Ziaristul Florin Budea s-a aparat singur si a castigat de Ziua Presei procesul "Laszlo Tokes - Angajatul Securitatii". Sentinta definitiva. DOC - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Ziaristul Florin Budea s-a aparat singur si a castigat de Ziua Presei procesul “Laszlo Tokes – Angajatul Securitatii”. Sentinta definitiva. DOC

De Ziua Libertatii Presei, 3 mai, ziaristul Florin Budea din Oradea a constatat ca sentinta pronuntata luna trecuta in procesul pe care i l-a intentat vicepresedintele Parlamentului European, agentul Laszlo Tokes, a ramas definitiva si irevocabila. Este un cadou bun pentru toata presa romana, si nu numai. Detalii la Ziaristi Online: Laszlo Tokes a pierdut procesul cu jurnalistul Florin Budea. Vicepresedintele Parlamentului European ramane “Angajatul Securitatii”. Sentinta, eliberata de Judecatoria aflata in Oradea chiar la capatul strazii Eminescu – jurnalistul si romanul absolut – si ramasa definitiva, conform Just.ro, este pusa la dispozitie ca document, pentru toti ziaristii liberi, pe site-urile lui Florin Budea si Victor Roncea.

Print Friendly, PDF & Email

7 comments

 1. 6 Aprilie 2011 România în Schengen “după îndeplinirea tuturor condiţiilor”
  Chestiunea aderării României la spaţiul Schengen este foarte sensibilă, a apreciat Alain Juppe. “Pentru noi, România are vocaţia de a intra în spaţiul Schengen imediat ce toate condiţiile vor fi îndeplinite şi o susţinem în acest sens. România a făcut eforturi considerabile, dar din punct de vedere francez şi european, încă nu s-a ajuns la capătul drumului, mai este încă de lucru pentru ca toate cerinţele care ni se par indispensabile să fie îndeplinite. Vom face împreună în aşa fel încât într-un cadru european să se avanseze cât mai rapid posibil”, a spus ministrul francez.
  Ministrul de externe Teodor Baconschi(stânga) şi omologul său francez Alain Juppe(dreapta). Foto: MAE.
  Aderarea României la Spaţiul Schengen, plănuită iniţial să se întâmple în primăvara acestui an, este încă sub semnul întrebării, după ce mai multe ţări s-au arătat împotrivă, cel puţin pentru moment. 18 Aprilie 2011
  DE CE S- A SPUS DE CATRE PARTEA FRANCEZA CA „NU E MOMENTUL ACUM” PENTRU AVIZUL DIN PARTEA FRANTEI PENTRU ADERAREA LA SCHENGEN A STATULUI AFRESOR ROMAN?PENTRU CA S-A ASTEPTAT MOMENTUL PSIHOLOGIC REPREZENTAT DE VIZITA DE LUCRU A REPREZENTANTULUICORUPT AL MINISTERULUI JUSTITIEI „ROMANE”IMEDIAT DUPA ANUNTAREA ASASINARII LUI BIN LA DEN
  FRANTA STIA DE MULT TIMP DESPRE TRADAREA SERVICIILOR PAKISTANEZE CE AVEA CA CONSECINTA ATENTATUL CE SE VA REALIZA FATA DE BIN LADEN!ERA NUMAI O PROBLEMA DE TIMP CAND SE VA EXECUTA COMANDA !PENTRU A EVITA ORICE RISC DE RAZBUNARE DIN PARTEA MUSULMANILOR ,S-A ADOPTAT INTRERDICTIA VALULTI ISLAMIC!!
  Francezii interzic valul islamic– April 11, 2011
  În Franța s-a votat astăzi legea care interzice purtarea vălului islamic de către femeile musulmane. Multă lume se întreabă dacă nu avem, cumva, de a face cu un abuz din partea statului francez, cu intoleranță sau discriminare. Practic, femeile care vor fi găsite în locuri publice purtând vălul islamic vor fi duse la o secție de poliție, identificate și, mai apoi amendate.
  Legea franceză și vălul islamic
  Urmăresc tot mai multe luări de poziție care fac apel la anumite principii precum toleranța, dar fără să cunoască exact ce înseamnă vălul islamic și ce fel de văl islamic este interzis de astăzi de legislația franceză. Pentru a înțelege toată această dezbatere în întreaga ei complexitate trebuie să pornim de la o premiză foarte importantă: în toate state civilizate este interzisă purtarea în locuri publice a unor măști, văluri, căști ș.a.m.d. care să acopere semnalmentele persoanei care le poartă. Evident, există și excepții, precum motocicliștii, care trebuie să poarte cască atunci când se deplasează cu motocicleta.
  Bun, pornind de la această premiză trebuie să vedem ce fel de văl este interzis în Franța. Ei bine, noi când folosim conceptul de văl islamic o facem într-un mod foarte general fără a știi exact ce înseamnă aceasta, întrucât există nenumărate tipuri de văluri islamice. Și mai mult decât atât, un anumit tip de văl nu este mereu perceput la fel în toate statele arabe. Să vedem care sunt principalele tipuri de văl islamic.
  Hijab-ul desemnează acel tip de văl care include acoperirea trupului și a capului astfel încă să rămână vizibile doar fața și mâinile. Vorbind analogic, hijab-ul este varianta islamică a veșmintelor călugărești creștine.
  Burqa este acel văl islamic care acoperă tot trupul, inclusiv fața. Dacă în unele state arabe burqa lasă ochii femeii descoperiți, în alte state, precum Afghanistanul burqa acoperă și ochii, femeile putând vedea doar printr-un fel de sită pe care o au în fața ochilor. Această variantă afghană a burqa-ului se numește chadri.
  Ce interzice legea franceză?
  După cum poate fi bine intuit pornind de la premiza pe care am enunțat-o încă de la început, legislația franceză interzice începând de astăzi purtarea acelui tip de văl islamic care acoperă toată fața. Mai exact, este interzisă burqa, atât în forma mai puțin rigidă care lasă ochii femeii descoperiți, cât și în varianta chadri-ului afghan. Prin urmare, francezii interzic purtarea vălului care contravine legii conform căreia persoanele nu au voie să-și acopere semnalmentele în locurile publice.
  Astfel este destul de greu să considerăm legea franceză intrată azi în vigoare drept un abuz, ea fiind, de fapt, o explicitare ulterioară a unei legi deja existente în toate statele civilizate. Hijab-ul care lasă fața descoperită este în continuare licit, altminteri și călugărițele creștine ar fi obligate să umble cu capul descoperit.
  Barack Obama a privit în direct, la televizor, moartea lui Osama bin Laden

  Preşedintele american Barack Obama şi câţiva demnitari americani au privit la televizor cum bin Laden era împuşcat în ochiul stâng.
  Barack Obama a privit în direct execuţia lui Osama bin Laden, susţine cotidianul britanic Daily Mail.
  Unul dintre militarii implicaţi în misiune avea instalată pe cască o cameră de filmat. Aceasta a asigurat, în permanenţă, o conexiune video între Casa Albă şi echipa trimisă să-l elimine pe liderul Al-Qaida.
  Astfel, Obama şi câţiva demnitari americani au privit la televizor cum bin Laden era împuşcat în ochiul stâng. Un soldat s-a apropiat apoi de trupul teroristului şi i-a mai tras un glonţ în piept, pentru a se asigura că e mort.
  Conform unor surse CBS
  Informaţii esenţiale privind prinderea lui Bin Laden,obtinute prin tortura , descoperite în închisori din România şi Polonia

  Membrii al-Qaida care au furnizat informaţii ce au condus în final la uciderea liderului reţelei teroriste, Osama ben Laden, au fost interogaţi în închisori secrete ale CIA din România şi Polonia. Operaţiunea care a condus la uciderea liderului al-Qaida a fost organizată timp de mai multe luni.
  Oficiali din serviciile de informaţii au descoperit în august complexul din Pakistan în care a fost ucis acesta, în timp ce monitorizau un mesager, pe care CIA îl căuta de mai mulţi ani.
  Potrivit unor oficiali, citaţi de CBS News, interogatorii CIA din închisori secrete aflate în străinătate au obţinut primele informaţii despre el.
  Conform unor foşti şi actuali oficiali americani, Khaled Sheikh Mohammed, organizatorul atentatelor de la 11 septembrie 2001, a fost cel care a furnizat numele mesagerului. CIA a obţinut informaţii similare de la succesorul lui Mohammed, Abu Faraj al-Libi. Ambii au fost supuşi unor tehnici dure de interogare în închisori secrete ale CIA din România şi Polonia, potrivit CBS News .
  Deţinuţii le-au spus interogatorilor că Osama ben Laden avea atâta încredere în acest mesager, încât ar putea locui cu el.
  Preşedintele american, Barack Obama, a anunţat luni dimineaţă că liderul al-Qaida, Osama ben Laden, a fost ucis într-un raid al forţelor speciale americane la Abbottabad, la aproximativ 80 de kilometri nord de capitala pakistaneză Islamabad.
  Cătălin Marian Predoiu (born 27 August 1968, Buzău), is a Romanian lawyer. He has been the Minister of Justice of Romania since 29 February 2008. His term as Minister of Justice was extended in the new Emil Boc Cabinet (since 22 December 2008), composed of Social Democratic Party and Democratic Liberal Party (PDL) members. This brought criticism from his party, the National Liberal Party, which led to Predoiu’s self-suspension.

