Larry Watts la Secvential: Dezinformarea maghiara a pacalit SUA si pe vremea lui Ceausescu. VIDEO - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Larry Watts la Secvential: Dezinformarea maghiara a pacalit SUA si pe vremea lui Ceausescu. VIDEO

Larry Watts la lansarea cartii lui Ernest H Latham Jr 10.04.2013 - Foto Victor Roncea - Ziaristi OnlineScriitorul şi istoricul Larry Watts a vorbit despre perioadă comunistă a României, evoluția și relația noastră cu Statele Unite ale Americii, in cadrul emisiunii Secvential de la Antena 3, editia din 7 aprilie 2013.

”În primul rând trebuie să definim care sunt interesele românești. Dacă se doreste numai să existe o relație bună, nu merge așa. Trebuie să ai convingerea că este în interesul tău”, a declarat Larry Watts vizavi de relatiile prezente dintre SUA si Romania.

În acest moment, Larry Watts lucrează la o noua carte despre Războiul Rece și România, care urmeaza sa fie lansata luna aceasta.

Detalii aici: Larry Watts ante portas: Admir Romania pentru ca s-a luptat ca David cu Goliath. INTERVIU CLIPA

Foto: Profesorul Ernest H. Latham a lansat la Bucuresti o carte plina de istorisiri secrete: Timeless and transitory. 20th Century Relations Between Romania and the English-Speaking World. FOTO/VIDEO »


Larry Watts la Secvential: Dezinformarea maghiara a pacalit SUA si pe vremea lui Ceausescu de ZiaristiOnlineTV

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.