Profetiile travestitului politic Sebastian Lazaroiu: Marko Bela sef la Senat - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Profetiile travestitului politic Sebastian Lazaroiu: Marko Bela sef la Senat

Lazaroiu: Cel mai potrivit pentru sefia Senatului ar fi Marko Bela

Sebastian Lazaroiu, fost consilier prezidential si ministru in Guvernul Boc, considera ca cel mai potrivit politician la ora actuala pentru sefia Senatului, in locul fostului social-democrat Mircea Geoana, ar fi Marko Bela.

“Politic, PDL e indreptatit sa dea cadidatul (la sefia Senatului, n.red.), dar UDMR probabil vrea sa castige ceva. (…) Cel mai potrivit la ora actuala ar fi Marko Bela. Am un respect deosebit pentru el”, a declarat, la Realitatea Tv, Sebastian Lazaroiu.

Udrea: PDL nu cedeaza UDMR-ului sefia Senatului

Fostul ministru al Muncii a spus ca ar fi fost mai bine, din punct de vedere tactic, ca PDL sa nu voteze revocarea lui Geoana, facand, astfel, din fostul prezidentiabil un sef al Senatului ascultator.

“Tactic era mult mai inteligent ca PDL sa-l lase pe Geoana la sefia Senatului”, a spus Lazaroiu.

El a adaugat ca Titus Corlatean, cel ales de USL sa il inlocuiasca pe Geoana, este inca in carti, avand in vedere ca nu se stie ce joc va face UDMR.

“Daca PDL decide sa joace pana la capat si sa aiba propriul candidat, Corlatean poate castiga sefia Senatului”, a mai spus Lazaroiu.

Ambitia lui Geoana de fi presdinte l-a exlcus din PSD

Intrebat de ce crede ca a fost Geoana suspendat din PSD, Lazaroiu a spus ca motivul ar fi acela ca fostul prezidentiabil nu a vrut sa renunte la visul de a ajunge sef de stat, punand in pericol alianta cu PNL.

“Geoana avea aceasta ambitie de a candida la urmatoarele alegeri. Nu exista o intelegere parafara ca PNL il sustine Ponta pentru premier si PSD il sustine pe Antonescu pentru presedintie, dar ambitia lui Geoana punea o problema la aceasta intelegere neparafata”, a spus fostul ministru al Muncii.

El a precizat, insa, ca dorinta lui Geoana nu era total nejustificata, avand in vedere ca nu pierduse alegerile la un scor foarte mare de Traian Basescu: “Ambitia sa nu era nejustificata, ca in tari un candidat care a pierdut cu o marja asa mica este sustinut inca o data”.

Una peste alta, Lazaroiu vede ca pe un lucru rau pentru PSD tot circul creat de acest subiect, care ar fi putut avea egal doar daca si PDL l-ar fi inlocuit pe Emil Boc de la sefia partidului la alegerile din mai.

“Semnalul pe care PSD il da e foarte prost. Totusi, Geoana a fost presedintele partidului si a candidat la prezidentiale. Il aud pe Ponta ca zice ca a facut un mare bine PSD ca l-a scapat de Geoana…

Toata despartirea asta dintre ei creaza o mare problema ca si Geoana spune cuvinte grele despre colegii langa care a stat atat, dar si colegii spun lucruri grele despre Geoana, si mai si spun ca nu l-au descoperit acum, il stiau inca de atunci, cand l-au sustinut la presedintie.

Situatia ar fi fost similara daca Boc ar fi pierdut sefia PDL la alegeri. Semnalul pe care a evitat PDL-ul sa-l dea in mai, il da PSD acum. Si atunci, la Congres, erau multi care credeau ca ar trebui sa plece Boc, care ar fi fost un semnal prost. PDL-ul nu l-a dat, PSD-ul l-a dat”, a conchis Sebastian Lazaroiu.

Sursa: Ziare.com via NapocaNews

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.