  Franţa îşi reafirmă convingerea că România trebuie să intre în Spaţiul Schengen, iar autorităţile franceze sunt dispuse să ajute ţara noastră, pentru îndeplinirea tuturor criteriilor tehnice, a declarat ministrul francez de interne, Claude Gueant.
  “Din punct de vedere tehnic şi uman, putem spune că România este pregătită pentru securizarea frontierelor externe ale UE. Avem toată deschiderea şi toată disponibilitatea pentru o bună colaborare între România, Franţa şi celelalte ţări membre ale UE şi membre ale spaţiului Schengen pentru a colabora şi pentru a întări şi a securiza frontierele externe”, spune Traian Igaş. Ministrul român de interne, Traian Igaş, a declarat că cele şapte rapoarte de evaluare ale României confirmă faptul că ţara noastră a îndeplinit criteriile de aderare.

  Curtea Europeană a Drepturilor Omului,
  Consiliul Europei
  Prezentată în conformitate cu art. 34 al Convenţiei Europene a Drepturilor Omului, precum şi cu art. 45 şi 47 ale Regulamentului Curţii

  ———-PRECIZARE 2 A CERERII INDIVIDUALE
  HOMOROCEANU VERSUS ROMANIA

  I. Părţile Reclamantul/Reclamanta
  I. A.1. Nume HOMOROCEANU
  2. Prenume ADRIAN CAMIL
  3. Sex: masculin/feminin MASCULIN
  4. Cetăţenie ROMANA
  5. Profesia LICENTIAT IN STIINTE JURIDICE FARA LOC DE MUNCA DIN PRIMAVARA ANULUI 2003 -DIN CAUZA REGIMULUI CRIMINAL TOTALITAR DE SORGINTE SECURIST- COMUNISTA dar si din cauza judecatorului corupt si obedient CORNELIU BARSAN,fost colaborator al SECURITATII -CA POLITIE POLITICA
  6. Data şi locul naşterii 29 X 1964 MORENI DAMBOVITA […];
  7. Domiciliul BUCURESTI STR.PRISACA DORNEI NR.4 BL.D4 SC.1 AP.30 ET.1 SECTOR 3 ROMANIA
  8. Telefon 0770292278ASCULTAT DE CATRE AUTORITATILE NEOCOMUNISTE
  9. Adresa actuală (dacă diferă de pct. 7) […];
  10. Numele şi prenumele reprezentantului/reprezentantei (dacă este repreze7ntat se va anexa şi procura semnată de reclamant) […];
  11. Ocupaţia reprezentantului/reprezentantei […];
  12. Adresa reprezentantului/reprezentantei […];
  13. Telefon […];
  14. Fax […].
  înalta Parte Contractantă împotriva căreia se introduce cererea)
  IN PRINCIPAL ,STATUL ROMAN AGRESOR MEMBRU E.U.dar in baza TRATATULUI DE ADERARE A RO LA UE,inteleg sa introduc cererea si impotriva celorlalte state U.E.-care sunt complice la incalcarea drepturilor omului chiar si in interiorul CURTII EUROPENE PENTRU PROTECTIA EFECTIVA A DREPTURILOR OMULUI !!
  MAIESTATEA A SA REGELE BELGIENILOR, GUVERNUL REPUBLICII BULGARIA, PRESEDINTELE REPUBLICII CEHE, MAIESTATEA SA REGINA DANEMARCEI, PRESEDINTELE REPUBLICII FEDERALE GERMANIA, PRESEDINTELE REPUBLICII ESTONIA, PRESEDINTELE REPUBLICII ELENE, MAIESTATEA SA REGELE SPANIEI, PRESEDINTELE REPUBLICII FRANCEZE, PRESEDINTELE IRLANDEI, PRESEDINTELE REPUBLICII ITALIENE, PRESEDINTELE REPUBLICII CIPRU, PRESEDINTELE REPUBLICII LETONIA, PRESEDINTELE REPUBLICII LITUANIA,
  ALTETA SA REGALA MARELE DUCE DE LUXEMBURG, PRESEDINTELE REPUBLICII UNGARE, PRESEDINTELE MALTEI, MAIESTATEA SA REGINA TARILOR DE JOS, PRESEDINTELE FEDERAL AL REPUBLICII AUSTRIA, PRESEDINTELE REPUBLICII POLONE, PRESEDINTELE REPUBLICII PORTUGHEZE, PRESEDINTELE ROMÂNIEI, PRESEDINTELE REPUBLICII SLOVENIA, PRESEDINTELE REPUBLICII SLOVACE, PRESEDINTELE REPUBLICII FINLANDA, GUVERNUL REGATULUI SUEDIEI, MAIESTATEA SA REGINA REGATULUI UNIT AL MARII BRITANII SI IRLANDEI DE NORD,
  UNITI în dorinta lor de a urmari realizarea obiectivelor Uniunii Europene,
  HOTARÂTI sa continue procesul de creare a unei uniuni tot mai strânse între popoarele Europei pe fundamentele deja stabilite,
  AVÂND ÎN VEDERE ca articolul 1-58 din Tratatul de instituire a unei Constitutii pentru Europa, asemenea articolului 49 din Tratatul privind Uniunea Europeana, da statelor europene sansa de a deveni membre ale Uniunii,
  AVÂND ÎN VEDERE ca Republica Bulgaria si România au solicitat sa devina membre ale Uniunii,
  AVÂND ÎN VEDERE ca, dupa ce a obtinut avizul Comisiei si avizul conform al Parlamentului European, Consiliul s-a declarat în favoarea admiterii acestor state,
  AVÂND ÎN VEDERE faptul ca, la data semnarii prezentului tratat, Tratatul de instituire a unei Constitutii pentru Europa a fost semnat dar nu este înca ratificat de toate statele membre ale Uniunii si faptul ca Republica Bulgaria si România vor adera la Uniunea Europeana, astfel cum este aceasta constituita la l ianuarie 2007,
  AU CONVENIT asupra conditiilor si aranjamentelor referitoare la admitere si, în acest sens, au desemnat drept plenipotentiari:
  MAIESTATEA SA REGELE BELGIENILOR, pe [List signatories]
  GUVERNUL REPUBLICII BULGARIA, pe [List signatories]
  PRESEDINTELE REPUBLICII CEHE, pe [List signatories]
  MAIESTATEA SA REGINA DANEMARCEI, pe [List signatories]
  PRESEDINTELE REPUBLICII FEDERALE GERMANIA, pe [List signatories]
  PRESEDINTELE REPUBLICII ESTONIA, pe [List signatories]
  PRESEDINTELE REPUBLICII ELENE, pe [List signatories]
  MAIESTATEA SA REGELE SPANIEI, pe [List signatories]
  PRESEDINTELE REPUBLICII FRANCEZE, pe [List signatories]
  PRESEDINTELE IRLANDEI, pe [List signatories]
  PRESEDINTELE REPUBLICII ITALIENE, pe [List signatories]
  PRESEDINTELE REPUBLICII CIPRU, pe
  [List signatories]
  PRESEDINTELE REPUBLICII LETONIA, pe [List signatories]
  PRESEDINTELE REPUBLICII LITUANIA, pe [List signatories]
  ALTETA SA REGALA MARELE DUCE DE LUXEMBURG, pe [List signatories]
  PRESEDINTELE REPUBLICII UNGARE, pe [List signatories]
  PRESEDINTELE MALTEI, pe [List signatories]
  MAIESTATEA SA REGINA TARILOR DE JOS, pe [List signatories]
  PRESEDINTELE FEDERAL AL REPUBLICII AUSTRIA, pe [List signatories]
  PRESEDINTELE REPUBLICII POLONE, pe
  [List signatories]
  PRESEDINTELE REPUBLICII PORTUGHEZE, pe
  [List signatories]
  PRESEDINTELE ROMÂNIEI, pe [List signatories]
  PRESEDINTELE REPUBLICII SLOVENIA, pe [List signatories]
  PRESEDINTELE REPUBLICII SLOVACE, pe [List signatories]
  PRESEDINTELE REPUBLICII FINLANDA, pe [List signatories]
  GUVERNUL REGATULUI SUEDIEI, pe [List signatories]
  MAIESTATEA SA REGINA REGATULUI UNIT AL MARII BRITANII SI IRLANDEI DE NORD, pe
  [List signatories]
  CARE, dupa ce au facut schimb de depline puteri, gasite în buna si cuvenita forma, AU CONVENIT CU PRIVIRE LA DISPOZITIILE CARE URMEAZA:
  CARE, dupa ce au facut schimb de depline puteri, gasite în buna si cuvenita forma, AU CONVENIT CU PRIVIRE LA DISPOZITIILE CARE URMEAZA:
  ARTICOLUL l
  (1) Republica Bulgaria si România devin prin prezentul membre ale Uniunii Europene.
  (2) Republica Bulgaria si România devin parti la Tratatul de instituire a unei Constitutii pentru
  Europa si la Tratatul de instituire a Comunitatii Europene a Energiei Atomice, astfel cum sunt
  acestea modificate sau completate.
  (3) Conditiile si aranjamentele referitoare la admitere sunt stabilite în protocolul anexat la
  prezentul tratat. Dispozitiile acestui protocol fac parte integranta din prezentul tratat.
  (4) Protocolul, inclusiv anexele si apendicele sale, se anexeaza la Tratatul de instituire a unei
  Constitutii pentru Europa si la Tratatul de instituire a Comunitatii Europene a Energiei Atomice, iar
  dispozitiile sale devin parte integranta din aceste tratate.
  ARTICOLUL 2
  (1) în cazul în care Tratatul de instituire a unei Constitutii pentru Europa nu este în vigoare la
