Radu Moraru despre show-ul lui Vintu de la Ion Cristoiu, Realitatea si serviciile secrete. VIDEO - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Radu Moraru despre show-ul lui Vintu de la Ion Cristoiu, Realitatea si serviciile secrete. VIDEO

VINTU SHOW

de Radu Moraru – nasul@nasul.tv

Pentru cei care au vazut emisiunea lui Ion Cristoiu, incerc sa va spun ce am inteles eu din spatele zimbetului si a incruntarii lui SOV.
Mare actor, mai ales in rolul de om de afaceri, dati-mi o afacere de succes! Din pacate, multi bussinessmani autohtoni, se uita la el ca la un Guru.
A uitat ca a preluat in forta Realitatea Tv de la Prigoana avind SRI-ul in spate iar acum e suparat ca i-a luat unu’ jucaria!
I se rupe de oameni si mai ales de ziaristii sai care “au supt-o prin batista”!
Pe astia ii uraste!Ne crede prosti cind povesteste despre stenogramele cu Ghita.
E patetic cind e vorba de sanatatea lui pe fondul “abuzurilor” justitiei!
Cred ca e speriat si propune puterii, SRI-ului si lui Basescu un blat ordinar, anuntind pasamite, ceea ce vad toti USListii, falimentul concubinajului Ponta-Antonescu.
A simtit ca e timpul sa refaca tripleta de aur Voiculescu-Vintu-Patriciu, anuntind ca e de dreapta ca si mogulul petrolului. Miine urmeaza Prof. Motanu’ cu Duda in spinare sa anunte ca e dreptaci.
In sfirsit, si aici am lacrimat, a recunoscut ca e deprimat si nu se poate uita la Realitatea sau Sirmele lui Voiculescu fiindca ele propaga doar “prapastiosenia”!  A uitat nenorocirile pe care le-a incurajat pe propriul post doar-doar o sa ne prabusim cu totii, doar el din prabusiri face bani! Si acu’ da vina pe “constiinta” ziaristilor din propria menajerie.
Eu astept totusi confirmarea celor 180 de milioane de euro pompate in RTV si lista celor platiti gras. Nu ma refer doar la ziaristi din afara IRealitatii ci ma gindesc si la politicieni, finantisti, etc.

VINTU, REALITATEA SI SERVICIILE SECRETE

Gura pacatosilor adevar graieste! Ma gindesc aici la interviurile acordate in ultima vreme de catre Cosmin Gusa si Sorin Ovidiu Vintu. Dar nu ma gindesc aici la “adevarurile” pe care au dorit sa ni le transmita ci la porumbeii care le-au iesit din gura.

Cosmin Gusa spunea despre Ghita ca e “un produs rebut” al SRI-ului, institutie care doreste sa puna mina pe Realitatea TV. Inteleg ori ca Ghita este om de afaceri sub acoperire ori Gusa este suparat rau si se gindeste la “produsele de succes” ale SRI-ului de pe vremea Magureanu, Costin Georgescu sau Radu Timofte.

Pe loc repaus si ne intoarcem in trecut. “Omul de afaceri” Vintu s-a nascut sub Magureanu, odata cu geamanul FNI, a pacalit romanii si CEC-ul statului (adica tot din banii nostri) pe vremea lui Costin Georgescu (omul Conventiei Democrate) si, din plictiseala, a nascut Realitatea TV in 2001 pe vremea lui Timofte. Eu cred ca in acel an de gratie Vintu se cam saturase sa mai fie “produsul de succes” al SRI-ului, mirosise ca era cam in ofside, si s-a gindit sa fie SRI-ul “succesul” sau, instalind in fruntea institutiei un om blajin de casa, un fel de consatean.

Numai ca, odata cu intrarile in UE si NATO, SRI-ul n-a mai reusit sa fie Audi-ul lui Vintu si atunci boss-ul s-a concentrat pe Realitatea Tv, un post in care, zic gurile rele, a pompat cam 180 de milioane de euro. Cit a scos si pe cine a platit in stinga si dreapta nu stiu. Cert e ca, astazi, SOV spune ca SRI-ul si Ghita vor sa confiste Realitatea si ca nu e corect fiindca institutia lui Maior are si asa prea multi ofiteri acoperiti in presa.

In concluzie, pe logica lui Vintu, cei care semneaza cu Ghita semneaza cu SRI, iar cei care nu semneaza cu Ghita si ramin in barca lui Elan Swartzenberg sint ofiteri sub acoperire!!!, ca doar n-or fi proaste Serviciile sa-si ia ofiterii acasa pe propria televiziune!

Bravos SOV! Ai zbircit si ultima bruma de credibilitate a “ziaristilor” Irealitatii…

Sursa: Nasul.TV

Ilustratie: Bloguerilla Gugulanului

VIDEO de la B1 TV:

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.