţie la Acţiune Civică

Credem că este bine nu doar să vă informăm despre ce facem noi, ci și să vă invităm să vă implicați în bătălia pentru valori comune.

Una dintre căile cele mai eficiente de acțiune este dialogul cu politicienii. Indiferent cât de profund vă displace politica, totuși societatea se conduce prin decizii colective politice. Un creștin indiferent și neimplicat în deciziile cetății este visul oricărui sistem totalitar.

Mai concret, astăzi vă chemăm să le faceți o vizită deputatului sau deputaților aleși în circumscripția voastră electorală pentru a le solicita respingerea, prin vot, a unei propuneri legislative. Este vorba despre propunerea legislativă privind reglementarea parteneriatului civil. Aceasta a fost respinsă de Senat, dar urmează Camera Deputaților, care este decizională.

Ce este parteneriatul civil?

Este o formă de recunoaștere de către stat a unei relații de cuplu, alternativă la căsătorie. Drepturile și obligațiile sunt cvasi-identice cu cele ale soților, prevăzute în Codul Civil.

De ce ne-am împotrivi acestei recunoașteri?

Pentru că propunerea legislativă se referă la cuplurile de același sex. Cuplurile bărbat-femeie nu au niciun interes să încheie parteneriate, întrucât au la dispoziție căsătoria. Practic, legiferarea parteneriatului civil înseamnă recunoașterea „căsătoriei” între persoane de același sex în România, sub o altă denumire.

Cu ce mă afectează pe mine?

Familia și căsătoria sunt instituții sociale de primă importanță. Modul în care sunt înțelese aceste noțiuni are profunde influențe asupra întregii societăți. Recunoașterea uniunilor homosexuale ca temei pentru familie înseamnă alterarea sensului și percepției colective asupra rostului acesteia în viața socială. În plus, este total contrară valorilor culturale și religioase românești. Românii nu sprijină o astfel de lege.

Ce vulnerabilități are propunerea legislativă?

Proiectul de lege are profunde vicii juridice și, din punctul nostru de vedere, este anticonstituțional. Constituția și Codul Civil, împreună, prevăd expres și limitativ căsătoria heterosexuală ca fundament al familiei. Aceste lucruri trebuie comunicate și deputaților voștri.

Cum pot contacta deputatul sau deputații?

Pe website-ul Asociației „Părinți pentru Ora de Religie” veți găsi o hartă a României. Clicați pe județul vostru și veți găsi datele de contact. Dacă nu știți ce deputat vă reprezintă, puteți merge la oricare vă este mai aproape.

Noi vă recomandăm să mergeți în audiență la cabinetul parlamentar. Dacă nu este posibil, măcar un telefon sau un email. Dar prima variantă este preferabilă. Dialogul față în față este neprețuit. Veți stabili astfel o relație care poate fi cultivată.

(PS – Pe website-ul APOR veți găsi un apel la o acțiune similară, de data aceasta de susținere, privind propunerea legislativă de reglementare a orei de religie. Sunteți bineveniți să participați la amândouă!)

Ce trebuie să spun în discuție?

V-am pregătit o listă de argumente aici. Nu uitați să spuneți că votul respectivului va fi monitorizat! Anul următor sunt din nou alegeri… Juriștii pot citi și Memoriul depus de organizațiile creștine pro-familie la Parlament.

Când trebuie să o fac?

Cel târziu data de 8 mai. Recomandăm cu tărie să mergeți cât mai devreme.

Și apoi?

Scrieți-ne cum a fost. Vom colecta comunicările voastre și vom evalua comportamentul deputaților.
Discutați cu preoții, oamenii din parohie, prietenii. Solicitați-le să ia atitudine.

În plus, ca de fiecare dată, te rugăm:

    • Trimite acest semnal mai departe prietenilor tăi.
    • Păstrează legătura cu noi prin email, telefon sau FaceBook. Ne simțim încurajați să vedem reacții.
    • Nu uita: supraviețuim doar cu ajutorul vostru. Fă acum o donație!

2015 Asociația PRO VITA Filiala București. Misiunea PRO VITA: Să ocrotească copilul născut şi nenăscut aflat în dificultate, fără discriminare, până la integrarea sa în familie.

Adresa noastră de corespondență:

Asociația PRO VITA Filiala București

Str. Zmeica, nr. 12, sector 4

București 041107

Asociatia PRO VITA filiala Bucuresti's profile photo
provitabucuresti@gmail.com

Pro Vita Bucureşti via Ziaristi Online

Foto: Brisbane Times

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.