  data aderarii, Republica Bulgaria si România devin parti la tratatele pe care se întemeiaza Uniunea,
  astfel cum sunt acestea modificate sau completate.
  în acest caz, articolul l alineatele (2) – (4) se aplica de la data intrarii în vigoare a Tratatului de instituire a unei Constitutii pentru Europa.
  (2) Conditiile referitoare la admitere si adaptarile tratatelor pe care se întemeiaza Uniunea, care
  decurg în urma aderarii si care se aplica de la data aderarii pâna la data intrarii în vigoare a
  Tratatului de instituire a unei Constitutii pentru Europa, sunt stabilite în actul anexat la prezentul
  tratat. Dispozitiile respectivului act fac parte integranta din prezentul tratat.
  (3) în cazul în care Tratatul de instituire a unei Constitutii pentru Europa intra în vigoare dupa aderare, protocolul prevazut la articolul l alineatul (3) înlocuieste actul prevazut la articolul 2 alineatul (2) de la data intrarii în vigoare a tratatului mentionat, în acest caz, dispozitiile protocolului mentionat anterior nu sunt considerate ca producând efecte juridice noi, ci ca mentinând, în conditiile stabilite în Tratatul de instituire a unei Constitutii pentru Europa, în Tratatul de instituire a Comunitatii Europene a Energiei Atomice si în respectivul protocol, efectele juridice deja create de dispozitiile actului prevazut la articolul 2 alineatul (2).
  Actele adoptate înainte de intrarea în vigoare a protocolului prevazut la articolul l alineatul (3) în temeiul prezentului tratat sau a actului prevazut la alineatul (2) ramân în vigoare si îsi mentin efectele juridice pâna când aceste acte sunt modificate sau abrogate.
  ARTICOLUL 3
  Dispozitiile privind drepturile si obligatiile statelor membre, precum si atributiile si competenta institutiilor Uniunii astfel cum sunt stabilite în tratatele la care Republica Bulgaria si România devin parti se aplica cu privire la prezentul tratat.
  ARTICOLUL 4
  (1) Prezentul tratat se ratifica de înaltele Parti Contractante în conformitate cu normele lor
  constitutionale. Instrumentele de ratificare se depun pe lânga guvernul Republicii Italiene cel târziu
  la 31 decembrie 2006.
  (2) Prezentul tratat intra în vigoare la l ianuarie 2007, cu conditia ca toate instrumentele de
  ratificare sa fi fost depuse înaintea acestei date.
  Cu toate acestea, în cazul în care unul din statele prevazute la articolul l alineatul (1) nu a depus instrumentul sau de ratificare în timp util, prezentul tratat intra în vigoare pentru celalalt stat care a depus instrumentul sau. în acest caz, Consiliul, hotarând în unanimitate, decide imediat cu privire la adaptarile devenite necesare la prezentul tratat, la articolele 10,11 alineatul (2), 12, 21 alineatul (1), 22, 31, 34 si 46 din protocolul mentionat la articolul l alineatul (3) din prezentul tratat, la alineatele (1) litera (b), (2) si (3) ale punctului 2 din anexa III la acelasi protocol si la sectiunea B din anexa IV la acelasi protocol si, dupa caz, la articolele 9-11,14 alineatul (3), 15, 24 alineatul (1), 31, 34,46 si 47 din actul mentionat la articolul 2 alineatul (2), la alineatele (1) litera (b), (2) si (3) ale punctului 2 din anexa III la acelasi act si la sectiunea B a anexei IV la acelasi act; hotarând în unanimitate, Consiliul poate, de asemenea, sa declare ca aceste dispozitii din protocolul mentionat anterior, inclusiv anexele si apendicele acestuia si, daca este cazul, din actul mentionat anterior, inclusiv anexele si apendicele acestuia, care se refera explicit la un stat care nu a depus instrumentul sau de ratificare, au devenit caduce sau le poate adapta.
  Fara a aduce atingere dispozitiilor privind depunerea tuturor instrumentelor de ratificare necesare în conformitate cu alineatul (1), prezentul tratat intra în vigoare la l ianuarie 2008, în cazul în care Consiliul adopta o decizie privind ambele state aderente în conformitate cu articolul 39 din protocolul prevazut la articolul l alineatul (3) sau în conformitate cu articolul 39 din actul prevazut la articolul 2 alineatul (2) înainte de intrarea în vigoare a Tratatului de instituire a unei Constitutii pentru Europa.
  în cazul în care se adopta o asemenea decizie cu privire numai la unul dintre statele aderente, prezentul tratat intra în vigoare pentru statul respectiv la l ianuarie 2008.
  (3) Fara a aduce atingere dispozitiilor alineatului (2), institutiile Uniunii pot adopta înaintea
  aderarii masurile prevazute la articolele 3 alineatul (6), 6 alineatul (2) al doilea paragraf, 6 alineatul
  (4) al doilea paragraf, 6 alineatul (7) paragrafele al doilea si al treilea, 6 alineatul (8) al doilea
  paragraf, 6 alineatul (9) al treilea paragraf, 17,19, 27 alineatele (1) si (4), 28 alineatele (4) si (5), 29,
  30 alineatul (3), 31 alineatul (4), 32 alineatul (5), 34 alineatele (3) si (4), 37, 38, 39 alineatul (4), 41,
  42, 55, 56, 57 din protocolul prevazut la articolul l alineatul (3) si în anexele IV – VIII la acest
  protocol. Asemenea masuri se adopta, înainte de intrarea în vigoare a Tratatului de instituire a unei
  Constitutii pentru Europa, în conformitate cu dispozitiile similare ale articolelor 3 alineatul (6), 6
  alineatul (2) al doilea paragraf, 6 alineatul (4) al doilea paragraf, 6 alineatul (7) paragrafele al doilea
  si al treilea, 6 alineatul (8) al doilea paragraf, 6 alineatul (9) al treilea paragraf, 20, 22, 27 alineatele
  (1) si (4), 28 alineatele (4) si (5), 29, 30 alineatul (3), 31 alineatul (4), 32 alineatul (5), 34 alineatele
  (3) si (4), 37, 38, 39 alineatul (4), 41, 42, 55, 56, 57 din actul prevazut la articolul 2 alineatul (2) si
  ale anexelor IV – VIII la acest protocol.
  Aceste masuri intra în vigoare numai în cazul în care si la data la care intra în vigoare prezentul tratat.
  ARTICOLUL 5
  Textul Tratatului de instituire a unei Constitutii pentru Europa redactat în limbile bulgara si româna se anexeaza la prezentul tratat. Aceste texte sunt autentice în aceleasi conditii ca si textele Tratatului de instituire a unei Constitutii pentru Europa redactate în limbile ceha, daneza, olandeza, engleza, estona, finlandeza, franceza, germana, greaca, maghiara, irlandeza, italiana, letona, lituaniana, malteza, polona, portugheza, slovaca, slovena, spaniola si suedeza.
  Guvernul Republicii Italiene remite guvernelor Republicii Bulgaria si România câte o copie certificata pentru conformitate a Tratatului de instituire a unei Constitutii pentru Europa în toate limbile prevazute la primul paragraf.
  ARTICOLUL 6
  Prezentul tratat, redactat într-un singur original în limbile bulgara, ceha, daneza, olandeza, engleza, estona, finlandeza, franceza, germana, greaca, maghiara, irlandeza, italiana, letona, lituaniana, malteza, polona, portugheza, româna, slovaca, slovena, spaniola si suedeza, textele în fiecare din aceste limbi fiind în mod egal autentice, se depune în arhivele Guvernului Republicii Italiene, care va remite o copie certificata pentru conformitate fiecaruia dintre guvernele celorlalte state semnatare
  Conventie pentru apararea drepturilor omului si a libertatilor fundamentale,
  amendata prin Protocoalele nr. 3, 5 si 8 si completata prin Protocolul nr.2,
  incheiata la Roma la 4 noiembrie 1950
  (publicata in Monitorul Oficial nr. 135 din 31 mai 1994)
  Titlu II

