Bogdan Duca: Martorii lui Băsescu - ca să avem şi noi sectanţii noştri politici. De la Alba ca Zapada la Zece negri mititei - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Bogdan Duca: Martorii lui Băsescu – ca să avem şi noi sectanţii noştri politici. De la Alba ca Zapada la Zece negri mititei

Martorii lui Basescu - Zece negri mititei cu Lazaroiu printre ei - Miscarea Populara Copulara PopopularaAm vorbit cândva despre secta Martorilor lui Băsescu- am fost preluat, “plagiat”, înjurat pentru asta.

Dar ce confirmare mai bună şi mai amuzantă pentru adevărul spuselor mele decât reacţia religioasă a băsiştilor în faţa evidenţei: Băsescu şi-a bătut joc de ei, şi-a făcut gheşefturile, nu este interesat de “dreapta”, de dreapta, de anticomunism şi anti-pesedism.
E drept, Băsescu omul a fost tot timpul brutal de sincer cu ei: prost-crescut, bădăran, hoţ, impertinent, indolent, dispus la mici învârteşuguri. lingău penibil cu cei superiori ierarhic lui (americanii şi UE) şi plutonier cu ăia din subordinea lui…

Semidoct, nedus pe la biserică, Băsescu nu a mimat niciodată că ar fi liderul Dreptei, nu a spus niciodată despre el că e mai mult decât poate duce.

Dar o grămadă de fraieri şi fanatici politico-religioşi, au vrut să vadă în el mai mult decât este.

Acum Băsescu este constant cu el însuşi: bişniţar speculant. Martorii lui Băsescu însă sunt în starea de disperată uimire că preşedintele lor (nu şi al meu- constituţional preşedintele este al României, nu al românilor), zeul lor, idolul lor, le înşeală aşteptările şi pare să nu îi mai pese de ei.

Au şi soluţia (eterna soluţie a fanaticului religios): trebuie să fie ceva profund în mişmaşurile bişniţăresco-politice ale zeului. Băsescu are totdeauna dreptate, nu?

Dacă românii chiar nu mai aşteaptă nimic de la politică?

Există o credinţă a politologilor, politicienilor şi analiştilor de dreapta cum că cea mai mare parte a electoratului nu mai votează pentru că nu se simte reprezentată de actuala ofertă de partide (ceea ce e adevărat) şi că această majoritate a electoratului abia aşteaptă să vină o altă ofertă politică pentru a se năpusti să o susţină.

Sincer, am crezut şi eu lucrul acesta un timp. Dar …. a apărut Noua Republică (şi a murit). Apoi a apărut Forţa Nouă şi… a murit. Apoi a apărut ICCD si… a sfârşit în PFC (Partidul Forta Civica al lui MRU) care… e muribund.

A apărut Fundaţia Mişcarea Populară şi ….noroc cu Băsescu că a scos-o la o cafea ca să poată să apară la televizor.
Nici alternativele de stânga nu au convins pe nimeni.

A fost mult discutata a doua Piaţă a Universităţii- o manifestaţie mediocră cu o sută de manifeste lansate, niciuna cu vreun succes.
Au fost “eroii” Pieţei: personaje care după câteva apariţii la Gâdea au dispărut fără niciun efect electoral. Mai ştiţi ceva de Claudiu Crăciun?

A fost apoi Nicuşor Dan ….şi a dispărut.

Oare nu ar fi bine să ne întrebăm serios dacă nu cumva cei 60 la sută dintre români care nu mai votează chiar nu au chef de nicio alternativă şi au devenit apolitici?

Nu e plăcut dar…asta e. Măcar nu ne mai facem iluzii.

Sursa: Bogdan Duca

Cu un Post-Motto de la Marinica Preda comentat de reporterul de serviciu: “Traian Băsescu e tatăl spiritual al Mişcării Populare”. Si muma? Macovei? Sau a nascut singur? Si la menaj a trois cine se baga? 🙂

Si un PS de la Traian Mitrica: Mark my words, ca-s om batran: tot ce moseste Basescu, se naste mort.

Foto: Facebook

Cititi si: Starea Presei: Scandal în Mişcarea Populară: Elenina Nicuţ fondator!

Politica Ta: “Basescu ne vrea in afara UE!”  Traiasca Partidul Radical Anti-coruptie in frunte cu Daniel Morar!

“Miscarea populara” : team-building cotrocenist la carciuma Uptown . Plus : cum se “fute-n gura” dreapta pe Facebook

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.