Roncea Ro a anunţat dispariţia misterioasă a Regelui Mihai din 14 ianuarie 2016. Ultima fotografie: 8 noiembrie 2015 - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Roncea Ro a anunţat dispariţia misterioasă a Regelui Mihai din 14 ianuarie 2016. Ultima fotografie: 8 noiembrie 2015

Casa-Regala-minte-Fals-Regele-Mihai-octombrie-2015-nu-ianuarie-2016

Consiliul Regal a luat notă de starea de sănătate a Majestăţii Sale, care a fost supus recent unei operaţii chirurgicale. Diagnosticele puse de echipa medicală sunt: “carcinomepidermoid metastazant”şi “leucemie cronică”.

Majestatea Sa urmează un tratament complex şi solicitant, care îl împiedică să apară în public, având nevoie de o perioadă de refacere.

Regele Mihai I a decis să transmită următorul mesaj:

“În ultimele săptămâni, am primit vestea unui serios diagnostic medical. Această situaţie vine în anul în care Familia şi Ţara sărbătoresc 150 de ani de la fondarea Dinastiei şi a Statului Român modern.

Sunt sigur că fiica mea, Margareta, Custodele Coroanei, va găsi înţelepciunea şi forţa de a mă reprezenta şi de a duce la îndeplinire toate acţiunile mele publice.

Am cerut Consiliului Regal să-şi continue menirea şi să prezinte sfatul său Custodelui Coroanei.”

Este declaraţia făcută publică azi, 2 martie 2016, prin intermediul agenţiilor de presă.

Reporterul Victor Roncea demonstrase încă din 14 ianuarie 2016 că “ceva e putred” în Casa Regală. Iată postarea acestuia:

Casa Regală minte (de 3 luni – nota red.). Regele Mihai nu a mai fost fotografiat din octombrie şi noiembrie 2014. DOVADA FOTO

O postare de azi, 14 ianuarie, a “Casei Regale”, oferă un titlu la fel de mincinos ca datele oficiale care figurează pe fotografiile publicate cu Regele Mihai şi soţia sa, Ana.

Pentru a spulbera din zvonurile care circulă despre dispariţia misterioasă a fostului suveran (care ne aminteşte de o practică sovietică de tristă amintire), securiştii de modă nouă din anturajul dudaist titrează azi: “Regele Mihai și Regina Ana, ianuarie 2016”. Fotografiile, deşi sunt postate sub acest titlu mincinos, poartă, la căutarea descrierii şi o altă “informaţie” mincinoasă: respectiv că ar fi fost realizate în noiembrie 2015. În realitate, conform datelor exif ale fotografiilor, acestea sunt făcute în urmă cu peste 80 zile (!), pe 24 octombrie 2015, la orele 17.00.

De ce minte “Casa Regală”?

Sursa: Roncea.Ro, la semnalul unui specialist care s-a vrut anonim

Casa Regala minte - Regele Mihai si Ana octombrie 2015 nu ianuarie 2016UPDATE: Din aceeaşi serie de minciuni, fotografia titrată decembrie 2015, care chipurile s-ar fi realizat în Elveţia “În pragul Noului An”, datează din 8 noiembrie 2015! Practic, situaţia necunoscută în care se află Regele Mihai, s-a întâmplat după această dată, aceasta fiind cea mai recentă fotografie a sa de pe site-ul “Casei Regale”, făcută cu un iPhone:

Regele Mihai Noiembrie nu Decembrie 2015Preluare: Ziaristi Online

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.