  Art. 19.
  Pentru a asigura respectarea angajamentelor care decurg pentru inaltele parti contractante din prezenta conventie, se instituie:
  a) o Comisie Europeana a Drepturilor Omului, denumita in continuare Comisia;
  b) o Curte Europeana a Drepturilor Omului, denumita in continuare Curtea.
  Solicit Preşedintelui camerei/Marii Camere sa autorizezea utilizarea în continuare a limbii în care s-a făcut cererea.

  II. Expunerea faptelor
  Avand in vedere eroarea de redactare strecurata in ce priveste numele si prenumele asasinului tatalui meu ,[ MAXIM GHEORGHE in loc de GHEORGHE Alexandru ]ca si domiciliul asasinului (nr.apartament[11in loc de 7] si etaj[3in loc de 2]),solicit ca in Completarea si Intregirea CERERII INDIVIDUALE ca si in PRECIZAREA nr.1 a Cererii Individuale sa se opereze respectiva RECTIFICARE!!!Totodata,mentionez ca trebuie rectificat din actele de investitere a E.C.H.R. si numele informatoarei asasinului,FLOREA MARIANA [ap.12etaj 3]in loc de numele Maxim Gheorghe,persoana tot de etnie tiganeasca (Rroma)ca si asasinul,ce a informat pe asasin pe la ora 13.20ca tatalui meu nu i-au iesit bine snitele si care i-a dat asasinului folosirea pretextului intampinarii-cu ciocanul de batut snitele-a tatalui meu la usa ap.nr.3 la ora 13.55 in 24 decembrie 2010,data asasinatului camuflat in moarte cu cauze necunoscute -de catre autoritatile neocomuniste!
  In perioada 1970-decembrie 1989 ,tatal meu a fost disident al regimului comunist ;dupa 1990 a continuat sa fie disident al regimului criminal ,tradator al neamului romanesc si al patriei .Si eu am fost disident pana in anul 1989,si dupa 1990, ramanand un adevarat disident in raport de regimul totalitar ,cu riscul absolut al ramanerii pe drumuri!!
  DISIDÉNT, -Ă, disidenți, -te, s. m. și f. Persoană care are păreri sau opinii deosebite față de colectivitatea, organizația etc. din care face parte. ◊ (Adjectival) Grup disident. [Var.: dizidént, -ă s. m. și f.] – Din fr. dissident, lat. dissidens, -ntis.
  Sursa: DEX ’98 |
  INCOMÓD, -Ă, incomozi, -de, adj.. (Despre fiinţe) Care deranjează, supără, stinghereşte, indispune. –
  IN ZADAR AM SOLICITAT PARCHETULUI DE PE LANGA INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITUIE SECTIA URMARIRE PENALA SI CRIMIN ALISTICA SA ISI CONSTATE COMPETENTA ,SA CITEZE PARTICIPANTII LA ASASINATUL COMIS IMPOTRIVA TATALUI MEU,PENTRU A FI SUPUSI RELEVANTEI PROBE CU DETECTORUL DE MINCIUNI TUTUROR COAUTORILOR INSTIGATORILOR ,COMPLICILIOR LA ASASINATUL CONCEPUT IN LABORATOARELE COTROCENIULUI !CUM SA SE PUNA RAU ANCHETATORII CU FAVORIZATORUL INFRACTORILOR CRIMINALI ,cu agentul american C.I.A.Harry Giknavorian CEL CARE TREBUIE CITAT LA AMBASADA S.U.A. IN ROMANIA The United States Embassy 7-9, Tudor Arghezi Street,District 2, Bucharest020942 Romania?CUM SA CITEZE PARCHETUL DE PE LANGA I.C.C.J. PE C.I.A. ,Central Intelligence AgencyOffice of Public AffairsWashington,
  D.C. 20505? MAI BINE PRETIND PROCURORII CA PARCHETUL DE PE LANGA INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITUIE SECTIA URMARIRE PENALA SI CRIMIN ALISTICA NU ESTE COMPETENTA SA SOLUTIONEZE CAUZA CARE ARE CA OBIECT OMORUL PREMEDITAT !
  PERMANENTA SARCINA A SECURITATII ,A FOST SI VA RAMANE PLASMUIREA UNEI REALITATI APARENTE CE AR EXISTA IN STATUL ROMAN,PE CALEA RAPORTELOR ANUALE ALE INSTITUTIILOR CORUPTE ALE STATULUI -PENTRU A SE PRETINDE DESANTAT LA INTELEGERE CU FORURILE INTERNATIONALE CORUPTIBILE ,CA SE FAC PROGRESE IMPORTANTE DE CATRE INSTITUTIILOR STATULUI IN ASA ZISA LUPTA IMPOTRIVA CORUPTIEI SI IMPOTRIVA CRIMEI ORGANIZATE ,NEMAIFIIND CA ATARE NECESARA MONITORIZAREA PE JUSTITIE SI AFACERI INTERNE DE CATRE COMISIA EUROPEAN SI PARLAMENTUL EUROPEAN.
  ACELASI RATIONAMENT INDREPTAT IN REALITATE IMPOTRIVA CETATENILOR ROMANI ONESTII SI INCOMOZI,SE FACE SI IN LEGATURA CU OBIECTIVUL ADERARII LA SPATIUL SCHENGEN ,PUS IN PRACTICA DE SERVICIILE SECRETE ,DE MINISTERUL JUSTITIEI .,DE MINISTERULUI AFACERILOR EXTERNE ,DE MINISTERUL AFACERILOR EUROPENE ,-INTESATE DE FOSTI ACTIVISTI P.C.R. SI DE AGENTI ACOPERITI AI SECURITATII!

  TARA ESTE IMPARTITA DE CATRE BASESCU IN DOUA :ANTI SI PRO BASESCU .PARTEA DIN POPULATIE PRO-BASESCU, ESTE REPREZENTATA DE PRIVILEGIATI!!PARTEA ANTI-BASESCU DIN POPULATIE ,ESTE CONSTITUITA DIN PERSOANELE CARORA LI SE RECUNOSC UN MINIM DE DREPTURI CU UN CONTINUT RESTRANS ,NEGARANTATE PRIN NOUA CONSTITUTIE CE SE VREA IMPUSA PARLAMENTULUI DE CATRE PRESEDINTELE DICTATOR TRAIAN BASESCU !!
  Împotriva populatiei antibasescu se comit crime impotriva umanitatii!În dreptul internațional, infracțiunea de crime împotriva umanității se referă la mai multe tipuri de acte care sunt săvârșite în mod sistematic împotriva oricărei populații civile, fie inițiate, încurajate sau doar tolerate de orice autoritate, fie ea guvernamentală sau de fapt . Multe crime comise în numele comunismului sunt considerate crime împotriva umanității.Tot crime împotriva umanității trebuie considerate si crimele in numele asa – zisei infaptuiri a reformei si democratii!! Alte fapte ce intră în categoria de crime împotriva umanității sunt crima, exterminarea, sclavia, tortura, persecuția etc. Pentru a se proba crimele împotriva umanității și pentru condamnarea făptuitorilor, este necesară doar probarea crimelor săvârșite, nefiind nevoie și de dovedirea intenției de a distruge un grup.
  Din cauza influenței Securității asupra unor judecători sau procurori, nici un oponent al SECURITATII ,nu a fost achitat vreodată de vreun tribunal din moment ce tribunalul nu era independent!! Am facut dovada deplina ca in cazul tatalui meu,agenții securitatii prin organele de miliție.au adunat mostre de scris de la masina de scris a tatalui meu asa cum Securitatea si cu alti dizidenti ;astfel se monitoriza înregistrarea oficială a tuturor mașinilor de scris și copiatoarelor pentru a stii cine trimite memorii la forurile internatioanale infiltrate cu specialisti (absolventi ai facultatilor private sau de stat)pregatiti in principal de VIRGIL MAGUREANU
  Si astazi exista Direcția Generală de Tehnică Operativă, un serviciu important pentru activitățile noii Securități,caci are ijn continuare rolul de a monitoriza toate mijloacele de comunicare electronice și telecomunicațiile din țară si in prezent ,agenții DGTO pun microfoane în clădiri publice și locuințe private pentru a supraveghea discuțiile dintre cetățeni la adressa regimului opresor !!!Insasi procurorul general al republicii Codruta Keoevesi recunostea ca se asculta discutiile oamenilor pentru a vedea ce vorbesc!! Si astazi se împiedica oponentii politici să ajungă în ambasade străine și pentru a nu cere azil politic!!!
  Nu se indoieste nimeni -care este obiectiv -,ca si in zilele noastre ,exista o Securitate în interiorul Securității, având propriile structuri de supraveghere, cenzură a corespondenței și monitorizare a telecomunicațiilor

  Cei care controleaza si azi jocurile politice ,sunt cei din securitatea care au făcut parte din Garda președintelui Ceaușescu până în 1989 când acesta a fost împușcat,dupa ce afost anterior tradat!1. După aceea Securitatea in respectiva strauctura ,a mai funcționat pentru aproximativ 2 ani după care și-a schimbat doar denumirea în SRI,pastrandu-si specialistii-de dupa declaratiile publice din anul 1991 ale DIRECTORULUI SRI VIRGIL MAGUREANU,sub pretextul ca un specialist se formeaza in cel putin 10 ani de zile !!! .
  Ca si in trecutul recent ,ofițerii de securitate nu au intervenit pentru a opri abuzurile. În cele câteva cazuri când au sesizat asemenea fapte, fie nu s-a luat nici o măsură, fie au fost concediați. În multe alte cazuri securiștii s-au implicat în crime și torturi

