Dreptate pentru Toni Tecuceanu. Paul Tecuceanu si Iulian Urban anunta prima mare victorie contra lui Streinu Cercel - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Dreptate pentru Toni Tecuceanu. Paul Tecuceanu si Iulian Urban anunta prima mare victorie contra lui Streinu Cercel

Iulian Urban anunta: “Dupa mai bine de un an de lupta dura in justitie, Tribunalul Bucuresti a admis astazi, 07 decembrie 2011, cererea mostenitorilor lui Toni Tecuceanu, prin actiunile companiei Urban si Asociatii obligand astfel Institutul National de Boli Infectioase “Matei Bals” din capitala sa comunice in scris familiei Tecuceanu dosarul medical complet al defunctului Tecuceanu Aurelian  Antonio – Toni. Este primul succes de genul acesta in Romania si reprezinta un succes rasunator. Institutul a fost obligat si la comunicarea informatiilor cu privire la starea de carantina si la cauzele ei.”

Cazul Tecuceanu vs Streinu Cercel s-a lansat in Justitie dupa ce ce mafiotul din Ministerul Sanatatii (foto dr) s-a folosit de moartea actorului pentru a declansa isteria “gripei porcine” si a scapa de vaccinurile achizitionate prin mijloace dubioase infestand totodata populatia cu un ser daunator organismului.

La randul lui, Paul Tecuceanu, fratele regretatului actor scrie pe blogul sau:

Dumnezeu face minuni! Am câştigat prima bătălie în lupta pentru aflarea adevărului privind moartea lui Toni!

După mai bine de un an şi jumătate de luptă crâncenă, justiţia din România a luat o decizie firească şi corectă în lupta pe care eu şi tatăl meu o ducem cu Adrian Streinu-Cercel şi INBI Prof. Dr. “Matei Balş” pentru aflarea adevăratei cauze a morţii fratelui meu, Toni.
Tribunalul Bucureşti ne-a dat astăzi câştig de cauză în dosarul în care am cerut obligarea unităţii sanitare la comunicarea întregului dosarul medical fratelui meu. În plus, conducerea institutului va fi obligată să ne ofere explicaţii scrise privind starea de carantină instuită la “Matei Balş” în perioada în care Toni a fost internat acolo.
Este un succes istoric, nu doar pentru familia mea, ci pentru toţi românii. Până acum, nimeni nu a câştigat în justiţia română accesul la un dosar medical! (…) Dreptatea şi adevărul trebuie să triumfe! Mizeria nu poate fi ascunsă la infinit sub preş!
De asemenea, sper ca după acest succes, obţinut de mine şi de tatăl meu, Legea 46/2003 să fie schimbată imediat. În actualul ei format, această lege este aberantă şi nu face decât să acopere greşelile medicilor.
Chiar dacă decizia magistraţilor poate fi atacată cu recurs, eu sunt convins că firescul nu va fi schimbat în nefiresc. Nimeni pe lumea asta nu poate să interzică unui tată sau unui frate să ştie de ce au pierdut pe patul unui spital o persoană dragă.
Mulţumesc Bunului Dumnezeu pentru ce s-a întâmplat azi în justiţia din România şi pentru că îmi apără familia. De asemenea, mulţumesc casei de avocatura Urban şi Asociaţii, avocatului Mihai Rapcea, senatorului Iulian Urban pentru munca depusă în această luptă dură.
Şi… nu uitaţi: Dumnezeu este mai presus de orice şi de oricine!

Paul Tecuceanu

Doamne, ajuta!

Tribunalul Bucuresti a hotarat:

Admite exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a paratului Streinu Cercel Adrian. Respinge actiunea introdusa impotriva paratului Streinu Cercel Adrian pentru lipsa calitatii procesuale passive. Admite actiunea fata de paratul I.N.B.I. “Prof. Dr. Matei Bals”. Obliga paratul I.N.B.I. “Prof. Dr. Matei Bals” la comunicarea in scris catre reclamanti a informatiilor solicitate prin cererea inregistrata de parat sub nr.335/18.01.2010, respectiv a dosarului medical complet al defunctului Tecuceanu Aurelian Antonio, precum si a celor referitoare la starea de carantina si la cauzele ei. Cu recurs in 15 zile de la comunicare. Pronuntata in sedinta publica, azi, 07.12.2011.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.