Un exit pentru Romania din UE? De ziua Germaniei, economistul Radu Golban lanseaza online noua sa carte "Romania, alternative la corsetul UE" - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Un exit pentru Romania din UE? De ziua Germaniei, economistul Radu Golban lanseaza online noua sa carte “Romania, alternative la corsetul UE”

Romania alternativa la corsetul UE - Radu GolbanEconomistul Radu Golban ne anunta pe Pagina sa de Facebook: “”Romania, alternative la corsetul UE” este titlul noii mele carti si totodata primul meu manifest politic. A venit momentul sa ne intrebam si noi daca acest nou reich de tip sovietic nu este cauza problemelor economice si politice ale tarii si garantul dezbinarii teritoriale de maine. Maine apare o carte similara in Cehia, scrisa de fostul presedinte al Cehiei Vaclav Klaus. Domnul Klaus propune ca tara sa sa paraseasca Uniunea Europeana. Si eu propun pentru Romania un exit”.

Aici puteti citi cartea online, ne mai informeaza temerarul jurist si politolog, cu trimite la siteul sau, RaduGolban.Ro:

Romania, alternative la corsetul UE by Octavian Neacsu

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.