  Initial . operatoarele din centrale erau utilizate ca agente de informatii – acestea ascultand direct, la casca, convorbirile telefonice purtate de persoanele aflate in atentia serviciului de informatii
  “Lupul isi schimba parul ,dar naravul, ba!!!”STS –ul lui OPRIS indeplineste toate atributiile Unitatii speciale “S” adica depistarea scrierilor ascunse pe internet!!
  Cel putin in ce ma priveste ,Unitatea speciala “T” (instalari tehnica operativa)functioneaaza mai bine de 1000 de ori mai eficient ca in 1989!! Discutiile sunt ascultate –caa si in 1989,si din incaperi vecine (ap.10PARTER DEDESUBTUL AP.30[IN CARE LOCUIESC])caci sunt prevazute din constructie canale acustice sau de aerisire IN CAMERA ,IN BAIE ,IN BUCATARIE care sa faciliteze ascultarea de catre fosti si actuali securisti.acoperiti ca soferi la Parlament ! Romtelecom si administratia blocului in care domiciliez ,sunt ocuptati permanent de interceptarea convorbirilor telefonice,incercand sa gaseasca ceva cu care sa ma santjeze pentru oprii pe aceasta cale avantul meu de incunostiintare despre relitatile cosmetizate de catre autoritatile interne,inclusiv de catre partidele politice aflate in opozitie ai caror membrii sunt santajati de catre institutii publice precum parchetele !!! In interiorul sediilor centralelor telefonice, exista si cum unele spatii unde se asculta si inregistreaza mai multe convorbiri telefonice simultan, prin conectarea “in paralel” a dispozitivelor de inregistrare la linia telefonica interceptata. Aparitia microfoanelor miniatura cu electret a permis utilizarea unor dispozitive de mici dimensiuni, foarte usor de amplasat in spatiile de interes. Dupa ce am incunostiintat forurile internationale despre despre ce se intampla la OFICIULpostal NR72,acesta s-a mutat ,si s-a preluat incinta de catre o unitate sanitara denumita MED LIFE ..
  Direcţia regională PLOIEŞTI a Securităţii,existent sub alta denumire , activeaza nestingherita si azi! Cand eu eram la P.M.B.,un om de incredere al securitatii ,era reprezentant la nivelul P.M.B. in persoana DANIEL GHIOCA A aflat la conducerea D.G.J.C.L.instalat de catre VIRGIL MAGUREANU ,CACI TREBUIAU RED– USE LA MINIM ORICE RISCURI DE SCAPARI DE INFORMATII PRIVITOR LA AFACERILE NECURATE PETRECUTE LA NIVELUL MUNICIPIULUI BUCURESTI intre administratia publica locala – instante-parchet !!! GHIOCA ERA FIUL CELUI CE F– USESE IN Direcţia – Cadrelor A SECURITATII !!!DUPA CE AM REZISTAT OTRAVIRII REALIZATE IN APRILIE 2002 REALIZATE DE CATRE JURISTII SEFI (GHIOCA DINULESCU ,SEINDER)–OAMENI AI SECURITATII IN P.M.B. CA URMARE A DECONSPIRARII PUBLICE ,ATUNCI PRIMARUL GENERAL TRAIAN BASESCU
  L-A INLOCUIT CU DANIEL GHIOCA CU FINUL SAU PD-ISTUL ADRIAN IORDACHE,IAR PE DINULESCU CU “LIBERALUL” ANDREI CRECI !!!
  DUPA MODUS OPERANDIS ,DUPA INALTIMEA LUI ,CARE LA RECOMANDAT SI PANA IN 1989SA LUCREZE LA PENITENCIARE ,SUNT CONVINS CA ASASINUL TATALUI MEU ,MAXIM GHEORGHE ,AP.11 .ETAJ 3,cu doua etaje deasupra tatalui meu,a lucrat la Serviciul „K” Contrainformaţii Miliţie şi Penitenciare.

  DATA FIIND FILIERA RUBEDENIILOR ,A NASARIILOR SI FINARIILOR ORI A LEGATURILOR DE SANGE PE CARE SE BAZEAZA SECRETIVITATEA OPERATIUNILOR mafiotului BASESCU ,sustin ca este foarte probabil ca asasinul Maxim Gheorghe sa fie verisor cu comandantului U.M.01812CARE POARTA ACELASI NUME CA SI EL!!Versisorul asasinului este evident un instigator al crimei politice la comanda,precum este si GABRIEL OPREA ministrul apararii,ELENA UDREA si alti profitori ai regimului criminal ! Geoană: România nu va intra în spaţiul Schengen în 2011

  AM DOVEDIT PANA ACUM SI VOI CONTINUA SA DOVEDESC CONTEXTUL IN CARE POLITICIENII DE LA PUTERE AU HOTARAT CA SINGURA CALE DE IESIRE DIN STAREA IN CARE PUTEREA SE AFLA,ESTE ELIMINAREA TATALUI MEU ,ADICA SLABIREA MEA
  13 Noiembrie 2010 Preşedintele senatului consideră că România va rata aderarea la Spaţiul Schengen programată pentru martie 2011. Şi fostul preşedinte al PNL, Călin Popescu Tăriceanu, este de aceeaşi părere.

  Geoană: România nu va intra în spaţiul Schenghen în 2011 /
  Dacă nu se va reuşi intrarea României în Spaţiul Schengen în martie 2011, asta înseamnă că motivul amânării va fi legat de mecanismul de aderare şi de justificare. Nu sunt semne că acest mecanism va fi ridicat de pe umerii noştrii. Va veni peste câţiva ani când vom scăpa de acest mecanism”, a declarat preşedintele Senatului, Mircea Geoană, în cadrul emisiunii 3X3, de la Realitatea TV.

  Această amânare ar fi însă, în opinia lui Mircea Geoană, o foarte mare palmă asupra României care poate avea influenţe chiar şi în economia ţării.

  “Pentru România, această palmă extraordinară înseamnă foarte mult. Este o descurajare suplimentară pentru investitori”, a explicat Mircea Geoană.

  Şi fostul preşedinte al PNL, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că pentru România există riscul să rateze anul viitor aderarea la spaţiul Schengen.

  “Am discutat cu multe personaje de rang înalt din Uniunea Europeană. Dacă autorităţile române îşi imaginează că aderarea se va face exclusiv pe criterii tehnice, fără să se ţină cont de mecanisme, precum cel de cooperare şi verificare, se înşeală. România va fi judecată şi pe baza progreselor făcute în domenii cheie, progrese care nu au fost făcute”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la Realitatea TV.

  Iar fostul preşedinte al PNL va fi cel care le va atrage atenţia oficialilor europeni.

  “Luni voi trimite oficial la Bruxelles, preşedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Durao Barroso, o scrisoare deschisă în care îi vorbesc despre ceea ce se întâmplă în Parlament, despre frauda din Parlament şi modul în care este condus şi despre corupţia politică cu grupul independent”,a mai spus Călin Popescu Tăriceanu.
  În opinia fostului preşedinte al PNL, acest demers al său reprezintă un mod sincer de a-şi servi ţara.
  “Eu cred că noi nu trebuie să ne furăm singuri căciula. Dacă noi din opoziţie închidem ochii, mâine să nu se mire niciun cetăţean că le vor fi tuturor ascultate telefoanele, că va reveni peste tot corupţia, de unde a existat o ameliorare. Lucrurile astea le fac cu convingerea că îmi servesc ţara”, a explicat Tăriceanu.

  La Targoviste exista dosare ale SECURITATII ce tin de PENITENCIARE,unde se afla si dosarul familiei Homoroceanu .Acest adevar a fost dezvaluit matusii mele STERIAN GEORGETA [care a fost omorata in februarie 2005(in acelasi fel ca si in cazul mortii sotului judecatoarei STANCIU )de catre verisorul meu ,STERIAN DAN,fost colonel la ADMINISTRATIA PENITENCIARELOR PANA IN ANUL 2005!!!MATUSA MEA MI-A SPUS MIE IAR EU AM DESCHIS SUBIECTUL DE FATA CU EL!Aceste realitati le-am afirmat in scris de cateva ori in zadar, chiar si in memoriile adresate COMISIEI EUROPENE ,PARLAMENTULUI EUROPEAN PANA IN 24.XII.2010!NU S-A LUATA NICI O MASURA FAVORABILA FAMILIEI CE A AVUT DE SUFERIT SI PANA IN 1989 SI DUPA 1989,CI DIMPOTRIVA, A FOST ASASINAT DISIDENTUL MEU TATA!!Barroso a fost sprijinit in continuare de catre EVREIME in obtinerea inca a unui mandat nedemn de PRESEDINTE AL COMISIEI EUROPENE pentru a favoriza in continuare ABUZURILE SI CRIMELE MAGISTRATILOR DIN SISTEMUL JUDICIAR DIN ROMANIA!!!
  DE CE DORESTE PREDOIU ARHIVELE SIPA?PENTRU A FI SANTAJATI MAGISTRATII IN DAREA SOLUTIILOR DORITE DE PUTEREA PORTOCALIE !
  O fantoma bantuie prin Justitie: SIPA! Ministrul Predoiu pregateste un proiect de reforma a arhivei sinistrului serviciu de informatii! 22 februarie 2011
  Prezent la bilantul pe anul 2010 al Administrtaiei Nationale a Penitenciarelor, ministrul Justitiei, Catalin Predoiu a aruncat bomba declarand ca ”in 2011 va fi finalizat proiectul de reforma a arhivei SIPA” intrucat ”ne confruntam cu situatii foarte complexe in penitenciare”. Intrebat de Lumeajustitiei.ro ce se intampla cu arhiva SIPA (fostul serviciu de informatii, protectie si anticoruptie al penitenciarelor, care a fost un instrument de politie politica ani si ani la rand si care a spionat si santajat magistratii), ministrul Catalin Predoiu a declarat ca mai intai, va trebui finalizata inventarierea intregii documentatii existente si acum in cladirea ANP si se va pune problema optimizarii de informatii, pentru a se evidentia provocarile si riscurile existente. Ministrul Justitiei a subliniat ca exista, in acest sens, doua optiuni: ”Sa pastram directia care exista acum in ANP si sa-i marim valentele sau sa autonomizam aceasta directie intr-o noua entitate!”
  Directorul ANP Ioan Bala: Fostilor lucratori de la SIPA nu li se poate recalcula pensia pentru ca arhiva e sigilata!
  Dupa plecarea lui Predoiu, seful ANP, Ioan Bala ne-a dat mai multe lamuriri pentru ca ministrul a lasat subiectul in ceata si a fugit catre MAI unde avea loc bilantul Internelor si unde era asteptat si presedintele Traian Basescu. Directorul general al ANP a explicat ca, la ora actuala, in arhiva SIPA se afla si dosarele de resurse umane ale celor care au lucrat in SIPA, institutia penitenciarelor fiind in imposibilitatea de a le oferi documentatia necesara recalcularii pensiilor intrucat aceasta este sigilata si securizata. ”In aceasta arhiva nu s-a mai umblat din 2007. Am facut numeroase propuneri pentru ca aceasta arhiva sa nu se mai afle in starea asta de inactivitate” – a spus Bala.
  Dealtfel, SIPA s-a desfiintat si nu prea, in sensul ca in locul acesteia a fost creata Directia de Prevenire a Criminalitatii si Terorismului in mediul penitenciar. Nu am inteles despre ce fel de prevenire a terorismului ar fi vorba in penitenciare si nici nu ni s-au oferit explicatii pentru aceasta pompoasa denumire, dar seful ANP ne-a asigurat ca aceasta directie nu are aparatura de inregistrare si nici nu face interceptari, subliniind ca „SIPA a fost o structura cu atributii mai generoase”. Personalul care lucreaza acum la aceasta directie de SIPA miniaturizata este solicit, din cate am aflat, la Academia de Informatii.
  Vrea si ministrul Catalin Predoiu un fel de SIPA a lui!
  CINE ESTE SANTAJATUL Ioan BĂLA”
  Data naşterii: 29 august 1962
  Locul naşterii: loc. Tăureni, jud. Mureş, România
  Activitatea profesională
  1983 – 1986 – Academia de Poliţie „Al. I. Cuza” din Bucureşti;• 1992-1996 – Facultatea de Drept din cadrul Universităţii „Babeş Bolyai” din Cluj;-Iulie 2008 – prezent – Director general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor;
  2004 -2006 susţinerea şi participarea la numeroase seminarii in cadrul unor delegaţii reprezentând Ministerul Justiţiei din România in cadrul proiectului „Prison Star” , in parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe din Olanda;
  • Iunie 2009- Conferinţa Internaţională de la Universitatea Salford din Manchaster, Anglia, cu tema Sitemul Penitenciar Românesc după 20 ani de democraţie; Studii
  • august – mai 2010 – curs specializare „ Emergency Preparedness and Response” realizat de National Institute of Corrections Aurora, Colorado, SUA;
  Relaţia extraconjugală a „generalului” ANP, speculată la Penitenciarul Tg-Jiu 28.07.2010
  Apar veşti nu tocmai bune pentru conducerea Penitenciarului Tg-Jiu, după dezvăluirile din Scandal de Gorj: surse din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) ne-au declarat că în scurt timp o comisie de anchetă va sosi pe moşia lui Bălă şi Boitor pentru a controla activitatea acestora; unele aspecte grave despre ce se întâmplă în Penitenciarul Tg-Jiu şi nefăcute publice încă au fost sesizate şi la vârful Ministerului Justiţiei; o anchetă va veni şi la sindicatul Solidaritatea, sponsorul chermezelor de la restaurantul Jiul; totuşi, cea mai urâtă veste pentru cuplul Bălă& Boitor este aceea că ANP caută manageri iar ei nu prea îndeplinesc criteriile.
  Povestea de iubire a „generalului” revine în actualitate
  Deocamdată, până vor demara toate controalele şi până ce acestea vor fi definitivate, dinspre Penitenciarul Tg-Jiu curg informaţiile cu şi despre personajele care cică fac legea în instituţia de pe V. Alecsandri, 23.
  Ascensiunea sau, dimpotrivă, decăderea unora are la bază influenţa pe care o are o focoasă brunetă, ofiţer de penitenciar, asupra mai marelui de la ANP, Ioan Băla. Mulţi din cei care mai sunt în prezent „cu grade” în Penitenciarul Tg-Jiu şi-au păstrat posturile în funcţie de cum i-au intrat în graţii doamnei ofiţer Oana. Cine este Oana şi de ce e alintată de către colegi „bruneta focoasă”, mai tot poporul din penitenciare ştie. De fapt, ăsta pare a fi micul „secret” al directorului general al ANP – un copil cu Oana, pe când Băla era director la Penitenciarul din Timişoara şi gorjeanca proaspăt angajată la puşcăria de pe Bega.

