Iulian Urban: Nesimtitii din presa, ziaristi de doi bani care isi vand constiintele! Problema romanilor executati de banci, ignorata de presa si Parlament - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Iulian Urban: Nesimtitii din presa, ziaristi de doi bani care isi vand constiintele! Problema romanilor executati de banci, ignorata de presa si Parlament

Iulian Urban la ParlamentIulian Urban scria ieri pe Facebook: “Sunt curios cum vor reactiona parlamentarii PDL din Comisia Juridica de la Camera Deputatilor pe marginea solicitarii mele de mai jos de adoptare a legii falimentului personal. In mod normal tot grupul PDL din CD ar trebui sa se mobilizeze sa sustina aceasta lege. Nu ai ocazia in fiecare zi sa aratati celor 2,2 milioane de romani cu datorii la banci ca iti pasa de ei…”

Ulterior, fostul senator a revenit cu o precizare amara:

Nesimtitii din presa romana, ziaristi de doi bani care isi vand constiintele!

Acum am inchis telefonul cu a treia redactie de ziar. I-am intrebat daca preiau manifestul nostru pentru deblocarea si votarea legii falimentului personal  [ postat aici http://www.urbaniulian.ro/2013/03/05/romani-mobilizati-va-acum-salvati-o-pe-ileana-nicolae-votati-legea-falimentului-personal-peste-22-milioane-de-romani-sunt-executati-de-banci/ ] si am primit acelasi raspuns mizerabil “Nu putem pentru ca avem publicitate de la banci…”
Bine, ma, mascaricilor de ziaristi, aveti publicitate, dar nu aveti si rude, prieteni aruncati in strada de banci? Chiar nu va intereseaza decat faptul ca va [mai ] luati [inca] salariul de pe postura de sclavi , de spalatori de de creier de roman ? Pentru voi si cei din jurul vostru, pentru constiinta voastra mai faceti ceva ?

From: Iulian Urban <iulian.urban@gmail.com>
Date: 2013/3/5
Subject: Salvati-o pe Ileana Nicolae ; votati Legea Falimentului Personal ! Peste 2,2 milioane de romani sunt executati de banci !
To: ileana
Cc: bogdan.ciuca@cdep.ro, steluta.cataniciu@cdep.ro, ciprian.nica@cdep.ro, gabriel.andronache@cdep.ro, theodor.nicolescu@cdep.ro, avocatadam@gmail.com, daniel.barbulescu@cdep.ro, cp11@cdep.ro, george.becali@cdep.ro, ioan.cupsa@cdep.ro, bogdan.diaconu@cdep.ro, daniel.fenechiu@cdep.ro, danielflorea72@yahoo.com, daniel.geanta@cdep.ro, alina.gorghiu@cdep.ro, m.grosaru@cdep.ro, ibram.iusein@cdep.ro, manolache.marius@cdep.ro, mateandras@cdep.ro, bogdan.mihailescu@cdep.ro, neculacosmin@gmail.com, niculina.mocioi@cdep.ro, nicoletamocioi@yahoo.com, enicolicea@cdep.ro, victor.roman@cdep.ro, valeriaschelean@yahoo.com, sorin.stragea@cdep.ro, vasile.varga@cdep.ro

Catre Comisia Juridica de la Camera Deputatilor

Atasez dupa lista membrilor Comisiei Juridice carora ne adresam, mesajul DISPERAT AL lui Ileana Nicolae care este aruncata in strada de banci!

Stimati Parlamentari,

In legislatura 2008-2012 am depus la Parlament proiectul LEGII FALIMENTULUI PERSONAL. Acesta PROTEJEAZA romanii indatorati la banci si afectati de criza, de executarile silite abuzive ale bancilor.
Legea Falimentului Personal promovata de mine a fost VOTATA de Senat si acum se afla la Comisia Juridica de la Camera Deputatilor unde trebuie sa faceti doar raportul de admitere si sa o trimiteti in Plenul Camerei Deputatilor.
In numele a milioane de persoane precum ILEANA NICOLAE va cer sa votati aceasta lege, sa o scoateti din sertare, si sa dati o sansa celor care v-au votat.
Acest mesaj disperat al romancei ILEANA NICOLAE va fi distribuit pe toate retele sociale si pe internet.
Fac apel pe aceasta cale la toti romanii cu drept de vot care au datorii la banci, care risca sa fie executati silit, care au prieteni ce trec prin drame din cauza bancilor care vor sa-i arunce in strada, sa se mobilizeze.
Aveti si adresele de e-mail ale Parlamentarilor, asa ca scrieti-le si cereti prin sute de mii de mailuri sa voteze LEGEA FALIMENTULUI PERSONAL!
I-ati ales sa va apere drepturile nu sa protejeze bancile !

Iulian Urban

. Preşedinte Ciucă Liviu-Bogdan PC
2. Vicepreşedinţi Cătăniciu Steluţa-Gustica PNL
3. Nica Nicolae-Ciprian PSD
4. Secretari Andronache Gabriel PDL
5. Nicolescu Theodor-Cătălin PNL
6. Membri Adam Ioan PSD
7. Adam Luminiţa-Pachel PP-DD
8. Bărbulescu Daniel-Ionuţ PSD
9. Becali George PNL
10. Cupşa Ioan PNL
11. Diaconu Mihai-Bogdan PSD
12. Fenechiu Cătălin-Daniel PP-DD
13. Florea Daniel PSD
14. Geantă Florian Daniel PDL
15. Gorghiu Alina-Ştefania PNL
16. Grosaru Mircea Mino.
17. Ibram Iusein Mino.
18. Manolache Marius PSD
19. Máté András-Levente UDMR
20. Mihăilescu Ion-Bogdan PSD
21. Mocioi Niculina PP-DD
22. Necula Cosmin PSD
23. Nicolicea Eugen PSD
24. Roman Victor PSD
25. Schelean Valeria-Diana PDL
26. Stragea Sorin Constantin PSD
27. Varga Vasile PNL

———- Forwarded message ———-
From: ileana nicolae
Date: 2013/3/4
Subject: ileana nicolae
To: “iulian.urban@gmail.com” <iulian.urban@gmail.com>

Buna seara domnule URBAN , va deranjez in legatura cu domnii de la KRUK …o firma de recuperatori imprumuturi banci. Aveam de datorat bancii BCR un credit, facut in baza unui contract de inchiriere ….nu eram angajata …dovada fiind contractul de inchiriere ca venit, banca a aprobat creditul, eu am platit , dar in timp nu am mai avut acel contract plecandu-mi chiriasii si alt venit neavand, la momentul actual, nu am platite facturile de la utilitati, ENELUL mi-a oprit furnizarea, la APANOVA restante, la DISTRIGAZ restante, la ADMINISTRATIA FINANCIARA deasemeni un impozit care cu dobanzi s-a ajuns la 5000 roni, sunt singura, am o varsat inaintata, serviciu nu-mi gasesc si aflu din intamplare ca cei de la KRUK  m-au chemat in instanta in data de 15 martie 2013.
Mentionez ca nu am primit nici o instiintare ca sa ma prezint  in instanta in acea data, am o locuinta insa, cu care NU am girat creditul , ce ma sfatuiti? Sunt disperata …nu stiu sa ma reprezint singura in instanta, nu am posibilitatea de a angaja un avocat, chiar asa pot ajunge in strada fara sa am nici un sprijin de la aceasta societate ? Nu cer nimic de pomana, dar la acest moment mi-e imposibil sa achit.
Va multumesc anticipat si astept un raspuns sau un sfat.
ILEANA NICOLAE
Print Friendly, PDF & Email

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.