Parlamentul Romaniei il trimite la plimbare pe Laszlo Kover, extremistul de la Budapesta - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Parlamentul Romaniei il trimite la plimbare pe Laszlo Kover, extremistul de la Budapesta

Preşedinţii Senatului şi Camerei Deputaţilor, Vasile Blaga, respectiv Roberta Anastase, i-au adresat o scrisoare preşedintelui Parlamentului ungar, Laszlo Kover, în care apreciază că ar fi “utilă” amânarea vizitei acestuia “pentru orice perioadă de după desfăşurarea alegerilor locale”, scrie Antena3.ro citata de Dan Tanasa.

“Am luat notă de intenţia dumneavoastră de a vizita în perioada următoare unele localităţi din România. Înţelegem şi apreciem dorinţa de a rămâne în contact cu membrii comunităţii maghiare din ţara noastră.  Sunteţi la fel de binevenit acum ca şi în ocaziile trecute în care am avut plăcerea de a vă întâlni. Dat fiind calendarul eminamente politic al acestei perioade, considerăm utilă amânarea vizitei dumneavoastră pentru orice perioadă de după desfășurarea alegerilor locale. Suntem convinşi că o asemenea decizie ar permite evitarea unor eventuale neînţelegeri şi ar da expresie celor mai bune tradiţii de dialog şi responsabilitate din relaţiile noastre”, apare în scrisoarea celor doi adresată președintelui Parlamentului Ungariei, Laszlo Kover.

Cititi si Laszlo Kover flituit din Romania de presedintii celor doua camere ale Parlamentului, Roberta Anastase si Vasile Blaga. Felicitari echipei care a scris mesajul Bucurestiului catre extremistul de la Budapesta!

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.