Academicianul Ioan Aurel Pop atacat josnic de un ungur, un rus, un catolic şi un sectant. Ca-n bancurile cu proşti - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Academicianul Ioan Aurel Pop atacat josnic de un ungur, un rus, un catolic şi un sectant. Ca-n bancurile cu proşti

Ioan Aurel PopDupă discursul epocal susţinut de rectorul Universităţii Babeş-Bolyai, academicianul Ioan Aurel Pop, în deschiderea primului Congres Naţional al Istoricilor Români – INTEGRAL AICI – cine sunt cei care au sărit repede din baie? Un ungur, un catolic şi un sectant.

Dobrincu Ioan Aurel PopCu “mânie proletară” Zoltán Györke – un ungur revizionist ajuns subprefect al judeţului Cluj – a scos de la naftalină un aşa zis document demascator al activităţii istoricului Ioan Aurel Pop în perioada comunistă, respectiv a studenţiei sale. Ce reiese din el, de fapt? Că tânărul Pop, în 1985, avea deja publicate peste 35 de studii în reviste de specialitate. Iată un extras: “Are activitate profesională meritorie și se preocupă continuu de perfecționarea cunoștințelor sale, publicând până în prezent circa 35 de studii și articole în revistele de specialitate. Manifestă combativitate față de lipsuri și neajunsuri, este un bun organizator, fiind stimat și apreciat de colegi și studenți. ” Restul e gargară scrisă în spiritul vremii, tot aşa cum scrie şi Zoltán Györke azi. Cine s-a bucurat primul? După un alt ungur, Laszlo Alexandru, un sectant: Dorin Dobrincu, fost director al Arhivelor Naţionale, instalat şi menţinut în funcţie ilegal de Tismăneanu, prin trafic de influenţă la nivel înalt (genunchiul broaştei) la Băsescu şi Boc, după cum a demonstrat indubitabil Cotidianul, după o auto-denunţare video a făptuitorului. Şi cine a mai ieşit la drumul mare? Un catolic: Bogdan Duca care se vrea mai catolic decât Papa. Ca-n bancurile cu proşti! (Z.O.)

PS: Exact ca-n bancurile cu pricina, a apărut şi-un rus: Andrei Gheorghe (doar cu nume românesc, conform propriilor sale mărturisiri).

Andrei Gheorghe vs Ioan Aurel Pop

 

 

Print Friendly, PDF & Email

5 comments

  1. Pingback: Fake news-ul Europei Libere împotriva lui Ioan Aurel Pop și adevărații propagandiști UTC și PCR care conduc România! | Octavpelin's Weblog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.