Coaliţia pentru Familie a cerut clasarea filmului "Frumoasa şi bestia" ca în Statele Unite ale Americii, nu "interzicerea" lui. Fake News veritabil marca Soros News: HotNews, News.ro, Mediafax, Gandul, Pravda, Etc - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Coaliţia pentru Familie a cerut clasarea filmului “Frumoasa şi bestia” ca în Statele Unite ale Americii, nu “interzicerea” lui. Fake News veritabil marca Soros News: HotNews, News.ro, Mediafax, Gandul, Pravda, Etc

Într-o sarabandă a dezinformării, publicaţii ca HotNews, News.ro, Mediafax, Gandul, “Adevîrul” şi cele care au preluat “stirea” pe nemestecate de la ele, şi-au minţit cititorii cu o voită doză de ticăloşie împotriva celei mai mari organizaţii din România, Coaliţia pentru Familie, “satrapa” filmului homosexual “Frumoasa şi bestia”. Coaliţia pentru Familie este reprezentată în scris de peste 3.000.000 de români care solicită o normalitate: ca familia, respectiv căsătoria, să fie definită drept uniunea dintre un bărbat şi o femeie. Apropierea datei Referendumului care va impune această normalitate prin regulile cele mai pure ale democraţiei îi face pe agenţii Soros din presă să spumege a turbare. “Ştirea” mincinoasă a site-urilor cu agendă Soros transmitea că organizaţia părinţilor din România solicită “interzicerea” noii producţii Disney pro-homosexuale “Frumoasa şi bestia”. Nimic mai fals, după cum puteţi citi mai jos.

Practica portalurilor Soros News numite se defineşte prin ceea ce denunţă zilnic şi preşedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump: răspândirea cu bună ştiinţă de ştiri false – Fake News. Sau, conform manualelor serviciilor speciale ruseşti, intoxicare şi dezinformare.

Titluri de o şchioapă, venite de la răspândace electronice cu pretenţii, autointitulate “cel mai bun site de ştiri din România” – Mediafax sau “cea mai nouă agenţie de presă din România (…) care oferă conţinut de calitate” – News.ro, cu portalul soroşist HotNews excelând, au invadat minţile bieţilor români: “Coaliţia pentru Familie vrea interzicerea filmului “Frumoasa şi bestia” şi îi indeamna pe români să pună presiune pe Centrul Naţional al Cinematografiei”.

Ce scria, în realitate, organizaţia în cauză pe pagina ei de Facebook (dovada foto mai sus): Că în Malaezia chiar Disney şi-a retras filmul, pentru că legea locală prevedea cenzurarea fragmentului homosexual, iar în Rusia nu a fost interzis ci interzis pentru copiii sub 16 ani, tot conform legii care nu admite propaganda sexuală de orice natură pentru minori. Deci nu era Volgă ci era bicicletă şi nu i-a fost dată ci i-a fost furată. În rest, ştirea Radio HotNews a fost “factuală”.

În fapt. Coaliţia nu a scris şi nu a cerut niciodată interzicerea filmului (dovada foto mai sus) ci clasarea corectă a lui, de la Audienta Generala (“AG”), cum este acum – valabilă deci şi pentru copii de doi ani daca au părinţi retarzi – la filme care pot fi vizionate de copii sub 12 ani, numai cu acordul părinţilor, semnalizate prin marcajul “A.P.-12” sau filme nerecomandate tinerilor sub 15 ani, semnalizate cu marcajul “N-15”.

Pentru ca de aceea există Legea care guvernează CNC şi protejeaza publicul din România şi în special minorii şi de aceea plătim din taxele noastre funcţionarii Centrulului Naţional al Cinematografiei. După cum se vede, Radio Erevan – România aka Trustul Soros News a minţit cu neruşinare. De notat că aceeaşi echipă de brigadieri comunişti strigă “hoţii” cu privire la fenomenul Fake News, adică exact ceea ce practică ei.