  Enache, una din victime
  Aventura extraconjugală a „generalului” Băla, ţinută la secret, pare să fie moneda de schimb pentru influenţa pe care o are Oana asupra sa. Surse penitenciare afirmă că Gheorghe Enache, fostul director al Penitenciarului Tg-Jiu, a plătit cu funcţia faptul că a îndraznit s-o…supună pe Oana atenţiei comisiei de disciplină, pentru „neînsemnatul” fapt că ar fi introdus telefoane deţinuţilor. Pentru îndrăzneala de a o fi deranjat pe mama fiului directorului general al ANP, Enache s-a trezit aruncat tocmai la Ploieşti, la finele lui ianuarie a.c.
  Ca să nu dea naştere bănuielilor, în momentul schimbării lui Enache, Oana fusese deja mutată la Craiova, chipurile pentru susţinerea unor studii postuniversitare.
  Pe culoarul lăsat liber de Enache, Băla l-a aruncat repede pe prietenul său Bălă, numit pentru a cincea oară într-o funcţie de conducere, fără concurs, demis de fiecare dată pentru „performanţe” manageriale deosebite.

  Liderul de la Solidaritatea în graţiile ANP
  Sponsorul cuplului directorial de la Penitenciarul Tg-Jiu, Bălă&Boitor, liderul sindicatului Solidaritatea, Florin Şchiopu, a trecut şi el de câteva ori prin comisia de disciplină a instituţiei, însă datorită prieteniei cu directorii a scăpat de fiecare dată, devenind ulterior membru al comisiei respective, chiar dacă cu câţiva ani în urmă a tras cu arma în rastelul unităţii, aspect considerat destul de grav în mediul cazon. Şchiopu se bucură de susţinere la vârful ANP şi datorită relaţiei de slugărnicie faţă de Oana, fosta amantă a marelui şef Băla. După ce a golit contul sindicatului achitând notele de plată la chefurile de la restaurantul Jiul, paharnicul Şchiopu se pregăteşte să încaseze un spor de 50%, fiind propus în acest sens de prietenii de şpriţ Bălă& Boitor.
  Mai multe despre familiile născute să lucreze la Penitenciarul Tg-Jiu şi despre performanţele manageriale ale lui Constantin Bălă, mai ales în domeniul burlanelor, în numărul următor.

  CUM S-A LOVIT INITIAL IN BALA PENTRU A FI DE ACORD CU ASASINATUL ULTERIOR AL TATALUI MEU!!!CUM SUNT FOLOSITE INSTITUTIILE STATULUI?
  Parchetul General a început urmărirea penală în cazul eliberării lui Serghei Gorbunov 14 Mai 2009,
  Parchetul General a început urmărirea penală ?in rem? pentru săvârşirea mai multor fapte de fals material, uz de fals şi abuz în serviciu care au condus ulterior la eliberarea din închisoare a lui Serghei Gorbunov.

  Potrivit unor surse judiciare, procurorii anchetează modul în care Gorbunov a fost transferat de la Penitenciarul Codlea la Craiova, având indicii că s-au săvârşit mai multe fapte de natură penală. Parchetul General urmează să stabilească acum şi persoanele care se fac vinovate de comiterea acestor infracţiuni.

  Gorbunov a fost transferat de la Penitenciarul Codlea la Craiova în martie 2007.

  Mai multe unităţi de parchet au declanşat cercetări în cazul Gorbunov.

  Astfel, numărul angajaţilor Penitenciarului Craiova anchetaţi de procurori în cazul Gorbunov a ajuns la 12, a declarat, pe 3 martie, directorul general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP), Ioan Băla.

  De la începutul scandalului Gorbunov, unii dintre cei 12 fie au fost demişi din funcţie fie s-au pensionat, a mai spus aceeaşi sursă, citată de Newsin.

  Printre cei vizaţi de procurori se numără fostul directorul Penitenciarului Craiova, Constantin Bălă, fostul şef al Biroului de Evidenţă, Radu Şchipu, şi adjunctul acestuia din urmă, Marilena Cone. Plângerile au fost depuse la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Dolj, Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj sau Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în funcţie de gradele celor anchetaţi.

  Imediat după ce s-a aflat că suspectul în cazul dublului asasinat de la Braşov, Serghei Gorbunov, a fost eliberat pe motive medicale din închisoarea Craiova, şeful Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, Ioan Băla, a depus plângeri penale pentru neglijenţă în serviciu pe numele directorului Penitenciarului Craiova, Constantin Bălă, şefului Biroului de Evidenţă, Radu Şchipu, şi al adjunctului acestuia din urmă, Marilena Cone, toţi fiind demişi, plângerea referindu-se şi la medicul Leontin Braşoveanu.

  “Am depus o plângere la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj pe numele Marilenei Cone, deoarece aceasta avea gradul de agent. Celelalte plângeri au fost înregistrate la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Dolj, deoarece cei implicaţi aveau grade superioare”, a declarat, în 7 februarie, pentru NewsIn, şeful ANP.

  Şeful ANP, Ioan Băla, a anunţat, pe 3 februarie, că face plângere penală pe numele directorului Penitenciarului Craiova, Constantin Bălă, şefului Biroului de Evidenţă, Radu Şchipu, al adjunctului acestuia din urmă, Marilena Cone, şi la medicul Leontin Braşoveanu.

  Leontin Braşoveanu a fost în comisia de expertiză în cazul Gorbunov, a spus şeful ANP.

  Băla a precizat că sesizarea penală se referă şi la fostul şef al Penitenciarului Craiova, Constantin Cergă, care a ocupat funcţia până în mai 2008.

