Ungurii luaţi prin surprindere: Dan Tanasă candidează pentru Bucureşti! VIDEO - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Ungurii luaţi prin surprindere: Dan Tanasă candidează pentru Bucureşti! VIDEO

Dan-Tanasa-Camera-Deputatilor“Este oficial! Voi candida în municipiul București pe poziția a doua la Camera Deputaților pe lista depusă de Alianța Noastră România.
ANR intră în luptă cu încredere și entuziasm, pentru România! Doamne, ajută-ne!”, a anunţat Dan Tanasă, care şi-a deschis şi o pagină de candidat: Dan Tanasă – Deputat.

Dan Tănasă, candidat al partidului la Camera Deputaților, a precizat că ANR a decis să nu aibă candidați în județul Harghita și să susțină candidatul unei formațiuni românești, cel mai bine plasat, pentru ca acesta să aibă câştig de cauză în faţa electoratului maghiar care votează foarte disciplinat.

Totodată, prin înscrierea în cursa electorală la Bucureşti, Dan Tanasă are şanse reale să reprezinte şi românii din teritoriile ocupate în Parlamentul României.

Cunoscutul apărător al românilor din Harghita şi Covasna el a precizat că în județul Covasna ANR a depus candidaturi pentru Senat și Camera Deputaților, pentru un loc de deputat urmând să candideze fostul chestor de poliție Florentin Robescu iar la Senat etnologul Constantin Secară.

Iată declaraţia sa  de la depunerea listelor:

Iata şi postarea sa:

Sursa: Ziaristi Online

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.