Mbela Nzuzi se intoarce. Restart Romania, la tv H 2.0, incepand cu orele 20.00 - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Mbela Nzuzi se intoarce. Restart Romania, la tv H 2.0, incepand cu orele 20.00

Celebra Mbela Nzuzi se intoarce in televiziune, pentru Romania. Incepand de ieri, talentata realizatoare TV  are un nou show, pe tv H 2.0 , la orele 20.00: Restart Romania.  Iata anuntul oficial facut de Mbela, careia ii uram cele mai calde succese:

“Romania merita o a doua sansa.  Cel putin asta credem  noi, echipa  Restart Romania. Sunt Mbela Nzuzi si impreuna cu echipa mea  am pornit la drum cu vise, entuziasm si dorinta de a face ceva concret pentru tara in care traim. Asa s-a nascut proiectul nostru – un proiect social care isi propune sa aprofundeze cele mai delicate aspecte din domenii precum :  sanatate, economie, invatamant, politica.

Diferenta intre ce facem noi si ce fac altii o constituie – grija – pentru cel de langa noi.

Avem -grija – ca toate subiectele pe care le abordam in emisiune  sa transforme intrebarile in raspunsuri si problemele in solutii .

Invitatii emisiunii sunt mai presus de orice : oameni. Impreuna propunem si demaram campanii sociale, invatam sa fim mai responsabili si luptam pentru principiile si demnitatea fiecarui cetatean in parte.

Asadar va invitam sa ne  urmariti  in fiecare zi de luni pana joi de la ora 20 :00  numai pe tv H 2.0 . Doar aici putem spune Restart Romania.”

Ziaristi Online

 

Print Friendly, PDF & Email

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.