  Tribunalul Dolj a fost instanţa care a decis eliberarea pe motive medicale a lui Gorbunov, iar Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj nu a atacat această decizie. Tribunalul Braşov a fost instanţa de executare în cazul Serghei Gorbunov şi a decis condamnarea la 15 ani de închisoare a acestuia

  Procurorii care au fost implicaţi în cazul Gorbunov au fost repuşi în funcţie. Astfel, Înalta Curte i-a iertat pe procurorii doljeni care au facilitat eliberarea deţinutului Serghei Gorbunov şi şi-au recâştigat funcţiile, după ce au fost demişi de CSM pentru lăsarea a libertate a lui Serghei Gorbunov. Controversata judecatoare Lidia Barbulescu, noul presedinte al CSM 9 ianuarie 2008,

  Lidia Barbulescu
  Judecatoarea Lidia Barbulescu este noul presedinte al CSM. Membrii Consiliului Superior al Magistraturii au ales-o pe Barbulescu cu 15 voturi “pentru” si un vot “impotriva”. In acelasi timp, procurorul Gratiana Isac a fost aleasa in unanimitate in functia de vicepresedinte al Consiliului, in urma votului din sedinta de astazi a CSM. Pentru prima oara, candidatii au trebuit sa prezinte si un plan de activitate.

  Generalul-maior Ion Aurel Stanciu a fost numit de ministrul Apararii Nationale, Mihai Stanisoara, in functia de sef al Statului Major al Fortelor Aeriene. [[criteriul este evident politic si nu profesionaladin moment ce nu are nicio ora de zbor pe un avion de vanatoare]]]]!!!

  Noul sef al Aviatiei are 54 de ani si a ocupat de-a lungul timpului mai multe functii in cadrul Armatei,.

  Din 1989 pana in 1991, a fost loctiitor al comandantului Aeroportului International Otopeni si apoi comandant al acestuia. Incepand cu anul 1991 a devenit adjunct al directorului general al Companiei aeriene Romavia, unde a ramas pana in 1995.

  Din ianuarie pana in noiembrie 1999 a fost sef al Biroului atasati militari din Directia de Informatii Militare, apoi loctiitor al sefului Directiei de Protectie si Siguranta Militara, in perioada 1999-2003. In decembrie 2007 a fost numit in functia de sef al Directiei operatii din Statul Major General.

  Potrivit unor surse militare, seful Aviatiei a devenit general de flotila abia in anul 2004 si nu are nicio ora de zbor pe un avion de vanatoare.

  Sefii Directiilor Contrainformatii din MApN si Fortele Aeriene si mai multi angajati ai Unitatii militare de la Ciorogarla, de unde au disparut armele, au fost eliberati din functie, a anuntat ministrul Apararii, Mihai Stanisoara, pe 30 ianuarie.
  CU CE A SANTAJAT IGAS PE COMANDANTUL POLITIEI DIN MORENI ?CU RESTRUCTURAREA DACA NU INCHIDE OCHII LA ASASINATUL TATALUI MEU!Traian Igaş: 2011 va trebui să fie anul modernizării tuturor structurilor din subordinea MAI
  Luni, 02 Mai 2011 14:07″Câştigătorul va fi Emil Boc. Echipa lui va fi formată din susţinători ai tuturor moţiunilor, pentru că partidul are nevoie de fiecare dintre cei care pot şi vor să lupte pentru el. Iar baza partidului vrea ca formula câştigătoare să fie bazată pe unitate la vârful lui. De aceea, cred că ne prinde bine această competiţie, pentru că ne dă posibilitatea să ne poziţionăm în interiorul partidului şi să ne spunem lucrurile pe care le gândeam unii despre ceilalţi. Dar mai cred că asta trebuie să fie doar între noi, fără amestecul celor care ne sunt adversari şi, ca urmare, nu au cum să urmărească binele PDL”, a scris luni, pe blog, Udrea.

  Potrivit acesteia, Vasile Blaga este susţinut de opoziţie şi de “presa ostilă” PDL.
  DE CAND ESTE SANTAJAT BOC SA FIE DE ACORD CU ASASINATUL TATALUI MEU? Miercuri, 20 Aprilie 2011’Noi spunem de foarte mult timp, unii dintre noi chiar din decembrie 2008, că trebuie separate cele două funcţii, de preşedinte de partid şi de prim-ministru. De fapt, noi suntem pentru prima dată în situaţia de a avea un premier, noi cei din PDL. Să fim serioşi, noi nici nu bănuiam cât de amplă va fi criza, la început financiară, pe urmă economico-financiară, pe care nu am creat-o noi, românii, nici măcar Europa, a venit de pe alte meleaguri, dar într-o economie globalizată s-a întâmplat ce s-a întâmplat, iar veştile dinspre SUA, din păcate, de două zile, din nou, nu sunt foarte bune, ceea ce produce o anumită îngrijorare’, a spus Blaga într-o conferinţă de presă.

  . Prinderea celebrului criminal Râmaru este de fapt opera colaborării dintre miliţie şi clarvăzătoarea Laila. Ceauşescu o avea pe vrăjotoarea Laila, menţionată mai sus de Lucreţia, dar conform altor surse, lucrurile stau un pic altfel. Laila (foto stanga, in tinerete) s-a născut la Tungujeni, Buzău, în anul 1923. Zona aceasta a României se pare că este foarte specială pentru cei care practică magia. Nu se ştie cum a intrat în graţiile potentaţilor vremii, dar această clarvăzătoare – care ghicea viitorul – stabilită la Bucureşti şi căsătorită cu un anume Aloman, a reuşit să capteze atenţia elitei statului comunist, după 1970. Veneau la ea familiile Maurer, Drăghici, Mănescu, procurori, judecători, medici, artişti, printre care Nichita Stănescu şi Paul Goma
  Udrea, santajata de o ghicitoare care-i face vraji sa ramana gravida cu Basescu, 20 Aprilie 2010

  Aflandu-se acum cateva zile într-o vizita oficiala la Ramnicu Valcea, ministrului turismului, Elena Udrea, i-a iesit o tiganca în drum, care i-a urat sa ramana însarcinata cu presedintele Traian Basescu. Chiar daca stia ca este casatorita, Mama Margareta i-a spus Elenei Udrea ca va avea un copil cu seful statului, daca nu-i va da cel putin 100 de lei. Pentru ca Udrea i-a dat numai un leu, ghicitoarea florareasa spune ca acum lucreaza ca sorocirea sa i se îndeplineasca. “Am dat cu vrajeala pentru doamna Udrea si mi-a iesit ca dansa si cu presedintele sunt foarte apropiati. Dar nu traiesc înca împreuna. O sa vedeti ca va ramane gravida cu el. Eu nu prea gresesc cand dau în ghioc pentru asa ceva. Sa-mi trimita un milion si nu va mai ramane cu burta mare”, sustine florareasa in Libertatea.
  Udrea frecventeaza un vrajitor schiop 8 martie 2010

