Război fratricid între site-ul unguresc HotNews şi portalul rusesc Ziare.com - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Război fratricid între site-ul unguresc HotNews şi portalul rusesc Ziare.com

Hotnews vs Ziare.com sau ungurii contra rusilorÎntr-o “infografie” prin care condamnă cu invidie proletară site-urile “anonime” care au succes pe Facebook, semnată “curajos”, ca la Securitate, “Red. Ştiri”, site-ul unguresc Hotnews sare la gâtul site-ului rusesc Ziare.com. Colaboratorul nostru (modest) Ardei Bădinovici, a semnat cu iniţialele sale o mică analiză privind adevăraţii proprietari ai site-ului de ştiri Ziare.com. Din aceasta reieşea clar că patronul Ziare.com este unul dintre co-producătorii avionului de luptă rusesc Sukhoi. Dacă nu eşti oligofren, această notă indică clar cine este personajul, indiferent de etnia sau cetăţeniile sale. Oare tata Soros, care şi-a aruncat mărunţisul de WC unor fătuci urâţele din România ca să pornească actualul Hoţnews, ştie că nişte zilieri anonimi au ajuns să-i terfelească stăpânii? Noi le recomandăm romulanilor de la Hoţnews cu foşti şi viitori patroni urmăriţi internaţional s-o lase mai moale cu “dezvăluirile” despre “propaganda rusă” în România, ca s-ar putea să ajungă la prepuţul, pardon, prepusul unui bine şi recunoscut agent KGB. Adică la propriul lor site. (I.M.P.)

Sursa: Ziaristi Online

PS: Pentru curioşi care doresc să afle cine ar putea fi para-propagandistul bolşevic de la Hoţnews le recomandăm această solicitare de RESPINGERE a iniţiativei de comemorare a victimelor masacrelor sovietice de la Fântâna Albă şi alte zone, cât şi ale deportărilor din Basarabia şi Bucovina

Print Friendly, PDF & Email

1 comment

  1. Pingback: 23 de ani cu Doina şi Ion Aldea Teodorovici în România Mare din Ceruri | VA RUGAM SA NE SCUZATI, NU PRODUCEM CAT FURATI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.