Povestea legionarului care se luptă cu mega-moscheea lui Ponta: Cătălin Berenghi, de mic până azi. VIDEO STORY - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Povestea legionarului care se luptă cu mega-moscheea lui Ponta: Cătălin Berenghi, de mic până azi. VIDEO STORY

Catalin Berenghi in Legiunea Straina

Cătălin Ioan Berenghi este românul care se declară decis să „apere lupta de secole a voievozilor și domnitorilor noștri, a întregului neam românesc, până la martiriu, pentru păstrarea valorilor identitar-creștine ale românilor”. Neamul românesc și-a vărsat sângele cu prisosință în bătăliile cu Imperiul otoman pentru ca urmașii, adică noi, să nu trebuiască să strigăm pe străzi „Allahu Akbar”, ci să putem să ne închinăm cu semnul crucii.

Legionarul Catalin Berenghi

În ultimele săptămâni, după anunţul guvernului că pune la dispoziţia comunităţii musulmane din România un teren pentru ridicarea unei mega-moschei în capitală, bucureşteanul Cătălin Berenghi, împreună cu prietenii săi, a demarat o serie de acţiuni menite să împiedice construirea celei mai mari moschei din EUROPA la BUCUREȘTI.

Catalin Ioan Berenghi si Catalin Ioan

Astfel, Cătălin Berenghi a plimbat o ceată de purcei vopsiţi în tricolor pe terenul din Bulevardul Expoziţiei şi a îngropat alţi doi acolo pentru a spurca zona, a ridicat o cruce ortodoxă adusă din Moldova sfinţind-o creştineşte şi, după ce Premierul a cerut autorităţilor să-i facă dosar penal, bucureşteanul l-a îngropat simbolic pe „Ponta Turcitul” acolo, scrie Curentul.info.

Povestea emoționantă a lui Cătălin Berenghi, fost membru al Legiunii Franceze, mai jos, împreună cu câteva fotografii:

Cătălin Ioan Berenghi nu este singur. E bine să se ştie.

Catalin IOan Berenghi pe locul mega-moscheii

Catalin Ioan Berenghi - Mihai Tociu si Roncea FamSursa: Ziaristi Online

Vedeţi şi: O sută de cruci au fost sfinţite şi instalate pe locul unde Nu va mai fi mega-moschee. Fotoreportaj

Print Friendly, PDF & Email

7 comments

  1. gabi

    Draga eXpress, cu tot respectul dar cred sincer ca oricati bani ar fi primit pentru stagiul din Legiunea Straina, tot erau putini fata de riscurile si pacatele pe care le-a facut volens-nolens (si pentru care Dumnezeu il va judeca, asa cum ne judeca pe toti). Cati se inscriu in LS/mergi-ori-crapa? Multi. Cati au rezistat pana la finalul stagiului? Putini. Tipul a trebuit sa fie un dur, spre deosebire de foarte multi postaci de pe forumurile romanesti, care se trezesc vorbind. M-am saturat de vorbe goale; omul asta face ceva care e pe placul meu; c-o fi bine, c-o fi rau, macar FACE CEVA.

  2. paul

    O singura precizare:nu este vorba de un stagiu. In Legiune ducem (sau nu) pana la capat un contract. Primul este de 5 ani iar apoi pot fi altele de la 6 luni si pana la 8 ani (mai rar).In timpul acestui contract facem diverse stagii (poate sunt zeci de stagii in timpul contractului).Stagiu poate fi de supravietuire sau poate fi de avansare in grad cum la fel de bine poate fi stagiu pentru o categorie de permis de conducere.Cu scuzele de rigoare dar vroiam sa nu fie confuzii.
    Eu am facut un contract de 5 ani, unul de 4 ani si am terminat cu unul de 6 luni.Traiesc de peste 10 ani in Franta si pot sa va zic ca oamenii se feresc sa vorbeasca dar le-a ajuns cutitul la os.Problema musulmanilor este tinuta in frâu de catre politicieni in Franta dar oamenii de rand s-au saturat sa fie “minoritari” acasa la ei.Francezii nu vorbesc despre asta deschis pt ca exista legi impotriva discriminarii insa paradoxal au ajuns sa fie ei cei tratati discriminatoriu chiar acasa la ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.