Mihai Gheorghiu către Parlamentul și Guvernul României înainte de Legea Carantinării forțate: ÎMPUȘCAȚI-NE! - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Mihai Gheorghiu către Parlamentul și Guvernul României înainte de Legea Carantinării forțate: ÎMPUȘCAȚI-NE!

Fost lider al Ligii Studenților în perioada anilor ’90, Mihai Gheorghiu, organizator al Fenomenului Piața Universității, ulterior deputat și oficial al Guvernului României iar cel mai recent coordonator al Coaliției pentru Familie și Platformei Împreună, s-a exprimat dur cu privire la intențiile guvernanților în contextul dezbaterii așa-zisei Legi a Carantinării forțate. Redăm aici doar două mesaje de opinie ale sale, direcționate către Guvern și Parlament, Putere și Opoziție:

Monstruoasa Coaliție

Într-o țară care nu a declarat oficial epidemia unei boli infecțioase nici până în ziua de astăzi, se legiferează în schimb în stil stalinist-maoist carantinarea, izolarea, arestarea persoanelor bolnave și a “suspecților”, rechiziționarea bunurilor și a proprietăților. Legea este de departe cea mai antidemocratică și anticonstituțională legiferare de la 1989 până astăzi. Guvern și opoziție sunt prinși în același mecanism al minciunii.

Protestul împotriva unei astfel de legiferări este absolut necesar.

Împușcați-ne!

Guvernatorul coloniei iar ne amenință cu numărarea morților, dacă nu i se face pe plac, așa cum a amenințat și de Paști! El și ei reprezintă viața, noi reprezentăm moartea. E mica lui obsesie freudiană, o sondă aruncată în abisul vid al unei conștiințe abnorme.

Jocul vieții și al morții în deșertul de covid e simplu, neanderthalian de simplu. Guvernul egal viață, criticii guvernului egal moarte. Și 40 de milioane de euro presei progresiste pentru rostogolirea ecuației până la Poplaca.

Dacă respingi derapajul tiranic al legiferării complet ticăloase și cinice, care exploatează frica și panica permanent indusă, se cheamă că negi epidemia. Nu, negi doar aberația politică, negi necesitatea cenzurii absolute și draconice instaurate, negi permanenta minciună prin omisiune, prin fals, prin manipulare primitivă a datelor primare care se întâmplă de 4 luni. Dacă totul este atât de simplu, de curat, de transparent, de ce ai nevoie de impunerea tăcerii medicilor, de ce nu dezbați niciodată nimic, de ce ameninți orice voce independentă?! De ce?! De ce nu publici schemele de tratament pentru “virusul ucigaș”, de ce nu faci autopsii la cazurile cu patologie gravă care duc la deces?

Aboliți Constituția României, decretați dictatura biopolitică OMS, instaurați starea de urgență și Împușcați-ne pe toți care facem apel la lege, la Constituție, la vot, la opinii, care punem întrebări, care avem dubii. România a preluat modelul carantinei din China, puteți prelua mult mai mult decât atât! Nu suntem mulți, ne adunați pe stadionul Dinamo și rezolvați definitiv problema. Fără lagăre de concentrare medicală, fără cheltuieli, fără discuții. În fond, poporul e cu voi, nimeni nu va critica nimic, doar un număr de cadavre nesupuse ordinii voastre cadaverice. La nevoie, oricum, puteți scrie pe certificatul de deces, morți din cauza Covid-19, ceea ce nici nu ar fi cu totul inexact, nu-i așa?!

Oricum nu suntem sănătoși, e clar că nu mai putem fi sănătoși, suntem doar suspecți, presimptomatici, asimptomatici, simptomatici și bombe biologice în mișcare. Sănătatea a dispărut complet, este doar complotul “negationiștilor”. Nu mai există niciun om sănătos în România, doar suspecți încă nedetectați de Covid-19. Iar ca suspect, ești disponibilizat pentru politicile dicatoriale de control social, medical, pentru carantină, izolare, spitalizare etc., fără nicio garanție în fața abuzurilor, fără necesitatea vreunei dovezi medicale inconturnabile.

Arestați membrii CCR, deportați preoții, închideți bisericile, sunt evident surse de infecție, păstrați spitalele închise pentru alte patologii decât Covid-19, veți învinge, nimic nu vă stă împotrivă. Puteți apela desigur și la tribunalele populare, doar nu s-a putut pierde bunătate de tradiție de democrație originală și populară din anii ’50.

Împușcați-ne! Nu mai pierdeți timpul cu sesiuni publice de înfierare. Curaj, veți avea succes!

Mihai Gheorghiu / Facebook

Preluare: Ziaristi Online

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.