Două noi concursuri DOXOLOGIA: Fotografie şi Eseu pe tema Pelerinajului: "Un pas mai aproape de cer” - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Două noi concursuri DOXOLOGIA: Fotografie şi Eseu pe tema Pelerinajului: “Un pas mai aproape de cer”

Concursuri Doxologia Foto Eseu PelerinajDOXOLOGIA Media lansează două noi concursuri de eseu și fotografie pe tema pelerinajului

Vineri, 10 octombrie 2014, se lansează concursul de eseuri „Pelerinajul – Un pas mai aproape de cer” și concursul de fotografie „Pași de pelerin”, proiecte iniţiate de DOXOLOGIA Media, din cadrul Sectorului cultural și comunicații media al Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei.

În preajma marelui pelerinaj la moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași, Departamentul media şi comunicaţii al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, prin intermediul portalului DOXOLOGIA, a pregătit două concursuri speciale pentru toți cei care văd în pelerinaj o cale spre mântuire, o cale pe care au încercat să o parcurgă cel puțin o dată în viață.

Concursul de eseuri „Pelerinajul – Un pas mai aproape de cer” și concursul de fotografie „Pași de pelerin” se adresează persoanelor care au trăit sau auzit de „minunea” participării la un pelerinaj și celor care au surprins imagini deosebite de la diverse pelerinaje din țară și/sau străinătate.

Cei care doresc să se înscrie la cele două concursuri, o pot face în perioada 10 octombrie – 20 noiembrie 2014, trimiţând eseurile pe adresa eseu.doxologia@gmail.com, iar fotografiile pe adresa fotografie.doxologia@gmail.com.

Pentru concursul de eseu trebuie să trimiteți un text de aproximativ 2.000 de cuvinte pe tema menționată, însoțit de datele personale – cu mențiunea „Înscriere concurs eseu”; iar pentru concursul de fotografie trebuie să trimiteți maximum două fotografii pe tema menționată, însoțite de datele personale – cu mențiunea „Înscriere concurs foto”.

Evaluarea se va face în perioada 20-30 noiembrie 2014. Doar materialele eligibile vor fi publicate pe portalul www.doxologia.ro. În desemnarea câștigătorilor va conta atât numărul de like-uri strâns în această perioadă de fiecare eseu / fotografie în parte, precum și notele acordate de jurii de specialitate. Calculul punctajului final se va realiza din 50% punctajul acordat de juriu și 50% punctajul din numărul de like-uri.

Câștigătorii vor fi anunțați luni, 1 decembrie 2014, pe portalul DOXOLOGIA. Realizatorii celor mai bune trei eseuri, respectiv fotografii vor primi premii constând în cărți de la Editura DOXOLOGIA.

Regulamentele complete sunt disponibile pe: http://www.doxologia.ro/regulament-concurs-de-eseuri-pelerinajul-un-pas-mai-aproape-de-cer, respectiv http://www.doxologia.ro/regulament-concurs-de-fotografie-pasi-de-pelerin.

Portalul www.doxologia.ro este un proiect al Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei – Arhiepiscopia Iaşilor, dezvoltat şi administrat de Doxologia Media, cu binecuvântarea Înalt Preasfinţitului Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei.

Sursa: Ziaristi Online

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.