La vremuri noi, "oameni noi": tot noi! "Clubul Politic" a reunit "elitele" la Cotroceni: Măgureanu, Macovei, Hrebenciuc, Băsescu şi Udrea - Ziaristi OnlineZiaristi Online

La vremuri noi, “oameni noi”: tot noi! “Clubul Politic” a reunit “elitele” la Cotroceni: Măgureanu, Macovei, Hrebenciuc, Băsescu şi Udrea

Elena Udrea - Traian Basescu - Cozmin Guza - MagureanuFostul director al Serviciului Român de Informaţii, Virgil Măgureanu, a declarat la ieşirea de la reuniunea Clubului Politic, desfăşurată luni, 29 septembrie 2014, la Palatul Cotroceni, că întrunirea nu a avut ca scop sprijinul pentru un partid politic sau pentru un candidat anume, ci a fost o discuţie legată de necesitatea unei implicări mai ample a elitelor în politică, transmite RTV.

Nu s-a rostit nici un cuvânt în favoarea unei formaţiuni politice sau a unei personalităţi şi nici nu cred că ăsta a fost rostul întâlnirii“, a declarat Virgil Măgureanu. Acesta a spus că este un membru de dată recentă al Clubului Politic, for alcătuit în majoritate de oameni de afaceri români.

S-a insistat mult, iar asta mă bucură, ca elitele să facă eforturi  să intre în politică. A fost o reuniune plăcută pe care o consider de bun augur pentru intrarea în politică a unor oameni de calibru (…) E bine ca politica românească să se împrospeteze cu oameni noi, cu o greutate specifică mare în ce priveşte posibilitatea lor de a participa la viaţa politică din România”, a precizat fostul director al SRI.

Preşedintele Traian Băsescu a participat, luni seara, la întâlnirea anuală a Clubului Politic, care a avut loc la Palatul Cotroceni. La reuniune a fost invitată şi Elena Udrea. La eveniment au participat oameni de afaceri, politicieni, reprezentanţi ai mediului academic, cultural şi diplomatic.

Potrivit unor informaţii din presă, au mai fost invitaţi la Cotroceni Bogdan Chiriţoiu, preşedintele Consiliul Concurenţei, Cătălin Predoiu, prim-vicepreşedinte PDL, Manuela Mitrea, deputat PSD, Monica Macovei – membru al Parlamentului European, fost ministru al Justiţiei şi candidat independent la prezidenţiale, Viorel Hrebenciuc, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, mai transmite sursa citată.

Nota noastră: După cum se vede, numai “oameni noi” şi “elite”… “cât cuprinde”!

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.