Cel puţin doi agenţi ai Rusiei pe lista românilor "interzişi" în Federaţia Rusă. LISTA (PDF) - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Cel puţin doi agenţi ai Rusiei pe lista românilor “interzişi” în Federaţia Rusă. LISTA (PDF)

Adrian Cioroianu Ciorapeanu la UNESCO

Să râdem cu post-KGB-ul

Coperta TIME KGBCel puţin doua persoane de pe lista românilor “interzişi” în Federaţia Rusă sunt cunoscute ca agenţi ai Rusiei, ne-au transmis surse din serviciile speciale româneşti.

Rusia a declarat drept indezirabili 89 de oficiali din Uniunea Europeană, dintre care cinci sunt din România, potrivit unei liste (PDF) intrate în posesia presei, transmite Cotidianul.

Cei cinci români declarați indezirabili pe teritoriul Rusiei sunt Adrian Cioroianu, fostul ministru de externe, desemnat ambasador la UNESCO, Iulian Chifu, fost consilier al lui Traian Băsescu, Crin Antonescu, Teodor Meleşcanu, Norica Nicolai şi Doru Tompea, Tiberiu-Liviu Chodan (şi nu Chondon!, cum a apărut greşit în presa urechistă), şeful Statului Major al Forţelor Navale, Eugen Tomac, fost consilier prezidenţial şi secretar de stat pentru Românii de Pretutindeni, în prezent președintele PMP, şi Gheorghe Haţegan, directorul general Transgaz. Plasarea celui din urmă pe listă prevede şi reluarea războiului gazului cu România, într-un moment în care acesta este fierbinte, deja, în Macedonia, unde se dă o bătalie pe controlul rutei de gaz rusesc spre Europa Occidentală, prin intermediul Turciei şi Ungariei.

Sursele citate au declarat că practica “prăfuirii” şi “contra-prăfuirii” este folosită adeseori de succesoarele KGB, ca parte integrantă din tactica dezinformării, devenită deja o tradiţie rusească. Potrivit surselor respective, cele două “cârtiţe-slujnicuţe” se numără în tabara “analiştilor” şi “diplomaţilor” de “geniu” care au căpuşat structurile de stat. Pentru a demonstra că, cel mai probabil, respectând proporţiile, cel puţin o treime din europenii de pe lista “interzişilor” în SUA sunt oamenii Moscovei, reconsolidându-li-se prin interdicţie statutul de “independenţi”, sursele noastre l-au dat ca exemplu notoriu pe bolşevicul vopsit în verde Daniel Cohn-Bendit, activist al mişcării KGB din 1968, supranumit “Danny cel roşu”, aflat şi el pe lista… “indezirabililor”.

Sursa: Ziaristi Online

Print Friendly, PDF & Email

4 comments

  1. Pingback: Cel puţin doi agenţi ai Rusiei pe lista românilor “interzişi” în Federaţia Rusă. LISTA (PDF) – publicat de Victor RONCA in Ziaristi Online- RadioMetafora.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.