Alegerea firească pentru orice conservator: Ioana Picoș Făgădaru, de la PRODEMO, Nr. 7 pe Buletinul de Vot la Europarlamentare. "Cred în Dumnezeu. Cred în România!" - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Alegerea firească pentru orice conservator: Ioana Picoș Făgădaru, de la PRODEMO, Nr. 7 pe Buletinul de Vot la Europarlamentare. “Cred în Dumnezeu. Cred în România!”

“Mă gândeam să boicotez și europarlamentarele, nu numai falsul referendum. Dar totuși, iată ca există o candidată inteligentă, inimoasă, mamă creștină, cu frumusețe interioară răsfrântă și pe chip: Ioana Picoș-Făgădaru, de la PRODEMO, Nr. 7 pe Buletinul de Vot”, scrie Victor Roncea. “Nu uitați, la vot, sancționați toate partidele și pe toți cei care au batjocorit și boicotat Referendumul pentru Familie și Căsătorie!”, îndeamnă jurnalistul.Ioana Picoș este dintre foarte-foarte puținii prezenți pe aceste liste care l-au susținut. Doamne, ajută-i!”

Ascultați-i discursul românesc, aici:

“Susținătoare a valorilor pro viața și pro familie, actriță; candidez la alegerile din 26 mai pentru Parlamentul European pe lista PRODEMO
Când s-a aflat prima dată că intru în politică, unii m-au întrebat de ce am făcut-o și alții de ce nu am făcut-o până acum. Nu am făcut-o fiindcă nici un partid și nici un om politic nu mi-au inspirat până acum dorința de a mă alătura lor. O fac acum pentru că am găsit un partid, Prodemo, și un lider, Cătălin Ivan, alături de care pot lupta pentru lucrurile în care cred. Haideți acum să vă spun în ce cred.
Cred în Dumnezeu și cred că El trebuie să fie o parte activă din toată viața poporului român.
Cred că după mai bine de 5 ani de implicare în organizarea Marșului pentru Viață și de sprijinire a femeilor aflate în criză de sarcină a venit momentul să fac mai mult.
Cred în familia firească, în care mama e mama și e obligatoriu o femeie și tata e tata și e un bărbat. Cred că femeia e construită să fie mamă și bărbatul, tată. Nu există Părinte 1 și 2. Exclus!
Cred că femeile merită să fie susținute să-și poată împlini atât viața profesională cât și pe cea familială și să nu mai fie obligate să aleagă între cele două. Una nu are voie s-o excludă pe cealaltă. Rolul femeii în societatea modernă trebuie regândit. Cred că rata mare a avorturilor este în bună măsură din cauza politicilor sociale greșite, sau inexistente. Dacă femeile ar fi sprijinite, dacă nu ar fi obligate să aleagă între serviciu și copil, dacă ar fi susținute pe toată perioada sarcinii, lucrurile ar sta diferit.
Atenția, grija și suportul pe care un popor îl acordă femeilor însărcinate dovedește că acel popor își prețuiește viitorul. Cred că românii merită să fie un astfel de popor. Cred că avem cu 22 de milioane prea multe avorturi. Cred că este o tragedie fără margini că o Românie nu s-a mai născut și cred că asta ne privește pe toți. E cazul să conștientizăm că viața nu începe cu data nașterii dar se poate termina înaintea ei. Să nu permitem asta!
Cred că 3,5 milioane români care au votat ”Da”la Referendumul pentru căsătorie merită un răspuns constituțional! Au fost 3,5 milioane de conștiințe active, ele merită să fie auzite și eu vreau să fiu vocea lor. Nu vreau să fiu un glas care strigă în pustie ci o voce în Parlamentul European.
E nevoie de legi puternice de apărare a familiei, a femeii în criză de sarcină, a mamelor singure, a victimelor violenței domestice. Cred că materia ideologiile de gen nu au ce căuta în școli. Cred că educația, informarea și cadrul legislativ pentru toate cele numite mai sus sunt esențiale! Cred că noi ca popor avem multe de oferit și că merităm să existăm.
Cred în Dumnezeu. Cred în România!
Subsemnăm!
Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.