  Magie satanista la varful Puterii

  Vrajitoarea Lucretia: “E un vrajitor care nu e tigan, langa Buzau. Se fac descantece sa nu iasa lumea-n strada, de saracie” * “Se fac si slujbe cu lumanarea intoarsa” * Grupul de vrajitori descinde din Laila, ghicitoarea lui Ceausescu * Lucretia a prezis boala lui Basescu, dar si victoria lui
  Agentia de Investigatii Media a obtinut o declaratie de la celebra vrajitoare Lucretia Minca (in foto, cea din dreapta, are 40 de ani), dupa ce aparusera cateva zvonuri ca Elena Udrea apeleaza la magie. Ceea ce ne povesteste Lucretia pare sa provina dintr-un ev mediu, cu practici sataniste. Nu iti vine a crede ca un om politic, un om de stat, un ministru foarte apropiat de putere poate recurge la astfel de practici. O spunem din capul locului ca am incercat sa stam de vorba si cu Elena Udrea pe aceasta tema, dar am fost refuzati, considerandu-se ca Agentia noastra ataca puterea si regimul prezidential. Am considerat insa ca este foarte important ceea ce ne-a spus Lucretia si ca, poate, Elena Udrea va da o replica pentru mass-media intr-un organ pe care-l considera apropiat de putere.Lucreţia Mincă: “Elena Udrea merge la un vrăjitor şchiop din Buzău, care nu e ţigan. Se fac descântece să nu iasă lumea în stradă de sărăcie. În cinci mănăstiri se fac slujbe cu lumânarea întoarsă…”
  “Politicienii sunt foarte speriaţi de ce se poate întâmpla luna asta sau luna viitoare. Se fac descântece ca să nu iasă lumea în stradă de sărăcie. Sunt nişte vrăjitori din Buzău care fac descântece, dar şi în cinci mănăstiri din România se fac slujbe cu lumânarea întoarsă pentru asta. Întrebaţi-o pe Elena Udrea ce caută la un vrăjitor de pe lîngă Tungujeni, acolo unde s-a născut vrăjitoarea Laila. E un solomonar şchiop, care nu e ţigan”. Afirmaţia aparţine vrăjitoarei Lucreţia Mincă. De asemenea, Corneliu Vadim Tudor, intr-o declaratie pe care a dat-o pentru Agentia de Investigatii Media, a afirmat ca Elena Udrea (foto stanga) frecventeaza si o vrajitoare Cati, langa Buzau: “Intrebati-o pe Udrea ce cauta la o vrajitoare Cati, pe care o viziteaza foarte des?” Din informatiile AIM, Cati – la care facea referire Corneliu vadim Tudor – se afla in stransa colaborare cu vrajitorul de care vorbeste Lucretia si este descendenta a vrajitoarei Laila, la care apela familia Ceausescu.
  Cine este Lucreţia? În data de 3 decembrie 2009, agenţia de ştiri Anima News, din Israel, a postat un interviu luat acestei vrăjitoare care se afla în acel moment în Ţara Sfântă. Printre altele, pe 3 decembrie 2009 Lucreţia a menţionat că: “Traian Băsescu va avea foarte curând o mare reuşită, ce-i va atrage însă duşmani care vor încerca sa-i submineze victoria, fără să reuşească însă. După această mare reuşită, Traian Băsescu va avea probleme de sănătate, de care va trece, nu însă uşor. Mai mult decât atât, în anturajul lui se află de mai mult timp două femei care încearcă să-i submineze activitatea, fără a reuşi prea mult sau aproape de loc. Rolul negativ al acestor femei este cunoscut de soţia lui Traian Băsescu. Bazându-mă pe aura care-i înconjoară destinul, pot afirma că Traian Băsescu va fi viitorul preşedinte al României”. Desigur, Băsescu a devenit preşedinte, apoi s-a îmbolnăvit. “Încercarea de a-l înlătura de la preşedinţie pe motiv de sănătate va fi sortită eşecului ca şi încercarea de a-l înlătura pe Mircea Geoană de la şefia Senatului. Geonă trebuie să stea în banca sa în cursul acestui an, pentru că orice iniţiativă îi este sortită eşecului în 2010.”, spune Lucretia.
  Un atac parapsihologic sau energo-informaţional se bazează pe emiterea unor unde în spectrul de frecvenţă situat între 4 şi 13 hertzi, care te poate influenţa să faci ceva anume, anihilându-ţi voinţa, te poate îmbolnăvi sau chiar omorî. Metodele folosite sunt influenţa directă provocată de subiecţi umani, un fel de “magi” moderni (ruşii fiind cei mai buni în domeniu), sau tehnologii avansate, respectiv aparate care produc unde ce influenţează pozitiv sau negativ organismul uman (la acest capitol primii fiind americanii). Atacurile parapsihologice (numite şi psihotronice, termen introdus de profesorul Zdenek Rojdak în 1973) pot fi contracarate prin acţiunile altor specialişti în domeniu, un fel de “vraci” care stiu cum să asigure protecţia sau cel puţin să scoata la timp persoana atacată din zona malefică.
  Băsescu, despre paranormali: “îi folosesc şi americanii şi ruşii”
  În emisiunea din 29 decembrie 2009, Băsescu a fost întrebat la OTV dacă ştie despre practicile magice la nivel de stat. Preşedintele României a spus despre paranormali: “Îi folosesc şi americanii, şi ruşii”. Întrebat despre existenţa unor structuri româneşti specializate în acest domeniu, Traian Băsescu, a spus: “Chiar dacă îi avem, eu nu-i ştiu!”. Să dezvoltăm puţin afirmaţia preşedintelui. Magia, farmecele si descântecele, pe care le credeam apanajul exclusiv al vrăjitoarelor, au devenit, de aproximativ 50 de ani, practici ale serviciilor secrete ale marilor puteri. Experienţele parapsihologice au apărut încă din anul 1920, când un hipnotizator englez a făcut o demonstraţie în Rusia, în timpul căreia unui subiect hipnotizat i s-a spus în limba engleza să facă diferite gesturi.
  După alegerile prezidenţiale din decembrie 2009, Viorel Hrebenciuc a declarat în direct la un post de televiziune, spre uluirea asistenţei, că Băsescu ar fi folosit specialişti în metapsihică pentru a-l învinge pe Geoană. Geoană însuşi, împreună cu soţia sa, Mihaela, au întărit spusele lui Hrebenciuc, în ideea că Mircea ar fi fost atacat energetic în timpul campaniei de un fel de “vrăjitori electorali” – lucru care a dus la pierderea competiţiei de candidatul PSD. Toată lumea a râs, dar s-a dovedit ulterior că preşedintele Băsescu chiar foloseşte serviciile a cel puţin doi parapsihologi, celebrul deja Aliodor Manolea şi soţia lui, Doina Elena.
  TRAIAN BASESCU DISPUNE ,GABRIEL OPREA EXECUTA !!Numiri în funcţie la Statul Major al Forţelor Aeriene (07.01.2011)
  Vineri, 7 ianuarie, în prezenţa ministrului apărării naţionale Gabriel Oprea, s-a desfăşurat, la sediul SMFA, ceremonia de învestire a generalului-maior Fănică Cârnu în funcţia de şef al Statului Major al Forţelor Aeriene.
  La ceremonie au participat secretarii de stat Viorel Oancea şi Mihail Vasile-Ozunu, şeful Statului Major General, generalul-maior Ştefan Dănilă, generali şi ofiţeri din Ministerul Apărării Naţionale, ataşaţi militari din state membre ale NATO.
  În cadrul ceremoniei au fost citite decretul prezidenţial de înaintare a generalului-locotenent Ion-Aurel Stanciu la gradul de general (cu patru stele) şi de trecere în rezervă cu noul grad şi ordinul ministrului apărării naţionale de numire în funcţie a generalului-maior Fănică Cârnu. A urmat predarea şi primirea comenzii Statului Major al Forţelor Aeriene, a steagului de identificare şi a simbolului continuităţii la conducerea Forţelor Aeriene.
  În cuvântul său, ministrul apărării naţionale Gabriel Oprea a apreciat activitatea depusă de generalul Ion-Aurel Stanciu în perioada în care a condus Forţele Aeriene şi şi-a exprimat convingerea că proiectele începute vor fi continuate de generalul-maior Cârnu, căruia i-a urat succes deplin în misiunea pe care o are de a conduce Statul Major al Forţelor Aeriene.
  “Armata a demonstrat chiar şi într-un an de criză economică mondială că poate acţiona astfel încât România să-şi îndeplinească angajamentele internaţionale asumate în plan militar şi să desfăşoare misiunile de instruire pe teritoriul naţional.
  Misiunile de poliţie aeriană, executate fără greşeală, 24 de ore din 24, misiunile de transport de trupe şi materiale în teatrele de operaţii, intrarea în exploatare a primelor două avioane scurt-mediu curier C-27J SPARTAN, înfiinţarea Serviciului Medical Militar de Urgenţă, în cadrul căruia Forţele Aeriene au o contribuţie importantă, precum şi alte realizări ale Forţelor Aeriene sunt cu atât mai semnificative, cu cât resursele avute la dispoziţie au fost limitate”, a subliniat ministrul apărării naţionale.
  * * *
  Generalul-maior Fănică Cârnu s-a născut la 5 noiembrie 1955 în localitatea Popeşti, judeţul Vrancea. A absolvit, în anul 1977, Şcoala militară de ofiţeri de aviaţie, specialitatea piloţi. Şi-a început cariera militară îndeplinind funcţia de pilot şi de pilot-şef într-un regiment de aviaţie de vânătoare-bombardament, ocupând succesiv, de-a lungul carierei, funcţii pe linia specialităţii militare şi funcţii la comanda unor structuri din Statul Major General şi Statul Major al Forţelor Aeriene. Până la data de 7 ianuarie a.c., a îndeplinit funcţia de Reprezentant al Statului Major General la Comandamentul Suprem al Forţelor Aliate din Europa (SHAPE).

  Din moment ce –m-am folosit in CEREREA INDIVIDUALAsi de constatarile sorei si mamei mele ,este vident ca sunt necesare declaratiile scrise ale acestora care sa confirma sustinerile mele chiar daca sora si mama mea sunt timorate din cauza ce li s-ar putea intampla din partea regimului criminal!!Ca atare, Articolul 1 par3.din ACORD ,ca urmare a declaraţiilor lor scrise,ce se vor depune la CEREREA INDIVIDUALA, prevederile prezentului Acord se vor aplica şi acestor persoane.
  Articolul5
  1. Imunităţile şi facilităţile sunt acordate persoanelor la care s-a făcut referire la art. 1 paragraful 1 din prezentul Acord pentru a le putea asigura libertatea cuvântului şi independenţa necesare pentru îndeplinirea funcţiilor, atribuţiilor sau a obligaţiilor ce le revin ori pentru a-şi exercita drepturile în faţa Curţii

  PE 1 APRILIE 2011,IN TIMP CE SORA MEA SI MAMAMEA SE DUCEAU CU MASINA MICA LA Targul de Turism al Romaniei 31 MARTIE-3 APRILIE 2011-ROMEXPO , MOTORUL S-A OPRIT BRUSC ,A IESIT ABUR DIN MOTOR,CONSTATANDU-SE CA O MANA CRIMINALA A VARSAT DIN RECIPIENTUL MASINII ANTIGELUL NECESAR.ERA CAT PE CE SA EXPLODEZE MOTORUL SUPRAINCALZIT .CEL VIZAT AM FOST IN PRIMUL RAND EU,CARE F– USESEM INVITAT DE SORA MEA SI MAMEA MEA,SA VIN LA ACEST TARG!AU FOST PE STRADA CHIAR SI DOI POLITISTI SA VADA CE S-A INTAMPLAT !!EVIDENT CA AM REFUZAT CHIAR SI IN DIMINEATA RESPECTIVA !!TENTATIVA DE OMOR ESTE EVIDENTA!!
  Data fiind complexitatea cauzei
  Liderul PDL Radu Berceanu a declarat duminică la Târgovişte, după ce Vasile Blaga şi-a prezentat moţiunea pentru şefia partidului, că nu a făcut afirmaţii despre Elena Udrea, precizând că îi plac blondele din PDL. Întrebat de către jurnalişti dacă îi plac blondele din PDL, Radu Berceanu a declarat: “Da, cum să nu”. El a mai spus că în 2002, când PDL trecea prin perioade grele, “unele blonde erau cu Bittner şi Petrache”.
  Întrebat cum comentează faptul că Elena Udrea şi-a exprimat în mai multe rânduri susţinerea pentru Emi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.