Marturia unui conjurat: Magureanu si Iliescu au decis executia lui Ceausescu in 1985. EXCLUSIV INFO/FOTO/VIDEO - Ziaristi OnlineZiaristi Online

6 comments

 1. gigip1948

  Cine priveste evolutia evenimentelor din decembrie ’89 separat de toate schimbarile produse in Europa dupa 1986,nu intelege ori nu doreste sa inteleaga ce s-a intamplat atunci! La Ialta,George Bush i-a cerut lui Gorbaciov sa-si ia mana de pe tarile comuniste si i s-a promis,la schimb,ca tarile membre NATO nu se vor implica in dezmembrarea URSS! Dupa acceptul rusilor,americanii si aliatii lor au trecut la dezmembrarea URSS si si-au indeplinit scopul ultimilor 50 de ani,acela de a fi singura puetre mondiala!

  • eXpress

   |Author

   @ dgip
   Sunteti sigur? Ati fost acolo. Noi credem exact invers: ca Gorbaciov i-a cerut lui Bush sa stea in banca lui si sa lase Romania in spatiul de influenta rusesc. Dovada: ce a fost in ’89 si de atunci incoace. Comparati investitiile americane si cele rusesti in Romania, de exemplu. Ati auzit de votca-cola? 🙂

   @ Nica Leon
   Dle Leon, va publicam opiniile in ciuda limbajului Dvs. Dar pe viitor nu o vom mai face. Daca vreti sa comentati pastrati regulile bunei cuvinte.

   La Multi Ani!

 2. Nica Leon

  Măi, băieţi, vă lipseşte cumva vreo doagă sau încă purtaţi ochelarii de cal pe care i-aţi primit, cadou, încă din vremurile de tristă amintire?
  Chiar nu sînteţi în stare să pricepeţi nici măcar ceea ce singuri aţi scris? Nu ştiţi nici măcar să mai citiţi printre rînduri?
  De ce puneţi întrebări şi apoi concluzi năroade?
  Chiar voi nu aţi aflat încă că Măgureanu era ofiţer de securitate şi avea gradul de maior, în acele vrenuri? Dar şi sarcini, adică misiuni precise?
  Chiar sînteţi atît de proşti încît să nu pricepeţi de ce a reacţionat aşa cum a făcut-o criminalul dictator?
  Cam cît de prost ar trebui să fie cineva să creadă că nişte marionete pot lua şi decizii?
  Nu, nu păpuşile au hotărît uciderea criminalului-comunist ceauşescu ci stăpînii lor!
  Dacă nu vă cer cumva mult prea mult, peste capacitatea de efort a neuronilor voştri mult prea odihniţi, aveţi măcar ideie care a fost mobilul, mă rog, motivul pentru care se hotărîse uciderea fostului ucenic la cismărie, ajuns apoi, în ţara proştilor, şef de stat?
  Cu speranţa că nu v-am chinuit prea tare, vă doresc somn uşor!

 3. Borinza

  Inainte de 89 Magureanu, Cristoiu, Stelian Tanase si Arachelian stateau in acelasi bloc pe Sos.Colentina vis a vis de fabrica Stela(sapunuri).In primavara lui 89 s-au mutat toti intr-un bloc pe Sos. Stefan cel Mare aproape vis a vis de sediul IGP (zis de la Tunari), Arachelian pe alta scara….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.