Într-un Drept la replică de azi, care va fi mai mult ca sigur ignorat de site-urile Soros de Fake News, Coaliţia pentru Familie ne informează că şi în Statele Unite filmul “Frumoasa şi bestia” a fost cotat cu avertisment pentru copii la categoria “PG” – avizul părinţilor („Parental Guidance, as some material may not be suitable for children”) – corespondentul din România al marcajului “A.P. – 12”, iar în Franţa la fel, cu aviz pentru copiii sub 12 ani.

Tot în Statele Unite există deja o Petiţie publică pentru boicotarea producţiei Disney de propagandă homosexuală. Cele peste 60 de recenzii venite din partea publicului american pe site-ul profesional IMDB spun totul printr-un singur titlu: “Beauty and the Beast – One of the biggest disappointments in recent years”.

Solicităm pe această cale Centrului Naţional al Cinematografiei să procedeze în consecinţă şi în România şi, ca atare, vă invităm să scrieţi pe adresa contact@cnc.gov.ro pentru ca filmul să fie proiectat conform legii, în spiritul protecţiei minorilor.

Trebuie să mulţumim, totuşi, site-urilor în cauză, pentru că au reuşit să determine mult mai mulţi părinţi să evite această producţie de propagandă subliminală homosexuală cu ţintă asupra copiilor. (Victor Roncea pentru Ziaristi Online)

Mai jos, Comunicatele Coaliţiei:

COALIȚIA PENTRU FAMILIE DENUNȚĂ O SERIE DE ȘTIRI FALSE: NU S-A CERUT INTERZICEREA FILMULUI „FRUMOASA ȘI BESTIA”.

Mai multe instituții de presă au transmis joi știri potrivit cărora Coaliția pentru Familie ar îndemna românii să pună presiune publica pentru interzicerea sau cenzurarea filmului „Frumoasa și bestia”, care conține o șcenă cu un bărbat homosexual care cântă pentru un alt bărbat. Știrile interpretau tendențios o postare de pe pagina noastră de Facebook în care se vorbea despre încadrarea filmului la categoria de audiență generală.

În mod special este regretabil că nici măcar una din institutiile media care au publicat sau preluat această informație nu și-a făcut datoria profesională minimă de a ne contacta pentru confirmare sau opinii ci a preferat, în goana după senzațional, să ignore verificarea informațiilor.

In acest context, Coaliția afirmă că sursa pentru comunicatele și luările de poziție ale organizației este pagina web oficială, www.coalitiapentrufamilie.ro

Coaliţia pentru Familie

Coaliția pentru Familie dezminte informațiile apărute în presă, fără verificare, referitoare la o pretinsă campanie sau un pretins apel pentru interzicerea sau cenzurarea filmului „Frumoasa și bestia” produs de Disney.

Coaliția pentru Familie nu duce nicio astfel de campanie și este la curent cu legislația românească privind limitele libertății de expresie și ale actului artistic. Decizia de încadrare a unui film în categoria de audiență adecvată aparține instituției de profil, în același timp părinții fiind liberi să-și educe copiii în conformitate cu propriile valori.

Avem în vedere și faptul că în Statele Unite filmul nu a fost încadrat pentru audiență generală – G, ci în categoria PG – „Parental Guidance, as some material may not be suitable for children”.

Informațiile apărute sunt eronate și bazate exclusiv pe o interpretare subiectivă și tendențioasă a unei postări pe o rețea de socializare.

În mod special este regretabil că nici măcar una dintre instituțiile media care au publicat sau preluat această informație nu și-a făcut datoria profesională minimă de a ne contacta pentru confirmare sau opinii ci a preferat, în goana după senzațional, să ignore verificarea informațiilor.

Reamintim că sursa pentru comunicatele și luările de poziție ale Coaliției pentru Familie este pagina web oficială, www.coalitiapentrufamilie.ro.

#fakenews

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.