2 + 2 = 5. Cum se va manifesta cenzura trollilor lui Soros: Grupuri organizate de hateri vor raporta în masă ştirile reale ca false iar Hub-ul lor "factual" va raporta site-urile nesoroşite la Google - Ziaristi OnlineZiaristi Online

2 + 2 = 5. Cum se va manifesta cenzura trollilor lui Soros: Grupuri organizate de hateri vor raporta în masă ştirile reale ca false iar Hub-ul lor “factual” va raporta site-urile nesoroşite la Google

Constituţia României

Art. 30 – Libertatea de exprimare

(1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.
(2) Cenzura de orice fel este interzisă.
(3) Libertatea presei implică şi libertatea de a înfiinţa publicaţii.
(4) Nici o publicaţie nu poate fi suprimată.

Nu ne-am propus să coborâm la nivelul hater-IT-iştilor lui Soros, pentru că vom lăsa instanţa să se ocupe de asta. Dar credem că e bine să se ştie ce e în capul lor, aşa că reproducem o postare de pe Facebook, pentru a nu ne mai bate noi gura.

“Cenzura soroșiștilor, pumnul în gura celor care spun altceva decât lozincile lor globaliste și inepte! – Marius Albin Marinescu, Redactor Şef “Justiţiarul”

Victor Dogaru: „In urma cu aproape un an, Moise Guran ne-a anuntat – pe atunci lucra la Digi24 -, ca se lucrează la un concept pentru eliminarea știrilor false. Pentru cei care nu stiti “o stire falsa” este o stire cu un titlu inselator care face parte din categoria “clickbait”, adică urmareste ca utilizatori sa intre pe pagina respectiva unde se vor deschide diverse reclame. O astfel de stire ar fi ceva de genul “S-a nascut un copil cu 5 …” Dai click apar 10 reclame le inchizi vezi titlul complet… “5 degete la o mana”. Exact ce spun IT-isti care au dezvoltat proiectul —->>> „O ştire falsă urmăreşte să stârnească viralitate. Cu cât sunt mai mulţi useri care intră pe un site, cu atât cel care deţine site-ul respectiv câştigă mai mulţi bani din advertising”, explică unul dintre voluntari. ——>>> (vezi sursa aici http://www.digi24.ro/…/rezist-protest-prin-munca-suplimenta…)

Doar ca lista celor 70 de situri incluse in aplicatie arata altceva, avem de a face cu situri, “nationaliste”, “altermedia”, si “conspirationiste” vezi lista aici: http://www.digi24.ro/…/lista-celor-71-de-site-uri-trecute-l…  (Ziaristi Online pe”lista neagra” – n.n.)

Adica nu mai vorbim de “stiri false” ci de cenzurarea unui intreg segment de site-uri precum „Justitiarul” care nu are deloc reclama!!! Cine oare poată sa decidă ce stire nu e “oportuna”, cea care il injura pe Dragnea sau cea care il injura pe Iohannis? Se pare ca avem aici un adevarat “Minister al adevarului”. La fel de grav este ca se doreste disparitia anumitor stiri de pe facebook. “Acesta mă aștept să fie rezultatul final și la noi: ca știrile false să nu mai apară pe paginile oamenilor”, explică Radu, un alt “voluntar”: „O să avem un tool care le va detecta automat şi le va posta într-un fel foarte uşor pentru cei 30.000, sperăm noi să ajungem cam la 30.000 de voluntari, care să raporteze aceste ştiri. În felul acesta, Facebook le va descoperi mult mai repede şi va putea să le oprească propagarea, înainte de a deveni prea toxice”.

Aici se vorbeste de inselarea FB, adica de raportarea unei stiri “incorecte politic” ca “stire falsa” si este extrem de grav!”

Cea mai amuzantă parte este că după ce s-au scremut ce s-au scremut, IT-iştii lui Soros prăjit au scos o mărgică: să facă un grup de hateri pe Facebook care sa raporteze la un semnal ştirile noastre ca “false”. Halal!

Mesajul nostru: Cu cine se pun Trollii lui Soros: Părintele Staniloae, Maica Tereza, Fr. Roger, Pr. Galeriu şi Ioan Alexandru despre cei care au făcut revoluţia şi Piaţa Universităţii

N.n.: Pe “lista neagră” a neobolşevicilor se află mai multe site-uri ale unor luptători cu arma în mână în decembrie 1989 şi a unora dintre participanţii activi şi organizatorii Pieţei Universităţii 1990. N-am făcut-o pentru trolli şi libărci!

Mai citiţi:

Evenimentul Zilei: Iniţiativă periculoasă de cenzură (susţinută de Hotnews, Digi şi GDS – n.n.). Un grup de tineri frumoşi si liberi vrea să limiteze libertatea de exprimare

Evenimentul Zilei: Deputatul Daniel Gheorghe, despre planul diabolic al lui Soros de cenzurare a presei libere online: “o tentativă pur totalitară”

Interesant! #RESIST.org este anti-Trump, pro-căsătorii gay şi colaborează cu Soros!

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.