Revolta la EVZ. "Stelele" PDL/ARD, Neamtu si Ungureanu, au cazut de pe epoletii SIE. TOP cea mai proasta campanie: MRU si ungurenii lui Basescu - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Revolta la EVZ. “Stelele” PDL/ARD, Neamtu si Ungureanu, au cazut de pe epoletii SIE. TOP cea mai proasta campanie: MRU si ungurenii lui Basescu

Caz aproape incredibil: cititorii EvZ s-au revoltat impotriva patronatului ziarului si a politicii de spalaturi la creier promovata de echipa Dan Andronic-Tal Silberstein si au votat impotriva vedetei EVZ-GDS-PFC-ARD:  fostul sef UTC Mihai Razvan Ungureanu, secondat de pionerul fruntas Mihai Horia Neamtu, ambii considerati a fi de insusi Traian Basescu drept stelele PDL. Stele cazatoare, dupa cum se vede. Incredibila nu este insa revolta cititorilor ci faptul ca EVZ a fost silit sa publice rezultatul dezgustului manifestat de romani dupa o campanie jalnica si mincinoasa derulata de tandemul EVZ-B1TV si ungurenii de serviciu(i). Iata-l:

Top cea mai proastă campanie. MRU, speranța care nu a confirmat

Fostul premier a avut o evoluție care nu a plăcut nici măcar propriului electorat, astfel încât nu a reușit să intre în Parlament decât prin redistribuire.

Mihai Răzvan Ungureanu încheie anul fără să fi confirmat speranţele pe care susţinătorii dreptei şi le-au pus în el după ce l-au văzut evoluând ca premier.

După ce a ezitat dacă să candideze la Iaşi, la Bucureşti sau la Arad, preşedintele Forţei Civice nu a reuşit, în campanie, să devină forţa care să tragă după sine proaspăt formata ARD.

O prezenţă palidă, criticată şi de partenerii politici, Ungureanu nu şi-a câştigat colegiul, intrând în Parlament la redistribuire.

Sursa: EVZ Top cea mai proastă campanie. MRU, speranța care nu a confirmat

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.