Spionarea Germaniei si Hitler al II-lea - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Spionarea Germaniei si Hitler al II-lea

angela merkel-phone-mosaic-story-top obama nsade prof. dr. Viorel Roman

Spionarea economiei germane de catre anglo-americani, desconspirata de agentul NSA Edward Snowden, ne readuce aminte de secole de conflict latent intre Europa Centrala, continentala si cultura anglo-mozaica, imperiul anglo-saxon, maritim.
1815 la Waterloo generalul Wellington castiga batalia, iar bancherul Rothschild o avere. Avantul Germaniei este dezavuat, spionat de strategii Amiralitatii britanice cu aceleasi mijloace ca cele ale complexului militar-industrial anglo-saxon de azi.
1905/8 agresiunea economico-financiara organizata la Londra – la acea vreme centru finanaciar si de asigurari al lumii – a fost atat de dezastruosa pentru nemti ca s-a ajuns la un razboi mondial, cu despagubiri astronomice pentru Imperiul German II invins.
1938/9 se repeta scenariul de mai sus. Primul lord al Amiralitatii britanice Winston Churchill, “Partidul razboinicilor” si organizatia Focus imping din nou, cu sprijinul Poloniei, Germania in razboiul mondial II si din nou nemtii pierd. Slavii sunt fireste mereu de partea anglo-saxonilor protestanti inpotriva Europei romano-catolice.
1945 Imperiul German III invins, n-a fost lichidat pentru ca despagubirile de razboi erau incerte, asa ca ele au fost amanate pana la un Tratat de Pace, care nu s-a mai incheiat. Anglo-americanii au si astazi trupe si centre de spionaj in Germania. Se vor retrage numai dupa Tratatul de Pace si mai ales a platii despagubirilor de razboi?
2013 Cat vor fi despagubirile? Daca grecii cer 160 miliarde euro si romanii 20 de miliarde, cat vor anglo-franco-americanii si rusii? Vor germanii sa plateasca pentru conflictele generatiilor de mult apuse, mai ales ca acuma este clar ca vina nu este nici pe departe numai a celor invinsi? Istorie e scrisa de invingatori, dar adevarul e altul.
Pentru cei care vor sa cunoasca detalii ale schitei de mai sus, recomand scrierile prof. dr. Harald James, Princeton University si dr. Stefan Scheil, Duncker & Humblot.

Spionarea Mexicului, Braziliei etc. de catre USA e parte din doctrina Monroe, pe cand cea a Frantei, Germaniei – Axa Euro-continentala – e deja Cyber-War dupa François Hollande, Angela Merkel si ministrul ei al apararii  Thomas de Maizière. Toti banuiau ca sunt ascultati, dar nu neaparat si de aliatii lor anglo-americani.
Aici nu-i vorba de terorism ci de lupta dintre blocul anglo-mozaic, euro-continental, Rusia si China. UE e prima putere economica a lumii, urmata de USA, China si Rusia. Din punct de vedere militar si a perspectivelor de viitor raporturile sunt incerte, de aceea sunt ascultati conducatorii UE, Merkel, Hollande, de Maiziere etc.
Complexul militar-industrial anglo-mozaic e imbatabil, dar poate fi si periferizat de celelate mari puteri si pierde infaibilitatea morala. Anglia a ocupat o patrime din teritoriul si populatia lumii in permanenta in legitima aparare a dreptatii. USA si Israelul continua aceasta traditie a superioritatii morale absolute. Pana cand?
Ascensiunea anglo-mozaica s-a bazat pe slabiciunea lui Napoleon, Wilhelm II, Hitler si mutarii centrului lumii de la Paris-Berlin la Londra-Washington. Ce se intampla daca euro rezista si centru revine pe continent? O alianta anglo-mozaica cu ruso-pravoslavnicii sau confucianistii, fara a mai pomeni de islam, e inprobabila.
E posibila o alianta USA-UE autentica? Diferentele dintre protestantism si catolicism, civilizatia maritima si cea continentala sunt greu de conciliat, mai ales ca sute de ani au colaborat negativ. Razboaiele mondiale au fost provocate de avantul Germaniei, intolerabil pentru Londra, care a reusit mereu performata, ca si cu Napoleon, si sa-si invinga adversarul si sa arunce vina asupra lui. Perfidious Albion!
Informatia este putere, dicton valabil mai ales in era Cyber-War-ului. In ce masura agresiunea informationala anglo-americana inpotriva UE, Germaniei, Frantei nu va genera un Napoleon, Wilhelm II, Hitler putem fi siguri. Peace for our time!

Sursa: www.viorel-roman.ro via Ziaristi Online

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.