SONDAJ BCS BUCUREŞTI: 76.6 % împotriva "căsătoriilor" homosexuale, 66,1% contra "refugiaţilor" musulmani - Ziaristi OnlineZiaristi Online

SONDAJ BCS BUCUREŞTI: 76.6 % împotriva “căsătoriilor” homosexuale, 66,1% contra “refugiaţilor” musulmani

bcs-sondaj-2016-bucuresteni-impotriva-refugiatilorUn sondaj realizat în București de Biroul de Cercetări Sociale (BCS) în perioada 2 – 14 septembrie 2016 arată că majoritatea locuitorilor din Capitală sunt clar împotriva sosirii “refugiaţilor” musulmani în ţara noastră. Procentul este unul foarte mare: 66,1%, informează ExpresMagazin.

Totodată, 90.6 % dintre bucureşteni sunt de acord cu susţinerea capitalului şi întreprinderilor româneşti, iar 76.6 % sunt de acord cu interzicerea “căsătoriilor” homosexuale şi a adopţiei de copii de către aceştia. Alte 87,5% se exprimă categoric împotriva vânzării pământurilor şi resurselor româneşti către străini. Cu toate acestea, 73,9% dintre bucureşteni consideră ferm că România trebuie să rămână în UE.

sondaj-bcs-marian-munteanu-homosexuali-refugiati-pamanturi

Sondajul a fost comandat de Alianţa Noastră România, condusă de Marian Munteanu, formaţiune politică creditată cu 5% între preferinţele politice ale electoratului bucureştean. Volumul eşantionului a fost 1029 persoane cu vârste mai mari de 18 ani domiciliate în municipiul București.

Selecţia subiecţilor: persoanele intervievate au fost alese prin pas statistic, din 2 în 2 apartamente sau case, toate la apartamente sau case cu numere impare. În cazul în care în apartamentele sau casele selectate nu locuia sau nu răspundea nimeni s-a selectat următorul apartament/casă cu număr impar. În acest fel s-a păstrat principiul probabilist, fiind improbabil ca oamenii care domiciliază la apartamente cu numere impare să aibă opinii semnificativ diferite de cei care locuiesc la apartamente cu numere pare.

Reprezentativitate: eşantionul este reprezentativ pentru populaţia adultă a Capitalei, cu o eroare de +/-3,1 %.

Datele culese din teren au fost ponderate pe sex, vârstă și sector. Verificarea corectitudinii lor s-a făcut de către coordonator prin telefon. Au fost verificate peste 200 chestionare.

Sursa: Expres Magazin via Ziaristi Online

sondaj-bcs

Print Friendly, PDF & Email

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.